HAI OANA,ANDREEA!BV Tanti,Geo!iul-aug 2010 (141)
Raspunsuri - Pagina 15
nela_didea spune:
woow ce de vesti bune de la eco. Felicitari fetelor, Sheri si Dragaica sunteti de invidiat. Eu ma plang ca o mironosita toata ziua ca-s multa si nu mai pot, dar ma gandesc la saracele de voi si tac.
31 + cu o
de 
AMR 8 pana la intalnirea cu voinicelul lui mama 
Mergem inainte cu Doamne Doamne
nela_didea spune:
Heiii ce-i cu linistea asta in delfinariu? Fetelor va uitati la meci?![]()
31 + cu o
de 
Dragaica spune:
Sheri cat aveau gagibelle tale pe la 30-31SA?
Mycya m-am abtinut sa nu-i zic, eu una nu pricep un lucru. Aici sunt zeci de natii nu poti aplica aceeasi chestie sau grafic la toti, eu nu am sa mananc ca o chinezoica numai orez cu legume, da nici ca o negresa numai prajeli.
Da, stiu ca am luat aproape 23kg. totusi sunt 2 si atat timp cat tensiunea e buna, testele de diabet si la ficat au iesit bune ce durerea mea mai vrea.
Dieta ei prea de tot, eu nu ma satur cu o felie de paine de 3 ori pe zi
, inafar de fructe nu am mancat mult in timpul sarcinii, dulciuri aproape deloc, nici sa nu le vad.
In sfarsit copii sa fie bine cu kilogramele ma lupt dupa.
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita
31+ de
Tudor Sébastian si
Félix Alexandru
AMR 5 + saptamani de stat la caldurica, Doamne ajuta.
michelle1981 spune:
maurice CASA DE PIATRA, multa fericire, intelegere si cat mai multe realizari impreuna!

dragaica, eu zic ca nu ai de ce sa te ingrijorezi cu kg, nici ale tale, nici ale bebelinilor.
A mea la 31 saptamani avea 1440g
shery felicitari pentru vestile bune
Mihaela,
www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">34+ cu 
AMR 5+
Dragaica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui nela_didea woow ce de vesti bune de la eco. Felicitari fetelor, Sheri si Dragaica sunteti de invidiat. Eu ma plang ca o mironosita toata ziua ca-s multa si nu mai pot, dar ma gandesc la saracele de voi si tac. ![]() 31 + cu o de ![]() AMR 8 pana la intalnirea cu voinicelul lui mama ![]() Mergem inainte cu Doamne Doamne ![]() |
Auzi daca ma superi iti trimit nutritionista mea pe cap

Graviduta fericita
31+ de
Tudor Sébastian si
Félix AlexandruAMR 5 + saptamani de stat la caldurica, Doamne ajuta.
michelle1981 spune:

OANA (OCHIDUT) nastere usoara, refacere grabnica, mult laptic, un bebe cuminte, papacios si necolicos!!!

ooana si la mine era in topul listei numele Matei in caz ca aveam baiat. 
Mihaela,
www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">34+ cu 
AMR 5+
puiutz_mic spune:
Bumblebee, Mycya va multumesc ca m-ati lamurit despre Anca si Carla! 
Observ ca incepe sa-mi joace feste memoria si mie... doar citisem mai in urma si de Anca ca pleaca la Brasov, si de Carla ca vine acasa in week-end...

Eu ma retrag la 
Vise placute!
Elena
32+ cu un
cuminte
AMR 7 saptamani si ne intalnim cu Bebitza RADU STEFAN 
nela_didea spune:
Hahaha trimite-o ca-i vin eu de hac la ciudata.

31 + cu o
de 
Otiliav spune:

Hai Ochidut dragut!

Tinem pumnii pentru maine sa fie operatia usoara, nici urma de endometrioza.
Sa fie fetita sanatoasa, cuminte sinorocoasa.
Cu numele deja ma roade curiozitatea![]()
Dragaica, ai dreptate, parca prea e de tot. Si eu tot surpriza neplacuta azi, arata cantaruldoctoritei 78,deloc nu-i de gasca cumine. Asta face 17+ pana acum si am doar o mandra in burta.
M-am si masurat, 110 cm, adica sunt cred la categoria grea, am pus o poza din seara aceasta aici.
Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 33+
Iulia Alexandra
Dragaica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui michelle1981 dragaica, eu zic ca nu ai de ce sa te ingrijorezi cu kg, nici ale tale, nici ale bebelinilor. A mea la 31 saptamani avea 1440g ![]() ************************* Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">34+ cu ![]() AMR 5+ |
Am observat ca au graficele putin mai decalate decat cele din Europa, aici Felix e aproape de limita inferioara iar ce am gasit eu in Europa e cam aproape de jumatatea graficului. Noroc ca ambii medicii care m-au urmarit pana acum sunt englezoi cu studiile acolo si merg mult pe sistemul european.
Lasa mai ca tu ai o domnisoara acolo, la cate gravidute frumoase cu fete sunt pe aici tare m-as incusri cu vreo doua

Graviduta fericita
31+ de
Tudor Sébastian si
Félix AlexandruAMR 5 + saptamani de stat la caldurica, Doamne ajuta.