HAI OANA,ANDREEA!BV Tanti,Geo!iul-aug 2010 (141)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

Citat:
citat din mesajul lui ramo1901

Citat:
citat din mesajul lui puiutz_mic

Ramo, casa de piatra si sa sarbatoriti frumos! Cel mai frumos cadou pe care-l vei primi va fi micuta ta! Sa ai grija de tine!

Elena 32+ cu un cuminte

AMR 7 saptamani si ne intalnim cu Bebitza RADU STEFAN

Esti o draguta Elena, multumesc mult,

Ramona 33+ ....cu o scumpica de - Sabina Maria

Ramo, casa de piatra, caramida, de care a doriti, si numai zambete si bucurii sa va fie casnicia! Sa vezi ce de glume va asteapta la altar, cum ca v-ati grabit !

Shery 35 & cu inimioara Alesia (30.10.2007)

AMR -14z

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby78 spune:

[quote]citat din mesajul lui Sheritra

Am enit si noi de la eco, vestile sunt bune, maimutele au 2500 si 2700, nu prea a putut sa le masoare ca-s inghesuite rau saracutele, asa ca datele-s cu aproximatie.
Barem la una umbla cu eco direct pe fofo, cica acolo are ea capul, la o palma mai jos de cezariana!!!!!!!!!!! Geee ce m-a durut pe acolo!
Colul nu l-a mai bagat in seama, sa nu provoace nasterea, i-am spus ca-i Twilight Zone pe acolo, nu mai intra nici destu mic.
Profu s-a uitat pe calendar, s-a zgait vreo 10 min, si a dat erdictul: pe 7 iulie internarea, scoate cerclajul, analize, etc, si mai vedem
Deci mai are baba de asteptat, nu s-a copt poama . Si-asa nu eram gata, n-avem nume la fete inca, in rest e ok .

AMR -2s

FELICITARI pentru vestile bune...Cea mai tare faza este ca tu erai prima in lista si usor usor....ajungi la jumate...Vei duce sarcina cat mai aproape de termen...Bravo mamica de gemenase....

Iuliana cu minune 34+ Tudor Constantin

AMR -5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Am ajuns si noi de la control, am fost iarasi urmarita de nutritionista prin spital ca in filmele americane.
M-a urcat pe cantar si .......soc.......am aproape 80kg., i-am zis ca nu e bun cantarul lor, al meu indica 77.600kg., mi-a zis ca e imposibil.....cantarul meu nu e bun si sa o las mai usor cu mancatul.
Imi venea sa-i trag vre-o doua.....i-am explicat ca inafara de fructe mancare mananc o data in zi....in sfarsit i-am zis ca este ultima noastra intalnire ca nu mai am nevoie de stres cu kilogramele.
La eco masuratorile au fost normale, copii sunt in graficele lor, diferenta de greutate dintre ei a scazut de la 16,6% la 6,8%, ceea ce e foarte bine, asta inseamna ca Felix a recuparat destul de bine, are in continuare caputul putin mai mic decat Sebi dar asta e, unu e mai capos seamana cu taicasu.
Aici de la 30 de saptamani nu se mai masoara colu, stiu...si eu am fost surprinsa, au zis ca nu ii mai intereseaza atat timp cat copii au trecut de un anumit stadiu gestational si de 1,500kg
Doctorul a zis ca ma vede ajungand la 36 saptamani fara probleme, la cum ma simt eu nu stiu ce sa mai zic.....dar na el e doctuoru.
Sebi are 1810kg. si Felix are 1700kg, mie mi se par cam micuti dar la ei in grafice sunt foarte bine, primu se situeaza la 68% pe grafic iar al doilea la 48%.
Au zis ca au cazuri de gemeni mult mai mici decat ai mei si tot nu se streseaza asa ca sa ma duc acasa linistita. Urmatoarea intalnire va fi pe 7 iulie in 2 saptamani adica. Sunt mai linistiuta pentru ca azi a tinut sa ma vada doctorul meu care este sefu clinicii si am mare incredere in el.
A ....si bomba .....o sa nasc natural desi Felix si-a schimbat pozitia si s-a asezat transversal cu capu sub costele mele si funduletu jos. A zis ca atat timp cat primu este asezat cu capu in jos se preconizeaza o nastere naturala.
Doar daca primu se suceste atunci se va face cezariana, in schimb a repetat de 10 ori ca ei sunt pentru nasterea naturala.
Ce sa mai zic, placenta e grad I cica e foarte bine pentru stadiu asta al sarcinii, lichid amniotic si spatiu berechet.

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita 31+ de Tudor Sébastian si Félix Alexandru

AMR 5 + saptamani de stat la caldurica, Doamne ajuta.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui beluistef

Citat:
citat din mesajul lui nela_didea

Fetelor pe Sheri n-o treceti la program nasteri, 29 iunie?

31 + cu o de
AMR 8 pana la intalnirea cu voinicelul lui mama

Mergem inainte cu Doamne Doamne

Mersi ca mi-ai adus aminte , stiam ca trebuie sa mai mearga odata la doctor ca sa stabileasca data si am asteptat mesajul ala cu data.Dar o sa o trec cu 29, iar daca se schimba ceva...atunci...modificam.
( 02.06.2003) [/font=Script MT Bold][/size=2]

AMR: aproximativ 15 zile [/b]

Na ca fusei !
Cum am intrat in cabinet am inceput sa ma vaicaresc ca ce ma dor hemoroizii, ca eu pana acu am fost cuminte si n-am avut asa cea, ca ce mi-a facut, ca au-au, ca ma dor si , la care Profu doamna ati intrat in cabinet de ginecologie nu proctologie!
Ete parca-s inculta, ca am citit ce scria pe usa, dar am crezut ca stie vre-un medicament minune, m-am facut si de kkt, al meu radea in gura mare poate-i intra vre-o musca sa masimt si eu bine!

