Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (57)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ratusca83 spune:

gata am revenit am fost la dr meu azi...bebe era vioi tare...colul bine, mi a iesit rez la secretie si a iesit candida redus si coci redus in rest nimic....mi-a dat 3 ovule sa bag.

o sa fac si o cultura de col, dar nu ma lasa sa fac la medlife ...a zis sa merg la spital cand este el ca sa mi-o recolteze personal pt ca i este teama sa mi rwecolteze altcineva din cauza cerclajului....
mi a zis ca secretia mea e normala mai ales ca a trecut decat o sapt jumate de la cerclaj....

letzy eu am ajuns pe la 6 la el..imi pare rau ca nu ne am vazut...
tie ce ti-a zis?? cum esti? pupiciiii

17+ si ingeras in ceruri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madanic spune:

Citat:
citat din mesajul lui sashenka_h

ptr capitol
miruna pe ecografiile mele scrie ca placenta pozitionata posterior, sincer am avut ff multa treaba si niste dureri de cap infioratoare ce nu-mi treceau cate 3 zile (merci de grija ). m-am speriat ca nu il simt pe bebe ptr ca pe sasha si iustin i-am simtit mult mai devreme . mai sun la medlife sa vad de programare

Mami Andreea 18sapt cu+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)

Si eu am niste dureri de cap ingrozitoare. Nu trec cu nimic , dar eu le aveam si inainte. Mie doc mi-a zis ca pot fi provocate de deshidratare asa ca beau apa la greu. Nu te speria daca nu-l simti inca poate are orele de activitate cand dormi tu. O ecografie te-ar linisti, sau macar un doppler pentru pulsul lui bebe. Curaj.

Madalina
mami de Isabella Andreea si 20+
http://www.picasaweb.com/bogdanmabo
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=124758
"Dumnezeu are numai 2 maini, de aceea a creat mamicile"

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ratusca83

si eu zic la fel ca si miruna....

fetele eu am o grija acum ca de tre sa am la ce sa ma gandesc toata ziua..cum aveti voi secretia...incolora sau alb galbuie?? este mai abundenta??....am luat-o razna tare...
va

17+ si ingeras in ceruri

Secretia vaginala in sarcina e mai abundenta, nu inseamna ca este ceva rau. Secretia alb galbuie este normala atata timp cat nu miroase urat. Orice alta culoare la secretie este semn de infectie.
Legat de toate investigatiile aditionale, eu zic sa nu va bagati la prea multe, oricum nu va garanteaza nimic 100%. Daca doc recomanda, atunci trebuie facut insa sa le faci asa doar ca sa te sperii ulterior este prea mult. In perioada asta trebuie sa fim linistite, nu cu o groaza de griji si stres cat cuprinde.

Madalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEXA1985 spune:

Burtici va scriu aici greutatea fatului pe saptamani, am vazut ca cineva in cap trecut era ingrijorata ca e bebe prea mic(parca!!!!)
Saptamana de sarcina

Greutatea fatului in grame
Greutatea fatului in saptamana 10- 5 g
Greutatea fatului in saptamana 11- 8 g
Greutatea fatului in saptamana 12- 15 g
Greutatea fatului in saptamana 13- 24 g
Greutatea fatului in saptamana 14- 45 g
Greutatea fatului in saptamana 15- 70 g
Greutatea fatului in saptamana 16 -105 g
Greutatea fatului in saptamana 17 -145 g
Greutatea fatului in saptamana 18 -195 g
Greutatea fatului in saptamana 19 -240 g
Greutatea fatului in saptamana 20 -305 g
Greutatea fatului in saptamana 21 -370 g
Greutatea fatului in saptamana 22 -450 g
Greutatea fatului in saptamana 23 -520 g
Greutatea fatului in saptamana 24 -620 g
Greutatea fatului in saptamana 25 -680 g
Greutatea fatului in saptamana 26 -780 g
Greutatea fatului in saptamana 27 -890 g
Greutatea fatului in saptamana 28 -1040 g
Greutatea fatului in saptamana 29 -1200 g
Greutatea fatului in saptamana 30 -1380 g
Greutatea fatului in saptamana 31 -1540 g
Greutatea fatului in saptamana 32 -1750 g
Greutatea fatului in saptamana 33 -1970 g
Greutatea fatului in saptamana 34 -2200 g
Greutatea fatului in saptamana 35 -2440 g
Greutatea fatului in saptamana 36 -2690 g
Greutatea fatului in saptamana 37 -2940 g
Greutatea fatului in saptamana 38 -3170 g
Greutatea fatului in saptamana 39 -3380 g
Greutatea fatului in saptamana 40 -3550 g

