Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (57)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns syl spune:

Doura, merci de suport.
Amelia- da am 36 ani, deci daca si tie ti-a iesit asa inseamna ca asa trebuie sa fie la varsta asta.
Alexa, merci.

M-am mai linistit.

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Syl mie mi-a iestit la combinatie test ( triplu test cred ca ii ziceti voi) risc de SD de 1 la 3700, in rest nu am intrebat si nici nu ti se spune aici si alte riscuri ( la fel si in Franta). Si la prima nastere ( acum 5 ani) tot acelasi risc mi-a iesit si atunci am facut testele in Franta. Aici se considera risc mare daca ai sub 1 la 250.

Noi azi am fost la eco de 20 sapt, bebe bine, misca si se zbenguie de ma intreb unde o avea loc, ca mie mi se pare ca nu am burtica prea mare desi am luat deja 6kg, e in grafic ( are 375g), toate la locul lor.... So jumate de drum l-am parcus

Editez ca vorbeam de combinatie test si nu am precizat ca am 35 ani.

Alina (DPN 6.11.2010) si Amalia 17.11.2005

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii Amaliei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEXA1985 spune:

Buna dimineata burtici. Ce zi groaznica. Ma trage la somn. Imi e din ce in ce mai greu sa ma trezesc dimineata. Abia astept sa vina jumatatea lui august sa raman acasa, sa dorm pana la 11.

19+

Mergi la inceput

Burtici, de ce nu aruncati un ochi si pe bazarul umanitar? Daca putem face un bine pt acei copilasi de ce sa nu il facem? Daca nu aveti nevoie de nimic din ce este acolo, macar puteti pune voi lucrurile care nu va mai folosesc si astfel ajutati acei copilasi. S-au strans cate putini bani , dar astfel au fost ajutati multi copii mai putin fericiti. Cazurile sunt verificate, deci nu exista posibilitatea sa fie inselaciune, dar si in cazul in care se strang banii necesari unui caz, banii vor fi donati in contul altui copilas.Pe forumul bazarului se primesc tot timpul informatii despre cati bani sau strans , de cat mai este nevoie. Nu ramaneti indiferente la necazurile acelor copii.

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunset_zuzi spune:

neata fete ...desi ma bucur ca este racoare afara si pot si eu respira ca omul parca totusi nu e bine...ploaia asta ma trage la somn...greu cu gravidele astea nu vor nici asa nici asa...cum sa le multumesti?

alexa multumesc pt listuta cu greutatea eu eram paranoia care zicea ca e mic bebele, dar m-am linistit

Azi cine da de baut? Cine mai adauga o saptamana

Doamne ai grija si de noi 18+

Mergi la inceput

Eu am facut ieri eco si la 19 saptamani bebe are fix ca in grafic 240 gr.

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeacc spune:

Buna dimineata, burtici!

Ies si eu la raport dupa o luunga pauza din cauza de concediu ; am fost plecati 1 saptamana la mare si abia aseara ne-am intors.Evident ca sunt in urma cu ceea ce ati scris si nici nu cred ca voi recupera prea usor ptr ca deja ma asteapta munca la serviciu.

Inainte de a pleca am fost si eu la control, totul bine si la locul lui, fetita 100%.

Pe 28 iunie ma duc si la Iosup pentru morfofetala.

Sper ca voi sunteti bine. Mirunam cum te mai simti?
Vmadelaine te simti in sfarsit mai bine?

Noi cand ne mai vedem?

Andreea, mami de baiat si 20+ cu
asa creste bebelusa
www.perfectnanny.ro/" target="_blank"> ... we care

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexxia_m spune:

'Neata burtici!
Alexa multumesc pt listuta cu greutatea!
Dar se pare ca noi nu suntem in grafic
la 21 saptamani fetita mea are decat 240g
doctora nu mi-a zis nimic, dar este in urma la greutate cu 2 saptamani, pana acum nu-mi faceam probleme dar acum se vede clar ca este prea slabuta

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lidia_P spune:

buna dimineata,

noi astazi dam de baut....am ajuns la jumatatea sarcini.....uraaaa am implinit 20 sap

va pe toate si va doresc o sarcina usoara si bb sanatosi si mancaciosi

20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sashenka_h spune:

Citat:
citat din mesajul lui ALEXA1985

Burtici, de ce nu aruncati un ochi si pe bazarul umanitar? Daca putem face un bine pt acei copilasi de ce sa nu il facem? Daca nu aveti nevoie de nimic din ce este acolo, macar puteti pune voi lucrurile care nu va mai folosesc si astfel ajutati acei copilasi. S-au strans cate putini bani , dar astfel au fost ajutati multi copii mai putin fericiti. Cazurile sunt verificate, deci nu exista posibilitatea sa fie inselaciune, dar si in cazul in care se strang banii necesari unui caz, banii vor fi donati in contul altui copilas.Pe forumul bazarului se primesc tot timpul informatii despre cati bani sau strans , de cat mai este nevoie. Nu ramaneti indiferente la necazurile acelor copii.

19+

nu te supara pe mine, dar si eu am intrat mai demult si am luat o mare teapa, ma bucur totusi ca am putut ajuta niste copii, dar produsul care l-am platit nu l-am primit, asa ca pe mine nu mai ma prind pe acolo....mai bine dau eu numai bani si crede-ma ca in fiecare luna dau din salariu si sotul la fel bani ptr copii amarati si cu deficiente...

Mami Andreea 18sapt cu+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)

Mergi la inceput