HAI OANA,ANDREEA!BV Tanti,Geo!iul-aug 2010 (141)
Raspunsuri - Pagina 16
Dragaica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Otiliav Dragaica, ai dreptate, parca prea e de tot. Si eu tot surpriza neplacuta azi, arata cantaruldoctoritei 78,deloc nu-i de gasca cumine. Asta face 17+ pana acum si am doar o mandra in burta. M-am si masurat, 110 cm, adica sunt cred la categoria grea, am pus o poza din seara aceasta aici. Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 33+ Iulia Alexandra |
Pai ce zici de +23kg si 115cm....asta saptamana trecuta, de acum nu ma mai masor.
Barbatamiu are 89kg, si faceam misto de el, azi imi zice ca sa am grija sa nu-l intrec

era sa-i dau cu geanta-n cap. 
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita
31+ de
Tudor Sébastian si
Félix AlexandruAMR 5 + saptamani de stat la caldurica, Doamne ajuta.
Sheritra spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Dragaica Sheri cat aveau gagibelle tale pe la 30-31SA? |
1700 si 1800, nu te mai stresa atat cu greutatea, cat or sa aiba aia e, nu putem modifica, dupa ce ies ii indopam noi ca pe gascani, alta socoteala
. Daca le e rasa sa fie slabuti, geaba ne dam peste ca, iti zice o mama trecuta prin asta. Importanta e sanatatea.Shery
35
&
cu inimioara
Alesia (30.10.2007)AMR -14z
Sheritra spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Dragaica
Pai ce zici de +23kg si 115cm....asta saptamana trecuta, de acum nu ma mai masor. Barbatamiu are 89kg, si faceam misto de el, azi imi zice ca sa am grija sa nu-l intrec ![]() ![]() ![]() ![]() era sa-i dau cu geanta-n cap. ![]() http://community.webshots.com/user/Dragaica Graviduta fericita 31+ de Tudor Sébastian si Félix AlexandruAMR 5 + saptamani de stat la caldurica, Doamne ajuta. |
Io mi-am intrecut barbatu cu 5 kile, bine el e manechin, eu am 80 kile acum, de la 54 am plecat, n-am nici un stres, stiu ca pot da jos apoi fara probleme, ei sa fie sanatosi.
Felicitari pt eco!
Shery
35
&
cu inimioara
Alesia (30.10.2007)AMR -14z
Otiliav spune:
Am vazut si eu pozele Ramonei, frate, ce bulane fara celulita.
Angharad, sunteti o familie tare draguta de plimbareti 
Aah, am vazut un Puiutz mic sexy si dezinhibat
. Trebuie sa fuga necazurile financiare de voi, prea va amarasc.
Baby78, frumoasa burtica. Tu ziceai ca ai avut o contractie urata, pai asa una pe zi hai ca mai merge, colul sa se deschida.
Eladea, pfoai ce burtica mare.
Sheri, esti de coma, i-am citit si mamei cum decurge o vizita la Profu'
Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 33+
Iulia Alexandra
Dragaica spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui Sheritra
Io mi-am intrecut barbatu cu 5 kile, bine el e manechin, eu am 80 kile acum, de la 54 am plecat, n-am nici un stres, stiu ca pot da jos apoi fara probleme, ei sa fie sanatosi. Felicitari pt eco! Shery 35 & cu inimioara Alesia (30.10.2007)AMR -14z |
Eu cand am inceput tratamentul aveam 55kg, cand am ramas aveam 57kg, sotu meu nu-i manechin
Am sa dau eu jos

Merci de incurajari

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita
31+ de
Tudor Sébastian si
Félix AlexandruAMR 5 + saptamani de stat la caldurica, Doamne ajuta.
Mycya spune:
Dragaica nutritionista aia o fi vreo obsedata de kg in plus.laso in plata Domnului
si tu mamico papa cat crezi tu ca iti trebuie.bebeii eu spun ca is super de bine in grafic mai ales ca sunt 2,pana si domsoara mea avea 1.507gr la 31 de saptamani si 4 zile,si mia zis doctorita ca e in grafic si atata timp cat si parintii sunt mici nici nu avem cum sa avem un bebe mare,mai ales ca la vazut pe sotz
care nici nu arata de varsta lui
cand vom ajunge la batranete credca va crede lumea ca am luat vre-un tinerel ca oi fi avut bani
Puyut
Bianca
33 +
Andra Maria
AMR 6+ pana vede mama comoara
Mycya spune:
nbuna burtici,sa fiti cumintele la noapte si sa aveti somn usor

Bianca
33 +
Andra Maria
AMR 6+ pana vede mama comoara
baby78 spune:
[quote]citat din mesajul lui Otiliav
Am vazut si eu pozele Ramonei, frate, ce bulane fara celulita.
Baby78, frumoasa burtica. Tu ziceai ca ai avut o contractie urata, pai asa una pe zi hai ca mai merge, colul sa se deschida.

Multumesc....Nu vreau sa ma ingrijorez din cauza contractiei dureroase si eu sunt chiar incantata ca a inceput sa scada colul caci vreau sa nasc "naturel"...Singura mea dilema e cu internatul in spital sa fac injectia pentru maturarea plamanilor lui bebe strumf.....Ca de potolit la pat nu m-am potolit 100% dar sunt mai inceata in miscari...
. O sa vad vineri cum evoluez......si daca e nevoie de injectie...
Iuliana
cu minune 34+
Tudor Constantin
AMR -5
aelita spune:
RODICA iar dai cu mesaje lacrimogene
Numai cand am citit ce a scris printesita surioarei si iar imi dau lacrimile.
azi numai pe plans am tinut-o,nu din ala rau,asa lacrimogene de fomeie gravida...am iesit cu copiii in parc 3 ore.cum in noaptea asta e Noaptea de Sanziene,noapte magica,e si aici La Noche de San Juan,si in parc au organizat asa o mini sarbatoare,cu sucuri,sangria,carne fripta pe felii de paine,limonada...gratis.
si apoi au facut un foc mare,ca de tabara,si in jurul lor dansau niste fete si un baiat in camasi albe lungi,cu coronite pe cap,ca de noaptea vrajitoarelor,foarte frumos,iar muzica era ROMANEASCA ! cred ca Phoenix era,sau ceva asemanator,si iarrrrrrrr mi-au dat lacrimile in timp ce copiii mei aplaudau !!!
32+ 
Sofia (2ian2007) ,
Andres(22mai2008)
baby78 spune:
Noapte buna...burtici de delfinasi si delfinasi dragalasi....
Iuliana
cu minune 34+
Tudor Constantin
AMR -5