HAI OANA,ANDREEA!BV Tanti,Geo!iul-aug 2010 (141)
Raspunsuri - Pagina 11
Victo spune:
da, Larisa, fara lapte...ceaiut..suc cu saruri singurul pe care il accepta. acum incerc de la humana niste pliculete. dar accepta f f greu.
Paula cu Mihai 37+ si Stefan (30 oct. 2007)
AU MAI RAMAS 21 de zile de dans in burtica
btz_ovi spune:
OCHIDUT NASTERE USOARA,REFACERE RAPIDA SI BEBE SANATOS SI PAPACIOS,IAR TIE MULT SUCCES,MULTA PUTERE SI SANATATE
Larissa pai eu nu am stat in pat in timpul sarcinii deloc,desi vineri seara mi-a zis clar dr sa nu mai depun efort eu nu o bag in seama.Fac de toate,am energie cat cuprinde.Ieri am lenevit si nu mi-a priit deloc
Am terminat de mult gatitul,am facut si niste ciuperci cu maioneza pt micul dejun,maine mergem la medic pt controlul pe masa si sa luam rezultatele.Sper sa nu am parte de nici o infectie caci sincer tare as vrea sa nasc natural
37+cu Paul Christian...IUBESC 2 BARBATI
AMR 19 ZILE pana la
Mami te roaga sa stai la caldurica pana la termen
btz_ovi spune:
Victo insanatosire grabnica baietelului tau.
AMR 19 ZILE pana la
btz_ovi spune:
Ramo,Maurice CASA DE PIATRA SI MULTA FERICIRE,sa dea Domnu sa aveti parte de casnicii fericite si de momente numai frumoase.
E asa frumos sa te casatoresti cand esti insarcinata
AMR 19 ZILE pana la
eladea2005 spune:
OANA!!!!!!!!! TINEM PUMNII!! NASTERE USOARA SI BEBE SANATOS!
sa va refaceti repede si sa ajungeti cu bine acasa!!!!!
Andreea, Eric (9.12.2007) si 38+ cu bb Filip
AMR: 10 ZILE PANA LA MAREA INTALNIRE...
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
maurice spune:
Oana iti doresc o zi frumoasa si usoara maine, Dumnezeu sa aibe grija de voi !
btz, otilia, aelita, racusor , florentina , belu , puiutz multumesc pentru incurajari, ma simt asa, deja mult mai bine si multumesc si pentru urari!
hihihi ramo si tu la starea civila asa cu burtica , si amanat tot din motive medicale . Tu ti-ai cumparat rochita? Eu nu, si n-am idee cum o sa fac asta din pat, ca de pe net nu mi-am luat niciodata haine, dar gasesc eu o solutie! Casa de piatra ! Astept impresii despre cununie in luna a opta
31+
ooana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui paula_m M-am speriat cand mi-am aruncat ochii pe titlu...am crezut ca naste si Ooana, dar apoi mi-am dat seama ca Ochidut e Oana Paula, 35+ cu , Raul Codin AMR 4 saptamani |
in prima faza cand m-am uitat la titlu ma intrebam despre cine e vorba...abia dupa cateva secunde am realizat ca e Ochidut
...Paula nr tau e salvat in telefon ...si iti trimit un mesaj cand plec la spital
Oana 37+ Matei Marius
AMR 16 zile
paula_m spune:
Oana, nu te grabi!!! Dupa ce nasti tu, o sa incep si eu sa ma agit, dar pana atunci inca stau linistita....
Maurice, iti doresc si tie Casa de piatra!!! si o casnicie fericita si lunga!!!!
Paula, 35+ cu , Raul Codin
AMR 4 saptamani
baby78 spune:
Hmm...Ce o fi cu Dragaica? Azi trebuia sa mearga la eco...sa vina cu vesti...Asteptam,,,,,
34+ Tudor Constantin
AMR -5
enik83 spune:
racusor .... doamne ajuta sa intrati in normal.. ma gandesc mult la voi.. vreau sa te aud ca sunteti ok..
30+ cu o minune de
poze