Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (57)
Raspunsuri - Pagina 6
beatrice75 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui allexxia_m 'Neata burtici! Alexa multumesc pt listuta cu greutatea! ![]() Dar se pare ca noi nu suntem in grafic la 21 saptamani fetita mea are decat 240g doctora nu mi-a zis nimic, dar este in urma la greutate cu 2 saptamani, pana acum nu-mi faceam probleme dar acum se vede clar ca este prea slabuta ![]() 21+ ![]() |
Mai mergi la endocrinolog, poate iti mareste doza la euthyrox.
19+

Mami de baiat
Vasari spune:
Neata ! :)
Syl, si mie mi-a iesi mare riscul de varsta. Ceva de genul 1:600. Nu am analizele la mine, sunt in masina ca azi mergem la eco.
Dar restul tie ti-au iesit mult mai bine decat mie si totusi la final scria ca-i ok, iar pt mine a fost de-ajuns asta. Daca te intereseaza iti scriu deseara exact rezultatele. Sa te "linistesti". :) Azi fac eco pt TT.
Alinush, ce mi-a placut povestea nasterii Amaliei ! Tare frumoasa, mi-au dat lacrimile.
Eu cred ca la a doua nastere imi voi aduce aminte mai bine si cum a fost la Maria, inca recuperez din detalii, parca pluteam atunci, asa frumos mi s-a parut, si tot cu sentimentul am ramas.
O zi buna tuturor !
Alina si Maria - 3 nov 2007 si bb2 16+
Primul orice
alinushca spune:
| Citat: | ||
| citat din mesajul lui ALEXA1985 Dar cati ani ai de ti-a iesit riscul de varsta asa? Si cam cum ar fi trebuit sa iasa?
19+ |
fete dragi riscul de varsta nu are nimic de a face cu persoana careia i se face testul. riscul de varsta este standard pentru o anumita varsta. riscul de varsta este apoi ajustat cu valorile de la testul de sange si cu raspunsurile la intrebari si asa rezulta riscul de sindrom Down etc. deci nu are nici o importanta ca rezultat riscul de varsta !
Mami de
(28.10.2008) si
bb2 19+
ALEXA1985 spune:
Cat are ecografic? Tot 21 de saptamani? Sau e mai micuta?
| Citat: |
| citat din mesajul lui allexxia_m 'Neata burtici! Alexa multumesc pt listuta cu greutatea! ![]() Dar se pare ca noi nu suntem in grafic la 21 saptamani fetita mea are decat 240g doctora nu mi-a zis nimic, dar este in urma la greutate cu 2 saptamani, pana acum nu-mi faceam probleme dar acum se vede clar ca este prea slabuta ![]() 21+ ![]() |
19+
beatrice75 spune:
Sper sa nu confund Alexiile in ceea ce priveste euthyroxul: Allexxia, Alexa
19+

Mami de baiat
ioanast spune:
De acord cu alinushca! Riscul de varsta este cel luat din cartea de statistica. Toate persoanele de 36 de ani au acelasi risc de varsta (bine, mai depinde de carte acum). Important este riscul combinat care e propriu tie. Eu pot sa zic ca la 37 de ani am avut un risc de Down de 1/714 deci mult mai prost decat al tau. Rezultatul tau in sine e foarte bun, daca crezi in testele astea. Banuiesc ca stii ca ele detecteaza cam 60-70% din sindroamele Down.
18+
si mami de Irina (10.02.2007)
mirunam spune:
Neata!!!
Eu sunt atat de bucuroasa cand va ca tot ploua, decat caldurile alea groaznice muuult mai bine asa!
Andreea, se pare ca ma transform in mama omida, azi noapte am visat ca te-ai intors din concediu. Incep cu pasi mici
. Eu sunt bine, am inceput sa ma activez iar azi merg la control. Cum a fost in concediu??? Vrem poze!!!
Alexxia, copii iau diferit in greutate. Nu toti sunt dupa grafic, nici intrauterin nici dupa nastere. Asta nu inseamna insa ca nu sunt sanatosi. Aceste tabele sunt orientative. Greutatea este determinata in functie de dimensiuni, nu au cum sa-l cantareasca, ori la cateva sute de grame e usor sa gresesti. Chiar imi povestea o fata de pe forum ca la eco dr. i-a stabilit unei prietene o greutate si la nastere a avut muuult peste. Nu dr. stabileste ci aparatul. Atata timp cat beblina e activa si nu apare nimic nu ai de ce sa iti faci griji.
MIRUNA cu
Emanuel Alexandru
si Iustin Adrian
20 +
ALEXA1985 spune:
Am auzit ca s-au mai intamplat, dar in majoritatea cazurilor produsele se trimit.
Am aflat ca la CMU unde e acum Gherasie, nasterea normala e 1400 euro, iar cezariana 1900.
| Citat: | ||
citat din mesajul lui sashenka_h
nu te supara pe mine, dar si eu am intrat mai demult si am luat o mare teapa, ma bucur totusi ca am putut ajuta niste copii, dar produsul care l-am platit nu l-am primit, asa ca pe mine nu mai ma prind pe acolo....mai bine dau eu numai bani si crede-ma ca in fiecare luna dau din salariu si sotul la fel bani ptr copii amarati si cu deficiente... ![]() Mami Andreea 18sapt cu +, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008) |
19+
rala spune:
Neata la fete, grea viata de gravida muncitoare in zile cu ploaie 
Celesta, felicitari pt rezultatele de la eco morfo si pentru fetita grasunica.
Syl, si eu am risc de varsta 298, am 36 de ani, iar dr meu nici nu s-a uitat pe hartie, "scrie negativ? atunci nu ne mai intereseaza". Asa ca nu te stresa, sunt oricum statistici. Eu am langa mien 2 exemple: sora mea, risc crescut la 2 rezultate = copil perfect sanatos. Prietena mea din copilarie: risc crescut la 2 rezultate, risc de varsta mare, pliu nucal 4 = copil perfect sanatos.
Florina, nu te ingrijora, eu am simtit copilul prima data la 18 saptamani si 4 zile (desi ea e cu fix o saptamana mai dezvoltata - deci practic am simtit-o cand avea 19 sapt si 4 zile). Prima data am simtit-o la birou, probabil din cauza pozitiei, adica am inghesuit-o un pic si a fost ca un ghiont dar ceva mai tandru, apoi inca unul, apoi pauza mare, apoi alte cateva. O sa simti si tu cat de curand.
Sashenka, bafta la dr azi, stii tu cum sa pui problema sa nu pleci ne-ecografiata de acolo. Pt durerile de cap, ai putea sa incerci "4head" e un fel de alifie chinezeasca cu care te dai pe frunte si tample cand simti ca te apuca. Mie mi-a adus-o cineva din UK. Incearca sa faci rost. S-ar putea sa merite.
Alexia, nu stiu daca problemele tale endocrine pot cauza greutate mai mica la bebe, dar eu stiu ca fiecare copil creste in ritmul lui. E posibil ca in scurt timp sa "explodezi" si apoi iar sa o lase mai moale... Dar totusi intereseaza-te si la endocrinolog.
O zi usoara tuturor. Si scurta.
18+ cu viitoarea scorpioanca Maia
"Babies are such a nice way to start people."
-- Don Herold

21+ 
Iustin Nicolae (03.04.2006) +
Sasha Andrei (30.12.2008)