Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (57)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ALEXA1985 spune:

Ba da. Eu sunt cu euthyroxul.

Citat:
citat din mesajul lui beatrice75

Sper sa nu confund Alexiile in ceea ce priveste euthyroxul: Allexxia, Alexa

19+
Mami de baiat

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sashenka_h spune:

Citat:
citat din mesajul lui ALEXA1985

Am auzit ca s-au mai intamplat, dar in majoritatea cazurilor produsele se trimit.
Am aflat ca la CMU unde e acum Gherasie, nasterea normala e 1400 euro, iar cezariana 1900.

Citat:
citat din mesajul lui sashenka_h

Citat:
citat din mesajul lui ALEXA1985

Burtici, de ce nu aruncati un ochi si pe bazarul umanitar? Daca putem face un bine pt acei copilasi de ce sa nu il facem? Daca nu aveti nevoie de nimic din ce este acolo, macar puteti pune voi lucrurile care nu va mai folosesc si astfel ajutati acei copilasi. S-au strans cate putini bani , dar astfel au fost ajutati multi copii mai putin fericiti. Cazurile sunt verificate, deci nu exista posibilitatea sa fie inselaciune, dar si in cazul in care se strang banii necesari unui caz, banii vor fi donati in contul altui copilas.Pe forumul bazarului se primesc tot timpul informatii despre cati bani sau strans , de cat mai este nevoie. Nu ramaneti indiferente la necazurile acelor copii.

19+

nu te supara pe mine, dar si eu am intrat mai demult si am luat o mare teapa, ma bucur totusi ca am putut ajuta niste copii, dar produsul care l-am platit nu l-am primit, asa ca pe mine nu mai ma prind pe acolo....mai bine dau eu numai bani si crede-ma ca in fiecare luna dau din salariu si sotul la fel bani ptr copii amarati si cu deficiente...

Mami Andreea 18sapt cu+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)

19+

numai 1900 cezariana??? ar fii super, dar eu am auzit ceva de 3000...
rala merci mult de sfaturi si sa stii ca o sa incerc, sper sa suport mirosul de la alifie

andreea bine ai venit din concediu, si eu abia astept sa plec luni 10 zile la mare

Mami Andreea 18sapt cu+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misticgirl spune:

Buna dimineata!
Am luat micul dejun si acum stau in pat, citindu-va. Inainte de a va spune despre rezultatele analizelor, vroiam sa va spun sa nu va ingrijorati in legatura cu greutatea bebeilor la varsta asta a sarcinii (bine, ma refer la cateva zeci de grame plus minus). Eu cu o zi inainte de a-l naste pe Nicholas am fost la echo si mi s-a spus ca are 48 cm si 3400 g, iar cand l-am nascut a avut 48 cm si 3150 g. Deci aparatele se inseala, nu masoara efectiv greutatea lui bb, ci pe baza unor calcule, masuratori etc.
Am luat ieri rezultatele analizelor: la sumarul de urina OK totul, insa am anemie (ceea ce nu ma mira, din moment ce m-am luat dupa dr si nu am luat vitamine pana duminica ce a trecut). Mi-a spus dr ca e normal in sarcina la femeile cu greutate mica, cum sunt eu si sa ma consult cu ginecologul daca sa iau sau nu vitamine. Insa eu iau de duminica MATERNA si o sa iau pana nasc si cat voi alapta. Mi-a iesit colesterolul 211 (putin marit si nu-mi explic de ce, ca mananc numai salate, carne la gratar etc), dar a spus dr ca pot fi modificari din cauza sarcinii si ca nu e o problema. Concluzia este ca trebuie sa mananc carne rosie, legume multe, fructe, lactate, mancare sanatoasa si sa evit prajeli, mancaruri grele (ceea ce oricum fac de cand ma stiu ).
Revin, am putina treaba

Claudia 19+ si Nicholas (25.11.04)
http://community.webshots.com/user/misticgirl

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Misticgirl, migdalele, avocado scad colesterolul mult si destul de repede, in cazul in care nu cumva sunt analizele gresite... se mai intampla si asta. Eu mananc mult avocado, desi am colesterolul putin sub limita. Ori cubulete in salata, ori feliute subtiri in sandwichuri, ori salata de avocado (un avocado pasat, 2 rosii cubulete ff mici, zeama de la o lamaie, putin ulei de masline, f putina ceapa si usturoi) - asta e pt cei care nu suporta gustul de avocado. Asa nu se simte deloc.

Uau, tocmai l-am simtit pe bb miscand.

Alina si Maria - 3 nov 2007 si bb2 16+
Primul orice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Vasari

Misticgirl, migdalele, avocado scad colesterolul mult si destul de repede, in cazul in care nu cumva sunt analizele gresite... se mai intampla si asta. Eu mananc mult avocado, desi am colesterolul putin sub limita. Ori cubulete in salata, ori feliute subtiri in sandwichuri, ori salata de avocado (un avocado pasat, 2 rosii cubulete ff mici, zeama de la o lamaie, putin ulei de masline, f putina ceapa si usturoi) - asta e pt cei care nu suporta gustul de avocado. Asa nu se simte deloc.

Primul orice

Mie imi plac toate fructele, dar avocado....ma fortza sotzul sa mananc in prima luna ca este bun si pt formarea placentei

19+
Mami de baiat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexxia_m spune:

beatrice deci raspunsul tau cu "doza la euthyrox" nu era pentru mine, ca ma si intrebam ce este ala ca eu nu iau asa ceva
Si mie imi place numele asta la nebunie: Alexia, din pacate nu este numele meu real, asa fi vrut eu . Am un nume mult mai banal: Mihaela Dar cam asta este userul pe care il folosesc peste tot si m-am obisnuit asa, sper ca nu va suparati ca nu am folosit numele real

21+

Mergi la inceput

ALEXA1985 ecografic are cu 3 zile in plus, deci 21 saptamani si 3 zile, asa mi-a zis de la inceput si asa s-a mentinut la fiecare ecografie.
Deci este chiar mai mare nici decum mai mica

21+

Mergi la inceput

mirunam sper sa fie asa cum zici tu, adevarul ca fetita este foarte activa, o simt bine in fiecare zi si nu mi-a zis doctora ca ar fi ceva probleme cu ea.

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEXA1985 spune:

NU CRED CA AI DE CE SA ITI FACI GRIJI.

Citat:
citat din mesajul lui allexxia_m

ALEXA1985 ecografic are cu 3 zile in plus, deci 21 saptamani si 3 zile, asa mi-a zis de la inceput si asa s-a mentinut la fiecare ecografie.
Deci este chiar mai mare nici decum mai mica

21+

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Citat:
citat din mesajul lui beatrice75

Citat:
citat din mesajul lui Vasari

Primul orice

Mie imi plac toate fructele, dar avocado....ma fortza sotzul sa mananc in prima luna ca este bun si pt formarea placentei

19+
Mami de baiat

Avocado e leguma.
Nici sotul meu nu suporta gustul de avocado, dar salata de avocado ii place mult. (sub forma de tartine)

Primul orice

Mergi la inceput