Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (14)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blue_night spune:

Pai... in primul rand nici un fel de laxative, nici macar de-alea naturiste sau ceaiuri speciale, ca nu sunt bune cand esti insarcinata... plus ca poti sa dai in extrema cealalta si din cate zice dr. meu o asemenea problema poate destabiliza rau o gravida.

Incearca sa reglezi din alimentatie, eu asa fac (eu eram constipata si inainte de sarcina, doar ca acum s-a accentuat)... Adica cereale, fructe multe, salate, miere. Poti sa incerci si miere dimineata pe stomacul gol, desi parerea mea personala este ca e ok sa mananci miere in general, nu neaparat dimineata pe stomacul gol. Reteta oficiala asa e, dar eu n-am mancat niciodata pe stomacul gol, cred ca mi s-ar fi facut rau.

Incearca pe rand si vezi la ce reactionezi mai bine, ca fiecare organism e diferit...

Vad ca in afara de noi e destul de liniste pe aici la ora asta... Or fi avand treaba fetele.

12+
Copiii trebuie sa fie indulgenti cu adultii. (Antoine de Saint Exupery)

Mergi la inceput

Aaa, chiar, uitasem de bere (bravo Tzuky )... Puteti sa beti bere fara alcool, este perfect in regula. De fapt, ca sa fiu sincera, dupa ce am studiat ce contine am ajuns la concluzia ca este cea mai sanatoasa bautura nonalcoolica pe care ai putea sa o bei in afara de apa si ceai . Nu are nici o prostie in ea, doar hamei, malt, apa. Sa va uitati... Acum, mai depinde si de gust, eu ma inteleg doar cu doua din cele existente pe piata (restul mi se pare ca au un gust oribil).

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditzaC spune:

si eu am probleme cu constipatia .....in general prunele , perele ajuta ...daca nu mai putem folosii supozitoare cu glicerina.
si eu incerc sa o reglez din alimentatie dar e destul de dificil....am ajuns intr-o pasa de numai stiu ce sa pap !!
cred ca ma paste o raceala ...simt asa cum ma doare capul ..gatul si am starea aia de raceala , am baut ceai de tei cu echinaceea (citisem ca am voie echinaceea) ...si o sa dau si cu miere , din pacate am un stomac pacatos ca sa zic asa : lamaia imi face rau , fructele in general , am aciditate mare si ele imi provoaca si mai mult , plus ca am si bila lenesa si de aici va dati seama: digestie lenesa , tranzit lenes si asa mai departe . dar ce sa fac o sa incerc sa ma mananc si citrice ca am nevoie
app : stiti cumva ceva de VIT C ?? pastile ma refer , eu as vrea sa o iau din alimentatie dar na ....poate va tb sa iau si pastila , am inteles ca avem voie

azi durerile au fost mai mititele ....numai starea asta de moleseala , oboseala inceput de raceala ma omoara

D-zeu, Fecioara Maria , Sf Nectarie si Sf Spiridon m-au binecuvantat cu
11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinukaaa spune:

Hey burticute-dragute!
Si eu ma numar printre "norocoasele" cu probleme de constipatie. Aveam si inainte, dar reusem cu cafeaua de dimineata sau cu Activia. Eu pot sa combin toate fructele si lactatele impreuna,,, ca nici o sansa sa se "amestece". Am papat acum 2 zile porumb fiert, pepene, caise si mai tarziu laptic. Am zis,,, "sa vezi ce-o sa patesc eu acum". Nici o treaba n-am avut.

12+

Shhhht! Cresc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

Blue, multumesc de informatii. Complexul Luna nici nu stiam ca exista Era o paragina de curand. Se pare ca am ramas in urma cu noutatile. Oricum, mi-a trecut Am vazut ca este contraindicat persoanelor cu hipertensiune. Si eu am tensiune de sarcina Probabil de aceea nu a zis nimic nici dr. Ionel. Am vazut in sala de asteptare la Eva, ca exista ore de pillates. Dar am crezut ca pentru mamicile cu copii in brate, nu in burtica . Nu scria nimic de pillates pentru burtici Dr. Ionel probabil ca nu m-a invitat la scoala mamei pentru ca a vazut ca am deja o fetita. S-o fi gandit ca detin experienta necesara. Mi-a si zis la un mom dat ceva de genul ca acum va fi mai usor, ca am experienta unei sarcini, etc...

Deea, mamica de raza de soare Daria si burticutza de 9 saptamani si ceva

made in Brasov

Mergi la inceput

Aditza, nu stiu de vitamina C pastile. Cel mai bine cauta pe net ca gasesti prospectul (ma rog, prospectele, ca sunt o gramada de feluri de vitamina C) si vezi ce scrie acolo...

12+

Mergi la inceput

Pentru prevenirea constipatiei, se recomanda comsumul de fibre vegetale. (fructe legume crude, cereale integrale, tarate, etc) Cerealele care merg cel mai bine sunt acelea de la musli, adica boabe integrale pisate, strivite, cum sa le zic ?

Daca deja aveti constipatie puteti pune supozitor cu glicerina, iar pe viitor aveti grija sa integrati fibrele vegetale in dieta.

made in Brasov

Mergi la inceput

aditzaC eu iau vitaminele prenatale pe langa cat de multe fructe se poate. Acolo sunt incluse. Sa inteleg ca inca nu iei. Chiar si asa mai e putin si sigur va va prescrie si voua ca ar trebui sa terminati cu acidul folic de acum incolo, asa ca nu cred ca are rost sa iei separat viatamina C.
Ai grija cu inceputul de raceala, n-o lasa sa te "prinda". Bea ceai cu lamaie si cu miere si stai cumintica. Nu stiu ce sa zic de echinaceea daca ai voie sau nu, dar banuiesc ca te-ai interesat si tu...

12+

Shhhht! Cresc...

Mergi la inceput

Eu pap cereale de-alea aproape in fiecare dimineata, iar supozitoarele le consider "cea mai mare ofensa adusa fundului" asa ca incerc sa gasesc remedii "cat mai naturale".

12+

Shhhht! Cresc...

Mergi la inceput

Vitamina C nu este contraindicata. Este continuta si in Elevit, deci, mai mult ca sigur e ok

made in Brasov

Mergi la inceput