HAI OANA,ANDREEA!BV Tanti,Geo!iul-aug 2010 (141)
Raspunsuri - Pagina 14
puiutz_mic spune:
Shery, Dragaica, FELICITARI pentru vestile bune de la eco!
De Carla, cealalta mamicuta eroina ce stiti? Ca azi parca nu a fost pe la noi... Intrebam si de Anca_vlad mai devreme.
Elena
32+ cu un
cuminte
AMR 7 saptamani si ne intalnim cu Bebitza RADU STEFAN 
Sheritra spune:
Ochidutule, bafta multa, iti dai seama ca de maine viata voastra se va schimba pt totdeauna? Prin puterea si dragostea voastra ati creeat o noua viata, un miracol mititel, triumful vietii pe pamant! Care va creste incetisor ocrotit, iubit, alintat de voi, si ca va fi doar al vostru toata viata, va va iubi neconditionat, voi la fel...
Eh nu ma baga in seama, sunt varza la cap, unde am trecut razant pe langa infertilitate de gr zero, acu voi avea trei dar tot ma emotioneaza miracolul vietii!
Maine cand te trezesti sa te faci giu-giu-ca, si sa va faceti poze, vor fi ultimele cu voi, vu viata oastra asa cum o stiti pana acum,,,de maine un nou inceput! Va invidiez
!
Shery
35
&
cu inimioara
Alesia (30.10.2007)
AMR -14z
ciristina_serban spune:
Salutaaare gagici...
Uite cum ramasei eu in urma cu vestile... ca abia acum am reusit sa intru.
Prin urmare....

Felicitari Tanti, sa ai un baiat cuminte si sanatos, papacios iar tie refacere grabnica!

Ochidut, tie iti urez maine sa fii curajoasa, bebe sa se nasca sanatos si tu sa te refaci repejor ca sa alaptezi. Multa sanatate la amandoi!
Shery, Dragaica, ma bucur ca aveti vesti bune de la eco. Nu uitati, ca sunteti cu adevarat de admirat fetelor... toata treaba la voi e la dublu..asa ca..aplauzeeee!!!!

Merg sa va citesc din urma, ca sa vad care mai sunt noutatile.. byeee now!
Cris, Razvanel (23.11.2004) si
33+ Rianna
AMR 6+ Doamne ajuta sa stea cumintica in burtica pana la termen!
Sheritra spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bumblebee Shery, pai niciun ceai de cuc cu zeama de coaja de copac nu ti-a dat pt H? N-o fi proctolog Profu; tau, dar parca mai stiu si ei din astea, ca multe gravidute au probleme de genul asta ![]() Pana la urma a ramas 29 iunie? Mov, felicitari pt bb grasun, super! Trece repejor si we si iti vei tine puiul in brate ![]() Alina 34+ cu ![]() gargarita |
Sa-i strang pe H de gat poate si sa-i inec in cada
Nici nu m-a bagat inseama cu hasii mei cu tot, il durea si pe el tot acolo
, macar sa mai traiesc pana atunci Shery
35
&
cu inimioara
Alesia (30.10.2007)AMR -14z
laurika1982 spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui Sheritra
Na ca fusei Cum am intrat in cabinet am inceput sa ma vaicaresc ca ce ma dor hemoroizii, ca eu pana acu am fost cuminte si n-am avut asa cea, ca ce mi-a facut, ca au-au, ca ma dor si ![]() , la care Profu doamna ati intrat in cabinet de ginecologie nu proctologie!Ete parca-s inculta, ca am citit ce scria pe usa, dar am crezut ca stie vre-un medicament minune, m-am facut si de kkt, al meu radea in gura mare poate-i intra vre-o musca sa masimt si eu bine! Shery 35 & cu inimioara Alesia (30.10.2007)AMR -14z |
Esti de comaaa!!
Laura
34+ cu 
AMR 5+ pana la Marea Intalnire 
Mai e putin si o sa fiu
Mycya spune:
Ochidut nastere usoara mami,recuperare rapida, mult laptic si un bebe sanatos si papacios

Ramo, Maurice CASA DE PIATRA sa aveti o casnicie fericita,plina de bucurii, copii sanatosi si iubire cat incape

Shery,Dragaica felicitari de vestile de la eco
Dragaica eu credca ii spuneam ceva de dulce nutritionistei
auzi domle da daca pe tine nu te intereseaza de kg ci de bebei,si vb aia nu stie sa se uite la tine sa vada daca intradevar kg atarna pe tine??se vede ca nu sunt puse decat la burta, ce tampitaa
Bianca
33 +
Andra Maria
AMR 6+ pana vede mama comoara
beluistef spune:
Ohidut refacere rapida, sa ai mult laptic, sa decurga operatia bine...iar bebe sa fie sanatos, necolicos si papacios 
Felicitari celor cu vesti bune de la eco, pentru bebicii grasuni.
Elena,
37+ cu
Stefan Christian
Si mamica de Luisa ( 23.07.2005) & Beatrice ( 02.06.2003)
AMR: aproximativ 15 zile 

btz_ovi spune:
Fetelor e posibil ca al meu sa se fi mutat cu picioarele din dreapta in stanga?Acum simt in stanga lovituri,sper sa fie o alarma falsa.Inca merg pe ideea ca e prea mare pt miscari de genul asta 

37+cu
Paul Christian...IUBESC 2 BARBATI
AMR 19 ZILE
pana la 
Mami te roaga sa stai la caldurica pana la termen
beluistef spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui btz_ovi Fetelor e posibil ca al meu sa se fi mutat cu picioarele din dreapta in stanga?Acum simt in stanga lovituri,sper sa fie o alarma falsa.Inca merg pe ideea ca e prea mare pt miscari de genul asta ![]() ![]() 37+cu Paul Christian...IUBESC 2 BARBATI AMR 19 ZILE pana la ![]() Mami te roaga sa stai la caldurica pana la termen |
Si eu am momente incare il simt miscand pe stanga, iar la urmatoarea runda in dreapta...cine stie cum o sta de odata misca asa, iar alta data invers.Stai calma

Elena,
38+ cu
Stefan Christian Si mamica de Luisa ( 23.07.2005) & Beatrice ( 02.06.2003)
AMR: aproximativ 14 zile 

Mycya spune:
puyutz Carla spunea ca merge mai greu internetul la spital dar ca in weékend va ajunge acasa si atunci va sta mai mult pe forum.
Anca_vlad e plecata la Brasov de luni si poate nu are internet de nu a mai intrat.
Bianca
33 +
Andra Maria
AMR 6+ pana vede mama comoara

de