AMR -14z

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui ochidut

Citat:
citat din mesajul lui ooana

Citat:
citat din mesajul lui paula_m

M-am speriat cand mi-am aruncat ochii pe titlu...am crezut ca naste si Ooana, dar apoi mi-am dat seama ca Ochidut e Oana

Paula, 35+ cu , Raul Codin
AMR 4 saptamani

in prima faza cand m-am uitat la titlu ma intrebam despre cine e vorba...abia dupa cateva secunde am realizat ca e Ochidut
...Paula nr tau e salvat in telefon ...si iti trimit un mesaj cand plec la spital

Oana 37+ Matei Marius

AMR 16 zile

Noi 2...si bebe
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Te gandeai ca ti-au pus gand de nascut fetele astea.... sau ca poate nasti si nici nu stii

37+ cu

IT'S THE FINAL COUNTDOWN!
MAINE pupa mama pe scumpete

vad ca starea de spirit e buna mami
iti tin pumnii si te asteptam cu vesti bune

Oana 37+ Matei Marius

AMR 16 zile

Noi 2...si bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Citat:
citat din mesajul lui Sheritra

Citat:
citat din mesajul lui beluistef

Citat:
citat din mesajul lui nela_didea

Fetelor pe Sheri n-o treceti la program nasteri, 29 iunie?

31 + cu o de
AMR 8 pana la intalnirea cu voinicelul lui mama

Mergem inainte cu Doamne Doamne

Mersi ca mi-ai adus aminte , stiam ca trebuie sa mai mearga odata la doctor ca sa stabileasca data si am asteptat mesajul ala cu data.Dar o sa o trec cu 29, iar daca se schimba ceva...atunci...modificam.
( 02.06.2003) [/font=Script MT Bold][/size=2]

AMR: aproximativ 15 zile [/b]

Na ca fusei !
Cum am intrat in cabinet am inceput sa ma vaicaresc ca ce ma dor hemoroizii, ca eu pana acu am fost cuminte si n-am avut asa cea, ca ce mi-a facut, ca au-au, ca ma dor si , la care Profu doamna ati intrat in cabinet de ginecologie nu proctologie!
Ete parca-s inculta, ca am citit ce scria pe usa, dar am crezut ca stie vre-un medicament minune, m-am facut si de kkt, al meu radea in gura mare poate-i intra vre-o musca sa masimt si eu bine!

AMR -14z

37+cu Paul Christian...IUBESC 2 BARBATI
AMR 19 ZILE pana la
Mami te roaga sa stai la caldurica pana la termen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui larissa_79

Oana, am vazut eu bine....ai schimbat numele la bebe? Nu era doar Matei sau ai mai adaugat ceva la codoul pentru sot?

Larisa 35+ cu Nectarie si mamica de Alexia (13 iulie 2006)
AMR 4+ saptamani pana la
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/

ai observat bine...inainte era doar Matei trecut la semnatura, dar cel de-al doilea prenume a fost o chestiune de principiu, sa poarte numele lui tati ...acolo nu a fost loc de negocieri
...si cum azi a venit pe lume tot un Matei, am zis sa fac completarile de rigoare ca sa deosebim baieteii

Oana 37+ Matei Marius

AMR 16 zile

Noi 2...si bebe

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui racusor2010

maine vine si tanti sa picteze peretii in camera lui bebe...pana la urma o sa facem niste desene cu Disney...adica tom si jerry, donald, mickey deci avem si tema pentru camera lui bebe...Disney World...sper sa iasa frumoasa camera lui..daca nu, asa stam cu ea pana la urmatoarea curatenie

Uite acilea camera Strumfelor, fosta Alesia:

http://good-times.webshots.com/album/561064634Msxycg

Ma rog, unele vad ca sunt sterse, ca idee, le-am facut eu cu maica-mea si sor-mea in 2 zile!

AMR -14z

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Shery, pai niciun ceai de cuc cu zeama de coaja de copac nu ti-a dat pt H? N-o fi proctolog Profu; tau, dar parca mai stiu si ei din astea, ca multe gravidute au probleme de genul asta
Pana la urma a ramas 29 iunie?
Mov, felicitari pt bb grasun, super! Trece repejor si we si iti vei tine puiul in brate

Alina 34+ cu
gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Ochidut-Oana nastere usoara..refacere rapida...bebe sanatos,mancios si fara colici

Ploua in Iasi de nu se mai opreste si e un frig vreo 12 grade chiar e bine de nascut..dar eu am am deci...cine mai doreste..cine mai pofteste la nascut

felicitari burticilor de delfinasi-gemeni..numai vesti bune..ati fost cumintele

Rodyca-imi place f mult de tine..esti optimista hai ca mai e putin si maine iti dau printesica acasa

Racusor-sunteti pe drumul cel bun cu alaptatul bravo..sper din toata inima sa reusesc si eu de data asta sa alaptez

Tina-voi ce mai faceti..suge bebe?cand va da drumul acasa?

Nu stiu cine intreba de Anca vlad..e plecata la brasov la mama ei daca retin bine..

Bamboletta 30+David si Antonia-Gabriela(1 nov 2006)
AMR 9+ pana vine

Mergi la inceput