19+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui florina22

salut salut,
scuze ca nu am mai scris, sunt in concediu, am fost o sapt la mare.relaxare, soare nu f puternic, am stat numai sub umbrela, nu am intrat in apa...niciun incident notabil, ceea ce a fost foarte ok!
in rest, sunt mereu ingrijorata ca nu il simt pe bebita, sau nu stiu eu daca e el sau e altceva ce simt prin burta...imi fac si mustrari de contiinta ca nu stiu sa imi simt copilul...acu' 2 sapt m-am panicat la fel ca nu il simteam, am sunat dra si m-am dus la spital si m-am linistit...acum, mai am 2 sapt si il vad din nou, incerc sa ma calmez sa nu intru iar in panica....
felicitari noilor venite! si felicitari tuturor burticilor pt noile saptamani adaugate cu succes la odisee! sa dea Domnul sa avem toate bebici sanatosi si la termen, fara incidente pe parcurs!

daca puteti sa imi descrieti cum va simtiti voi bebicii, sa fac si eu niste comparatii...sunt destul de slaba si se spune ca ar trebui sa il simt bine de tot....
pupici

[+20 sapt]

Orice ar fi nu intra in panica. Nu toti bebei sunt la fel de activi, unii se misca mai putin altii sunt mai agitati. In zona de sub buric ii simti prima data, si daca sarcina e mai micutza sau bebe e mai lenes e ca o gadilatura in interiorul burtii (mama o descria ca fluturas, dar eu asa am perceput-o ca si cum ma gadila). Daca e mai activ bebe, si mai viguros il simti ca si cum te-ar impinge cineva cu degetul, doar ca vine din interiorul burticii.
La mine titirezul e atat de activ ca iese prin burta, insa nu-i neaparat sa faca toti la fel. Il vei simti mai bine mai incolo, nu e cazul sa-ti faci probleme .

Madalina

Mergi la inceput

Pentru fetele panicate de secretii, mie pana acum doc nu mi-a facut nici un test de secretie. E adevarat ca imi face PAP in fiecare an, dar nu a zis nimic despre PAP sau secretie pana acum. Aici te investigheaza doar daca ai simptome si inainte de nastere sa se asigure ca totul e ok.
La fel si cu eco, nu pot sa fac decat doua si additional doar daca sunt probleme.

Madalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca83 spune:

secretia mea nu are niciun miros ...

bebe al meu are 173 grame...

17+ si ingeras in ceruri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

syl pai tie ti-a iesit risc mai mic decat cel de varsta asa ca nu intelg de ce iti mai faci probleme..si la sf. scrie :risc redus..

alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 19+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

florina de abea din saptamana 19 oasele incep sa se intareasca la bb asa ca si miscarile o sa fie din ce in ce mai clare..pana acum oasele erau moi ca un cartilaj..eu sunt sigura ca ai simtit ceva "fluturasi" sau "gadilatura" dar poate nu ai fost destul de atenta sau daca esti destul e activa e posibil sa nu simti mereu..sau poate bb al tau are program noaptea..nu-ti face griji acum..sunt sigura ca maine-poiumaine ne spui cum e o lovitura la ficat sau in vezica

alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 19+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns letzy81 spune:

M-am intors si eu de la echo rapida!
Ratusca imi pare rau ca nu ne-am vazut,eu am ajuns pe la 19.
Bebe e bine,misca de zor dar se pare ca-s eu cam insensibila!
Deocamdata placenta este joasa de aici si greutatea,tensiunea ce o simt dupa urinat.

FVL heterozigot+MTHFR C677T heterozigot+ MTHFR A1298C heterozigot; 2 sarcini oprite din ev la 8/9 sap

20+

Mergi la inceput