HAI OANA,ANDREEA!BV Tanti,Geo!iul-aug 2010 (141)
Raspunsuri - Pagina 12
ochidut spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ooana
in prima faza cand m-am uitat la titlu ma intrebam despre cine e vorba ...Paula nr tau e salvat in telefon ![]() Oana 37+ Matei Marius AMR 16 zile |
Te gandeai ca ti-au pus gand de nascut fetele astea.... sau ca poate nasti si nici nu stii
37+ cu 
IT'S THE FINAL COUNTDOWN!
MAINE pupa mama pe scumpete

ochidut spune:
Fetelor, multumim mult mult mult pentru urari si incurajari!!!!!

I-am aratat si sotului, a fost impresionat, desi el nu intelege deloc comunitatile astea, forumuri.... nu-i plac... Dar cand a vazut mesajele, s-a inmuiat cu totul
. Acum ma intreaba ce mai zic fetele pe forum![]()
Imi tot zice ca el crede ca maine nici nu o sa stie pe ce lume e.
Mi-au prins tare bine mesajele voastre
, dar m-au si emotionat. Am inima cat un purice in continuare si imi e asa de greata de la emotii....
Gata, ma duc, strangem biroul meu de langa pat.
Maine cand imi revin trimit un mesaj si pana voi mai intra eu pe forum va doresc la toate sarcini usoare in continuare, sa fie bebeii cuminti si daca se hotarasc sa vina pe lume, sa aveti nasteri usoare.
Mamicilor noastre, multa forta in continuare, laptic mult iar delfinasii sa suga cumintei si sa fie necolicosi!
37+ cu 
IT'S THE FINAL COUNTDOWN!
MAINE pupa mama pe scumpete
larissa_79 spune:
Dragaica, te asteptam cu vesti bune de la eco...ai zis ca intri repede repede....
Larisa
35+ cu
Nectarie si mamica de Alexia
(13 iulie 2006)
AMR 4+
saptamani pana la 
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/
larissa_79 spune:
Oana, am vazut eu bine....ai schimbat numele la bebe? Nu era doar Matei sau ai mai adaugat ceva la codoul pentru sot?![]()
Larisa
35+ cu
Nectarie si mamica de Alexia
(13 iulie 2006)
AMR 4+ saptamani pana la 
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/
Sheritra spune:
Am enit si noi de la eco, vestile sunt bune, maimutele au 2500 si 2700, nu prea a putut sa le masoare ca-s inghesuite rau saracutele, asa ca datele-s cu aproximatie.
Barem la una umbla cu eco direct pe fofo, cica acolo are ea capul, la o palma mai jos de cezariana!!!!!!!!!!! Geee ce m-a durut pe acolo!
Colul nu l-a mai bagat in seama, sa nu provoace nasterea, i-am spus ca-i Twilight Zone pe acolo, nu mai intra nici destu mic.
Profu s-a uitat pe calendar, s-a zgait vreo 10 min, si a dat erdictul: pe 7 iulie internarea, scoate cerclajul, analize, etc, si mai vedem
Deci mai are baba de asteptat, nu s-a copt poama
. Si-asa nu eram gata, n-avem nume la fete inca, in rest e ok
.
Shery
35
&
cu inimioara
Alesia (30.10.2007)
AMR -2s
eladea2005 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui paula_m Maurice, iti doresc si tie Casa de piatra!!! si o casnicie fericita si lunga!!!! ![]() Paula, 35+ cu , Raul Codin AMR 4 saptamani![]() ![]() |
La fel si din partea mea...

si un bebe sanatos care sa va aduca implinirea maxima ca si familie!
Andreea, Eric (9.12.2007) si
38+ cu bb Filip
AMR: 10 ZILE PANA LA MAREA INTALNIRE...
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
rodyka spune:
ochidut, scumpo, si celelalte care aveti nasterile programate, o sa va fie mai usor daca nu va ganditi ca mergeti sa nasteti, ci sa va vedeti delfinasii, asa cum mergeati inainte la eco pline de nerabdare si optimism. doar ca acum nu numai ca o sa-l vedeti, o sa-l tineti si in brate 
eu va doresc nasteri usoare, asta ca sa va mai inscrieti la alta odisee
si sa impartasiti mai departe experienta voastra...
ma duc sa pap ceva, imediat tre sa fac drumul inapoi la spital...
_
delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)&
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
coteasca spune:
Fetelor am si eu o intrebare: ce se intampla daca in prenatal, firma la care lucrezi intra in insolventa???? Mai primesti bani in continuare??? Dar in postanatal mai primesti??? Firma mea se pare ca are probleme, eu sper sa se rezolve dar slabe sanse, mai ales ca are de incasat de la stat si conturile sunt goale ca nu livreaza nimeni.
. Sau macar un link sa-mi dati ca citesc eu. Ms
Multumesc fetelor de raspunsuri!
Poop
38+ 
Corina, viitoare mamica de Tudor Andrei
http://happyrooms.blogspot.com/
mov_79 spune:
Tanti felicitari pt voinicul tau
sa creasca mare si sanatos!!!
Oana, multa bafta, doamne ajuta si gandeste0-te ca maine o sa iti tii delfinasul in brate
Eu am fost azi al eco ... grasunu are 3600 si luni ne vom intalni...
37+

...am crezut ca naste si Ooana, dar apoi mi-am dat seama ca Ochidut e Oana