Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (57)
Raspunsuri - Pagina 7
ALEXA1985 spune:
Ba da. Eu sunt cu euthyroxul.
| Citat: |
| citat din mesajul lui beatrice75 Sper sa nu confund Alexiile in ceea ce priveste euthyroxul: Allexxia, Alexa 19+ ![]() Mami de baiat |
19+
sashenka_h spune:
| Citat: | ||||
| citat din mesajul lui ALEXA1985 Am auzit ca s-au mai intamplat, dar in majoritatea cazurilor produsele se trimit. Am aflat ca la CMU unde e acum Gherasie, nasterea normala e 1400 euro, iar cezariana 1900.
19+ |
numai 1900 cezariana??? ar fii super, dar eu am auzit ceva de 3000...
rala merci mult de sfaturi si sa stii ca o sa incerc, sper sa suport mirosul de la alifie
andreea bine ai venit din concediu, si eu abia astept sa plec luni 10 zile la mare
Mami Andreea
18sapt cu
+,
Iustin Nicolae (03.04.2006) +
Sasha Andrei (30.12.2008)
misticgirl spune:
Buna dimineata!
Am luat micul dejun si acum stau in pat, citindu-va. Inainte de a va spune despre rezultatele analizelor, vroiam sa va spun sa nu va ingrijorati in legatura cu greutatea bebeilor la varsta asta a sarcinii (bine, ma refer la cateva zeci de grame plus minus). Eu cu o zi inainte de a-l naste pe Nicholas am fost la echo si mi s-a spus ca are 48 cm si 3400 g, iar cand l-am nascut a avut 48 cm si 3150 g. Deci aparatele se inseala, nu masoara efectiv greutatea lui bb, ci pe baza unor calcule, masuratori etc.
Am luat ieri rezultatele analizelor: la sumarul de urina OK totul, insa am anemie (ceea ce nu ma mira, din moment ce m-am luat dupa dr si nu am luat vitamine pana duminica ce a trecut). Mi-a spus dr ca e normal in sarcina la femeile cu greutate mica, cum sunt eu si sa ma consult cu ginecologul daca sa iau sau nu vitamine. Insa eu iau de duminica MATERNA si o sa iau pana nasc si cat voi alapta. Mi-a iesit colesterolul 211 (putin marit si nu-mi explic de ce, ca mananc numai salate, carne la gratar etc), dar a spus dr ca pot fi modificari din cauza sarcinii si ca nu e o problema. Concluzia este ca trebuie sa mananc carne rosie, legume multe, fructe, lactate, mancare sanatoasa si sa evit prajeli, mancaruri grele (ceea ce oricum fac de cand ma stiu
).
Revin, am putina treaba 
Claudia
19+
si
Nicholas (25.11.04)
http://community.webshots.com/user/misticgirl
Vasari spune:
Misticgirl, migdalele, avocado scad colesterolul mult si destul de repede, in cazul in care nu cumva sunt analizele gresite... se mai intampla si asta. Eu mananc mult avocado, desi am colesterolul putin sub limita. Ori cubulete in salata, ori feliute subtiri in sandwichuri, ori salata de avocado (un avocado pasat, 2 rosii cubulete ff mici, zeama de la o lamaie, putin ulei de masline, f putina ceapa si usturoi) - asta e pt cei care nu suporta gustul de avocado. Asa nu se simte deloc.
Uau, tocmai l-am simtit pe bb miscand.
Alina si Maria - 3 nov 2007 si bb2 16+
Primul orice
beatrice75 spune:
| citat din mesajul lui Vasari Misticgirl, migdalele, avocado scad colesterolul mult si destul de repede, in cazul in care nu cumva sunt analizele gresite... se mai intampla si asta. Eu mananc mult avocado, desi am colesterolul putin sub limita. Ori cubulete in salata, ori feliute subtiri in sandwichuri, ori salata de avocado (un avocado pasat, 2 rosii cubulete ff mici, zeama de la o lamaie, putin ulei de masline, f putina ceapa si usturoi) - asta e pt cei care nu suporta gustul de avocado. Asa nu se simte deloc. Uau, tocmai l-am simtit pe bb miscand. ![]() Alina si Maria - 3 nov 2007 si bb2 16+ Primul orice |
Mie imi plac toate fructele, dar avocado....ma fortza sotzul sa mananc in prima luna ca este bun si pt formarea placentei
19+

Mami de baiat
allexxia_m spune:
beatrice deci raspunsul tau cu "doza la euthyrox" nu era pentru mine, ca ma si intrebam ce este ala ca eu nu iau asa ceva 
Si mie imi place numele asta la nebunie: Alexia, din pacate nu este numele meu real, asa fi vrut eu
. Am un nume mult mai banal: Mihaela
Dar cam asta este userul pe care il folosesc peste tot si m-am obisnuit asa, sper ca nu va suparati ca nu am folosit numele real ![]()
21+ 
allexxia_m spune:
ALEXA1985 ecografic are cu 3 zile in plus, deci 21 saptamani si 3 zile, asa mi-a zis de la inceput si asa s-a mentinut la fiecare ecografie.
Deci este chiar mai mare nici decum mai mica ![]()
21+ 
allexxia_m spune:
mirunam sper sa fie asa cum zici tu, adevarul ca fetita este foarte activa, o simt bine in fiecare zi si nu mi-a zis doctora ca ar fi ceva probleme cu ea.
21+ 
ALEXA1985 spune:
NU CRED CA AI DE CE SA ITI FACI GRIJI.
| citat din mesajul lui allexxia_m ALEXA1985 ecografic are cu 3 zile in plus, deci 21 saptamani si 3 zile, asa mi-a zis de la inceput si asa s-a mentinut la fiecare ecografie. Deci este chiar mai mare nici decum mai mica 21+ ![]() |
19+
Vasari spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui beatrice75
Mie imi plac toate fructele, dar avocado....ma fortza sotzul sa mananc in prima luna ca este bun si pt formarea placentei 19+ ![]() Mami de baiat |
Avocado e leguma.
Nici sotul meu nu suporta gustul de avocado, dar salata de avocado ii place mult. (sub forma de tartine)
Alina si Maria - 3 nov 2007 si bb2 16+
Primul orice