Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (57)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns allexxia_m spune:

rala da eu am vorbit de un regim, dar nu este luat de prin vreo carte sau ceva, ci combinatii, ce am considerat eu ca trebuie ca sa slabesc, mai ales ca eu nu am fost niciodata prea activa.
Ma inscriu si eu pentru cura de slabire dar eu as prefera dupa ce termin cu alaptatul.

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Am revenit . Colul este luuung si inchis din toate directiile . Am scapat de cerclaj dar am ramas cu odihna obligatorie motiv pentru care dr mi-a dat voie sa merg la birou de la 9 la 13 si atat. Apoi acasa in pat. Mi-a explicat ca daca s-a deschis o data nimic nu il impiedica sa se deschida din senin si in viitor si trebuie sa previn cu repaos la pat.

Mi-a facut si eco, azi avea o dr. foarte draguta cu specializari la Londra in ecocardiografie . Mi-a facut 2D ca asta are si a ramas sa merg tot la ea pentru un 3D, la alta clinica, la 23 de saptamani sas verifice inimioara. In rest mi-a spus ca e suficient si nu mai este nevoie de morfologia cu Herghelegiu.

Ma mai gandesc daca sa o sar dar sincer, orice mi-ar spune copilul se va naste deci... nu stiu daca nu cumva este un pitic. Ah, bebe este 100% baiat.

Tigrutz, te admir si te felicit pentru cum gandesti. Noi cand a aparut Ema stateam la 2 camere si aveam si ceva datorii. Timpul si DD le-a rezolvat pe toate. Acum ca am spatiu sa fac gradinita am ramas insarcinta foarte greu si am 28 de ani. Copii cat timp sunt iubiti si ingrijiti nu sunt interesati daca stau la 2 sau la 4 camere.

Sashenka, iti tin pumnii!

MIRUNA cu Emanuel Alexandru si Iustin Adrian 20 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca83 spune:

felicitari mirunam...........ma bucur din toata inima pt tine....de acum incolo sa ai grija si fara efort

17+ si ingeras in ceruri

Mergi la inceput

mirunam ce lungim are colul tau acum? al meu are 3.4cm

17+ si ingeras in ceruri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexxia_m spune:

mirunam felicitari pentru vestile bune!!!
ai multa grija de tine si sa te auzim numai cu vesti bune de acum incolo!
Felicitari si pentru confirmarea baiatelului

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns letzy81 spune:

Da Ratusca din cauza problemelor de coagulare care la randul lor pot antrena alte probleme de genul sangerare masiva,copil prematur....

FVL heterozigot+MTHFR C677T heterozigot+ MTHFR A1298C heterozigot; 2 sarcini oprite din ev la 8/9 sap

20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorin7774 spune:

Citat:
citat din mesajul lui sashenka_h

loredana eu am asigurare la CMU si am fost doar de vreo 3 ori in celelalte sarcini, dar nu vreau sa mai calc pe acolo...doctorii sunt sub orice critica sau am avut eu ghinion dar oricum mi-a ajuns

Mami Andreea 18sapt cu+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)

ms de raspuns. ma gandeam eu ca e ceva de nu vorbeste nimeni de CMU

bafta la eco !

-----------------------------------------
LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA
cu ajutorul lui Dumnezeu
16+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui letzy81

Da Ratusca din cauza problemelor de coagulare care la randul lor pot antrena alte probleme de genul sangerare masiva,copil prematur....

FVL heterozigot+MTHFR C677T heterozigot+ MTHFR A1298C heterozigot; 2 sarcini oprite din ev la 8/9 sap

20+

si mie domunl dr mi-a dat la inceput sa fac mai multe analize pt coagulare: factror V leiden, proteina c, proteina s, antitrombina,inr, ac antifosfolipidici si toate au iesit bune...ai grija de tine si vorbim pe forum pupicei

17+ si ingeras in ceruri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya2010 spune:

miruna Felicitari, ma bucur pt vestile bune

Ana 20+
Minunate sunt lucrurile tale Doamne!
Minunea mea
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorin7774 spune:

Miruna, felicitari ! ma bucur ca ai scapat de stres si de statul in pat...

-----------------------------------------
LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA
cu ajutorul lui Dumnezeu
16+

Mergi la inceput