Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (57)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diana.b spune:

eu imi fac una din cele doua morfofetale la CMU (si eu fiind una din paranoice)... iar parerea mea e ca aprecierea depinde de doctor si nu de centru!!!
un doctor indiferent il poti gasi la oricare din centre sau spitale, noi trebuie sa ne axam doar pe cei care stiu cum sa trateze un pacient si sa-i lasam in plata lor pe cei care nu merita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Anya, Lorin, Ratusca, Alexxia, multumesc mult!!!

Ratusca am vazut ca intrebai de hainute cu burtica. Eu am fost prima care s-a lovit de problema, toate erati slabanoage pe atunci . Cele mai bune le-am luat de la Kiabi, poti comanda si online. Daca vrei iti spun masurile mele si masura hainelor cumparate. Sau cand vii in Buc la control poti da o fuga pana la ei. Au preturi foarte rezonabile. Altfel incearca cu rochite ca acolo nu poti gresi prea mult dar la pantaloni e foarte greu.

Acum incep si eu cu masuratorile de la eco . Nu identific cat de lungan e aricelul. Am fie HC 184,4 fie AC 159,5, in rest numai masuratori mici. La tabel scrie ca trebuie sa aiba 27 de cm si 380 g. La greutate e la maxim dar lungimea nu o identific. Parca vad ca iar nu stiu pana in ultima secunda daca trece sau nu prin bazin

Am o super poza cu labuta unui piciorus

MIRUNA cu Emanuel Alexandru si Iustin Adrian 20 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lore1983 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mirunam

Am revenit . Colul este luuung si inchis din toate directiile . Am scapat de cerclaj dar am ramas cu odihna obligatorie motiv pentru care dr mi-a dat voie sa merg la birou de la 9 la 13 si atat. Apoi acasa in pat. Mi-a explicat ca daca s-a deschis o data nimic nu il impiedica sa se deschida din senin si in viitor si trebuie sa previn cu repaos la pat.

Mi-a facut si eco, azi avea o dr. foarte draguta cu specializari la Londra in ecocardiografie . Mi-a facut 2D ca asta are si a ramas sa merg tot la ea pentru un 3D, la alta clinica, la 23 de saptamani sas verifice inimioara. In rest mi-a spus ca e suficient si nu mai este nevoie de morfologia cu Herghelegiu.

Ma mai gandesc daca sa o sar dar sincer, orice mi-ar spune copilul se va naste deci... nu stiu daca nu cumva este un pitic. Ah, bebe este 100% baiat.

Felicitari Miruna si o sarcina usoara in continuare, un bebe sanatos si cuminte! (Aceleasi urari le adresez si celorlalte burtici). Nu stiu daca ai mai mentionat, dar eram curioasa la ce doctor mergi.

13+

Mergi la inceput

Lore , multumesc! Sper ca odiseea noastra a scapat de vestile proaste si de acum ne bucuram numai de reusite! Nu o sa uit niciodata cum mai pleca cate una dintre noi in primele saptamani . Acum suntem toate mari si trebuie sa fie bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Miruna, bravos!

Eu am fost sa-mi cumpar sutiene ca nu mai incapeau in cele vechi.
Mi s-au lipit degetele si de un body pt bebici, sorry, dar uneori nu ma pot abtine. Daca mi se schimba culoarea carutului, imi imbrac fetita in hainute de baieteiAcum chiar ca voi astepta pana dupa morfofetala si atunci, dau iama in magazine

19+
Mami de baiat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorin7774 spune:

Citat:
citat din mesajul lui diana.b

eu imi fac una din cele doua morfofetale la CMU (si eu fiind una din paranoice)... iar parerea mea e ca aprecierea depinde de doctor si nu de centru!!!
un doctor indiferent il poti gasi la oricare din centre sau spitale, noi trebuie sa ne axam doar pe cei care stiu cum sa trateze un pacient si sa-i lasam in plata lor pe cei care nu merita!

la ce doctor de la CMU mergi ? as alege si eu pe unul din lista aia, dar habar nu am daca e vreunul mai bun/renumit decat altul....
cand ai programarea pentru morfo-fetala ?

-----------------------------------------
LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA
cu ajutorul lui Dumnezeu
16+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui beatrice75

Miruna, bravos!

Eu am fost sa-mi cumpar sutiene ca nu mai incapeau in cele vechi.
Mi s-au lipit degetele si de un body pt bebici, sorry, dar uneori nu ma pot abtine. Daca mi se schimba culoarea carutului, imi imbrac fetita in hainute de baieteiAcum chiar ca voi astepta pana dupa morfofetala si atunci, dau iama in magazine

19+

Mami de baiat

Multumesc. Esti geniala cu lipitul degetelor. Si eu am la lipici pe ele, ma intreb cum pot tine atatea . Cu bebele am stat cumintica pana acum dar nu cred ca mai rezist mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca83 spune:

mirunam ce lungime are colul tau acum?? eu azi n-am avut nicio contractie nedureroasa

17+ si ingeras in ceruri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorin7774 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ratusca83

mirunam ce lungime are colul tau acum?? eu azi n-am avut nicio contractie nedureroasa

17+ si ingeras in ceruri

asta da motiv de sarbatoare !!!

eu am mai avut una sau doua....dar le confund din ce in ce mai des cu miscarile bebelului, cred....

cu ajutorul lui Dumnezeu
16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana.b spune:

Citat:
citat din mesajul lui lorin7774

Citat:
citat din mesajul lui diana.b

la ce doctor de la CMU mergi ? as alege si eu pe unul din lista aia, dar habar nu am daca e vreunul mai bun/renumit decat altul....
cand ai programarea pentru morfo-fetala ?

cu ajutorul lui Dumnezeu
16+

eu ma duc la dr. Adela Dinu despre care am o parere super buna!
morfologica de la CMU o am pe 13 iulie... adica la 20 de saptamani si o zi!

Mergi la inceput