Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (57)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anymona spune:

de dr Adela Dinu am auzit numai lucruri bune...

eu am abon la medicover, dar am multi colegi cu abon la cmu si unii sunt ffff multumiti dupa cum alti sunt ffff nemultumiti. depinde de experienta fiecaruia cu clinica respectiva sau cu doctorii de acolo. la fel si cu medicover. firma la care lucrez are contract cu 3 clinici particulare, astfel ca fiecare angajat isi poate alege ce clinica vrea. deasemenea, ne putem muta de la una la alta cand vrem. eu m-am mutat de la cmu pt ca nu am fost mutumita de clinica lor de pediatrie

14+ + Clara Maria (01/02/2006)

Mergi la inceput

eu am slabit 3 kg de cand am ramas insarcinata. nu mi-e rau, n-am greturi dar pur si simplu nu imi este foame deloc. incerc sa mananc macar de 3 ori pe zi pt ca trebuie. dar senzatiea de foame mi-e complet straina de cand sunt gravi.

nu sunt suparata ca nu m-am ingrasat, dar totusi...nici asa nu e ok...sa nu am pofta de nimic niciodata...nici macar de dulciuri

Mergi la inceput

oare cate mesaje tb sa mai scriu ca sa scap de moderatie?????

si eu sunt de parere ca tb sa faci copii atunci cand ti-i doresti, nu dupa ce ai casa, masina, cariera, bani etc.

noi, desi din pct de vedere locativ stateam bine inca de la primul copil (4 camere), eram plini de datorii, nu aveam nimic in casa (era mare si goala)...dar s-au rezolvat toate odata cu apariatia copilului. brusc, am devenit mai responsabili, mai calculati si ne-am revenit cu toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexxia_m spune:

CAPITOL NOU 58

21+

Mergi la inceput