Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (57)
Raspunsuri - Pagina 18
mirunam spune:
Sunt dusa... incep sa scriu si uit ce vreau sa zic...asa ca, completez ![]()
Lore, merg la Iulian Badea.
Ratusca, nu mi-a scris lungimea
ci doar lung si inchis insa, la eco rapida de acum 2 saptamani a fost 3,8 iar inainte am avut 4.
MIRUNA cu
Emanuel Alexandru
si Iustin Adrian
20 +
ratusca83 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mirunam Sunt dusa... incep sa scriu si uit ce vreau sa zic...asa ca, completez Lore, merg la Iulian Badea. Ratusca, nu mi-a scris lungimea ci doar lung si inchis insa, la eco rapida de acum 2 saptamani a fost 3,8 iar inainte am avut 4.MIRUNA cu Emanuel Alexandru si Iustin Adrian 20 + |

17+ si ingeras in ceruri
lorin7774 spune:
Diana, multumesc.
cred ca pana la urma imi fac si eu o programare ...
merg pe mana ta 
-----------------------------------------
LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA
cu ajutorul lui Dumnezeu
16+
diana.b spune:
| citat din mesajul lui lorin7774 Diana, multumesc. cred ca pana la urma imi fac si eu o programare ... merg pe mana ta ![]() ----------------------------------------- LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA ![]() cu ajutorul lui Dumnezeu 16+ |
daca mergi pe mana mea, atunci insist sa te programezi la aceasta dr. Adela Dinu si nu la oricare de acolo.
O sa vezi ca este si destul de aglomerata!!!
Mie aceasta dr. mi-a vazut anul trecut o problema pe care cunoscutul dr. Iosup nu a remarcat-o... si era o malformatie grava!!!
Sa nu credeti ca vreau sa fac reclama pro sau contra, este clar ca parerile sunt impartite si depinde de intamplarile fiecareia dintre noi!
diana.b spune:
sa-mi spui si mie cand te-a programat... asa de curiozitate si ca sa schimbam pareri de "dupa".
te sfatuiesc sa suni deja!!!
beatrice75 spune:
Cine mai merge la morfofetala la Botica? Apoi mai am o programare facuta la Herghelegiu, in caz de ceva...................Doamne fereste!
19+

Mami de baiat
tigrutz spune:
Mirunam, multumesc si felicitari pt vestile bune! 
Poate maine vin si eu cu ceva vesti de la eco din seara asta... 
17+
diana.b spune:
eu dupa cum spuneam mai sus imi fac o morfo-fetala la dr. Adela Dinu si cea de-a doua la dr. Alina Veduta
17+
Siuta spune:
Andreea, multumesc frumos pentru raspuns
.
Eu am luat pana acum 1,5 kg dar nu sunt o slabuta si incepe sa se vada.In curand va trebui sa-mi cumpar ceva pantaloni ...
Referitor la cumparaturi- la Anastasia am inceput sa cumpar din luna a 7 , pentru ca nu am avut incredere ca sotul meu va lua fix ce trebuie, si decat sa ne certam mai bine luam inainte. Acum, din fericire am patut, carut, landou, hainute..doar ca trebuie sa le adun de pe la verisoare, finute. Sper sa le recuperez in stare buna .Oricum costurile la nastere vor fi mult mai mari decat acum 3 ani asa ca am pentru ce sa strang bani.
In ceea ce priveste locuinta, noia suntem acum in plin proces de cautare de ap cu 4 camere prin Titan
...uitasem cat de complicat e.
Andreea, mamica de Anastasia
http://community.webshots.com/user/Siutaa?vhost=community
Siuta spune:
| citat din mesajul lui sashenka_h ma pregatesc sa plec la doctor, sa-mi tineti pumnii!!! Mami Andreea 18sapt cu +, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008) |
BAFTA !!!
Andreea, mamica de Anastasia
http://community.webshots.com/user/Siutaa?vhost=community

18sapt cu
Iustin Nicolae (03.04.2006) +
Sasha Andrei (30.12.2008)