Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (57)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Citat:
citat din mesajul lui sashenka_h

miruna asa ma gandeam si eu, numai ca fata care mi-a facut programarea mi-a spus ca nu are eco in cabinet, dar vad eu cum ma sucesc maine poate ma rezolva cumva, ca daca nu nu stiu ce fac
ratusca si eu am o secretie transparenta - galbuie...dar sincer nu stiu ce este

Mami Andreea 18sapt cu+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)

Cand am fost eu avea ecograful in cabinetul vecin, l-a deschis si mi-a facut eco scurta. O sa reusesti!

Anya, nu stiu niciun oftalmolog pediatru bun dar oftalmologi buni sunt la Optimed (Zona Unirii). Cum te simti? Bebe?

MIRUNA cu Emanuel Alexandru si Iustin Adrian 20 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns celesta spune:

Ziua buna, gravidute
am de citit un capitol din urma sa ma pun la curent cu ce ati facut...
noi am fost azi la eco la morfologie fetala, bebelina are 22 cm si 330 grame, totul pare la locul lui, ies bine la numaratoare degetelele si oscioarele, organele interne, etc

20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geniusamb spune:

Buna fetele!!
maine merg si eu la recoltare secretie vaginala - |Medlife.. sper sa primim rezultatul rpd ca nu mai am rabdare sa vad daca mai am sau nu infectia aia... A, si ureaplasma!!!
Syl, trimite i rezultatele la analize pe mail lui vladareanu.. m ie asa mi a spus sa fac.. il citeste sigur.. si daca e cazul, iti raspunde.
Seara buna si in sfarsit RACOROASA!!

20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anymona spune:

buna din nou,

eu va citesc in fiecare zi dar nu prea am timp sa scriu. si ma enerveaza rau si faptul ca nu reusesc sa-mi reamintesc user-ul vechi ca sa nu mai fiu moderata

multumesc mult alexxia_m pt ca m-ai trecut in listuta.

14+ + Clara Maria (01/02/2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns syl spune:

Geniusa, le primeste clar pt ca sunt facute la Academica si asa mi-au spus cand am facut ecograful ca o sa-l anunte si pe el. Dar merci ca mi-ai deschis capul, am sa-i scriu un email.

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEXA1985 spune:

Dar cati ani ai de ti-a iesit riscul de varsta asa? Si cam cum ar fi trebuit sa iasa?

Citat:
citat din mesajul lui syl

am rezultatul de la DT de cateva zile insa n-am avut timp sa intru sa va scriu.
Risc down= 1/2029, risc edwuards1/44557 iar riscul de varsta este 1/295- asta din urma ma sperie dar la concluzii au trecut asa: Risc scazut pt ambele sindroame. Deci e ok nu? Mai are cineva riscul de varsta ca al meu? Abia pe 30 ajung la medic.

13+

19+

Mergi la inceput

Syl nu cred ca ai de ce sa te ingrijorezi. Dar la 19 sapt ai primit rezultatul la DD sau TT? Si eu astept vineri rezultatele la TT.
Azi am fost la eco, sunt asa de fericita a spus doctorul ca este totul bine, dar nu am putut sa vedem ce este nici acum deoarece statea cu picioarele ghemuite, stranse la piept. A incercat sa il miste pe bebe, dar degeaba, dupa o jumatate de ora tot asa era. Acum ce sa facem, ne incercam nororcul la morfologie pe 20 iulie.

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelia_ilie spune:

Citat:

Risc down= 1/2029, risc edwuards1/44557 iar riscul de varsta este 1/295- asta din urma ma sperie dar la concluzii au trecut asa: Risc scazut pt ambele sindroame. Deci e ok nu? Mai are cineva riscul de varsta ca al meu? Abia pe 30 ajung la medic.

13+

Si la mine riscul de varsta tot cam pe acolo se invarte, cu cat e varsta mai mare cu atat riscul e mai mare, de asta se si recomanda in special mamicilor mai coapte...

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelia_ilie spune:

Citat:
citat din mesajul lui ALEXA1985

Dar cati ani ai de ti-a iesit riscul de varsta asa? Si cam cum ar fi trebuit sa iasa?

Citat:

13+

Eu am 35, mai am putin si fac 36, cred ca si Syl tot pe acolo, sau ma insel?

19+

14+

Mergi la inceput

Scuze Syl eu acum am vazut ca ai 13 sapt nu 19.

19+

Mergi la inceput