Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (57)
Raspunsuri - Pagina 19
danaint spune:
Hello burtici!
Felicitari celor cu vesti bune, si bafta fetelor care mai au azi eco!
Eu nu am mai avut nicio sangerare dupa episodul de luni, insa sunt tare speriata in continuare. Azi am venit dupa pranz la birou, si maine intentionez sa imi iau toata ziua liber
ca sa zac acasa linistita.
Acum am dat in alta belea, sper eu fara insemnatate totusi, dar extrem de enervanta 
- sunt tare deranjata la stomac, azi nu am reusit sa mananc nimic de rau ce imi e
si am si puseuri de greata... 
s20 
beatrice75 spune:
Eu m-am obisnuit cu starile de lesin. Plec de acasa cu apa, ceva papa si mai merg, mai ma asez
19+

Mami de baiat
alinushca spune:
miruna ma bucur de vestile bune!!! vezi ce poti face la munca cu medicul de medicina muncii sa iti imbunatateasca conditiile. macar iti poti pune sub picioare ceva care sa ti le tina mai sus daca stai la birou. asta am avut si eu.
Mami de
(28.10.2008) si
bb2 19+ 
alinushca spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui lorin7774
ms de raspuns. ma gandeam eu ca e ceva de nu vorbeste nimeni de CMU ![]() bafta la eco ! ----------------------------------------- LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA ![]() cu ajutorul lui Dumnezeu 16+ |
eu nu am avut de a face cu ei dar prietenele care au abonament acolo la fel zic ca sunt varza... or sti ele ceva...
Mami de
(28.10.2008) si
bb2 19+
mirunam spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alinushca miruna ma bucur de vestile bune!!! vezi ce poti face la munca cu medicul de medicina muncii sa iti imbunatateasca conditiile. macar iti poti pune sub picioare ceva care sa ti le tina mai sus daca stai la birou. asta am avut si eu. Mami de (28.10.2008) si bb2 19+ ![]() |
Alinushca
, la mine la munca e cam asa: eu, colega respectiv sefa mea, un stagiar si o fata care sta la receptie. Asa ca va fi la intelegere. Ce as vrea este insa un scaun comod
, asta mi se pare cel mai important, sa ii pot regla spatarul. Acum am unul cu care ma impac bine dar cu burta mare nu mai merge Danaint ai grija de tine in incerca sa papi ca de regim pana iti revii.
Fetelor chiar nu stie nimeni care este lungimea pe eco???
MIRUNA cu
Emanuel Alexandru
si Iustin Adrian
20 +
danaint spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui mirunam
Alinushca , la mine la munca e cam asa: eu, colega respectiv sefa mea, un stagiar si o fata care sta la receptie. Asa ca va fi la intelegere. Ce as vrea este insa un scaun comod , asta mi se pare cel mai important, sa ii pot regla spatarul. Acum am unul cu care ma impac bine dar cu burta mare nu mai merge Danaint ai grija de tine in incerca sa papi ca de regim pana iti revii. Fetelor chiar nu stie nimeni care este lungimea pe eco??? MIRUNA cu Emanuel Alexandru si Iustin Adrian 20 + |
Din cate am inteles eu, la varsta asta cu greu ii mai prind sa ii masoare cap coada
s20
danaint spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mirunam Anya, Lorin, Ratusca, Alexxia, multumesc mult!!! ![]() Ratusca am vazut ca intrebai de hainute cu burtica. Eu am fost prima care s-a lovit de problema, toate erati slabanoage pe atunci Acum incep si eu cu masuratorile de la eco ![]() Am o super poza cu labuta unui piciorus ![]() MIRUNA cu Emanuel Alexandru si Iustin Adrian 20 + |
HC este circumferinta capului, si AC este circumferinta abdomenului

s20
anymona spune:
buna,
eu sunt inca la servici
...tare mi-as dori si eu sa reusesc sa obtin o reducere a programului la 6 ore
am reusit si eu sa citesc tot ce ati scris azi si ma bucur pt toate fetele care au vesti bune de la dr si se simt bine.
14+
+ Clara Maria (01/02/2006)
sashenka_h spune:
hello
m-am intors si sunt linistita si fericita, totul este super ok iar doctorul a fost foarte comunicativ...si mi-a facut eco
. m-a linistit ca nu am de ce sa-mi fac probleme, asa ca sunt happy 
va multumesc de incurajari 

Mami Andreea
18sapt cu
+,
Iustin Nicolae (03.04.2006) +
Sasha Andrei (30.12.2008)