HAI OANA,ANDREEA!BV Tanti,Geo!iul-aug 2010 (141)
Raspunsuri - Pagina 10
eladea2005 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui michelle1981
Acum simt bebelina ca sughite iar sub burta desupra osului pubian Oare face tumbe de zor? Se poate sa nu o simt??? Mai simt cate o umflatura in dreptul stomacului dar nu reusesc sa identific ce e: fund, cap, picior ************************* Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">34+ cu AMR 5+ |
sa stii ca si eu il simt peste tot cand sughite...in toate partile...dar stiu sigur ca e cu capul in jos...deci nu te poti lua dupa asta, crede-ma...
Andreea, Eric (9.12.2007) si 38+ cu bb Filip
AMR: 10 ZILE PANA LA MAREA INTALNIRE...
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
Victo spune:
am fost Larisa la medic..dar greu de tot trece. nu stiu ce sa mai fac. de o sapt. apropae tot spal la podele, covoare, canapele..
zilnic tot vomita. acum de duminica are doar cate un episod-dupa acre, normal nu mai mananca nimic.:(
e greu si cu hidratarea, cd vomita.
Paula cu Mihai 37+ si Stefan (30 oct. 2007)
AU MAI RAMAS 21 de zile de dans in burtica
rodyka spune:
fac si eu acum ca ooana, le iau pe rand si raspund, sa vedem unde ajung
Citat: |
citat din mesajul lui coteasca Rody foarte frumos ai povestit, ce norocoasa esti, asta e nasterea pe care majoritatea mamicilor o viseaza. Vroiam sa te intreb cand te-a urcat pe masa nu cumva ti-au rupt ei membranele??? Ar fi o barbarie din partea lor daca ar face asa ceva!!! |
nu, sigur nu. ptr ca in momentul in care s-a declansat nasterea erau membranele inca intregi , apoi au facut poc spre satisfactia unei moase care ii tot atragea atentia sotului meu daca a vazut maretie de spactacol
_
delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)& printesita Anca-Maria (26.06.2001)
eladea2005 spune:
citat din mesajul lui Victo am fost Larisa la medic..dar greu de tot trece. nu stiu ce sa mai fac. de o sapt. apropae tot spal la podele, covoare, canapele.. zilnic tot vomita. acum de duminica are doar cate un episod-dupa acre, normal nu mai mananca nimic.:( e greu si cu hidratarea, cd vomita. Paula cu Mihai 37+ si Stefan (30 oct. 2007) AU MAI RAMAS 21 de zile de dans in burtica |
of Paula ce mai trageti voi...si tocmai acum cand ar trebui sa stai si tu linsitita... nu este ceva tratament mai eficace? ceva impotriva vomei?
sanatate si refacere rapida!
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Pui mic, mic...
BLOG DE PICI...
rodyka spune:
citat din mesajul lui ramo1901 Fetelor, stiu ca nu e momentul potrivit pentru anuntul meu......voi va pregatiti sa nasteti sau ati nascut deja........dar ce sa fac daca asa trebuie sa fie la mine.......eu ma pregatesc de cununia civila sambata... |
daca ne inviti, venim . CASA DE PIATRA
_
larissa_79 spune:
citat din mesajul lui Victo am fost Larisa la medic..dar greu de tot trece. nu stiu ce sa mai fac. de o sapt. apropae tot spal la podele, covoare, canapele.. zilnic tot vomita. acum de duminica are doar cate un episod-dupa acre, normal nu mai mananca nimic.:( e greu si cu hidratarea, cd vomita. Paula cu Mihai 37+ si Stefan (30 oct. 2007) AU MAI RAMAS 21 de zile de dans in burtica |
sa nu aiba giardia cumva...ca asta da uneori varsaturi atat de puternice. nu stiu...zic si eu....oricum il tii pe regim cred nu?..adica saruri de hidratare, lapte fara lactoza....din astea, mancare mai mult uscaturi.
Larisa 35+ cu Nectarie si mamica de Alexia (13 iulie 2006)
AMR 4+
saptamani pana la
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/
rodyka spune:
aelita, mi-am amintit ca ziceai ca aici nu te streseaza cu gramele care tre sa le puna bb pe ei. pai cum sa impuna asa ceva?! nu suntem diferiti si cand suntem adulti? nu crestem toti in acelasi ritm, chiar daca am manca acelasi lucru si in aceleasi cantitati. mie mi-au spus doar ca trebuie sa manance sa creasca si, daca eu simt ca nu s-a saturat, sa suplimentez cu 20 ml formula (sticlute de Milumil am vazut ca aveau in spital). inca imi e greu la spital ca eu sunt obosita, delfinasa e ca mai doarme cateodata si ma chinui degeaba s-o trezesc, sau suge de la un san si la al doilea deja viseaza si zambeste... dar acasa o sa se schimbe situatia, n-am de gand sa ma stresez si s-o stresez cu ochii pe ceas la 3 ore, dar o sa fiu atenta sa manance pe saturate... m-am muls aseara sa vad cam cat lapte iese la 3 ore ( am facut 85 ml, inca nu stiu daca e mult sau putin). nici cantar nu mi-am luat ca nu vreau un stres in plus. o data la sapt pot merge la o farmacie s-o masor si cantaresc, sa-mi fac asa o idee...
_
racusor2010 spune:
si mie mi-a stat inima in loc cand am vazut Oana
m-am gandit ca mi-am alaptat delfinasul si ..tzop, se mai pregateste inca unul
am papat cel mai bine de pana acum cred ca aproape 30 minute si am trecut la ambii sani Doamne ajuta sa fie din ce in ce mai bine...si am adormit dupa dus, nu am mai cerut extra...de fapt astazi a cerut extra la mesele precedente, dar mai putin, nu ca ieri...sa vedem diseara progresul cand facem baita de seara
sper sa nu ma bucur iar ca sunt pe calea cea buna si apoi iar sa dea inapoi micutzul
mi-am comandat de pe net more milk plus tot niste pastile naturiste...cu nutrinatal si galafor sincer nu am vazut mare diferenta..a zis pediatra sa incerc pe rand si sa vedem la care reactionez cel mai bine, plus bebe la san...asa ca azi am revenit la galactogil si incercam pilulele astea noi..sa vedem care sunt rezultatele...
si ce ne zice maine pediatra, maine sper sa vina....
mami de brotacel Andrei Ioan
racusor2010 spune:
gata, ma duc la nani pana la urmatoarea masa a brotacelului...atunci va fi si baita de seara, depinde la ce ora se trezeste
maine vine si tanti sa picteze peretii in camera lui bebe...pana la urma o sa facem niste desene cu Disney...adica tom si jerry, donald, mickey deci avem si tema pentru camera lui bebe...Disney World...sper sa iasa frumoasa camera lui..daca nu, asa stam cu ea pana la urmatoarea curatenie
mai voiam sa va zic ceva, dar e mai rau neuronul de mamica decat cel de graviduta
aaaa, si a zis tati ca atunci cand ne facem mai mare, ne duce la Paris la Disneyland sa vedem toate personajele din camera
tati ii zice mereu ca il iubeste si se uita cu asa drag la el...
mami de brotacel Andrei Ioan
eladea2005 spune:
felicitari racusor...sunteti pe drumul cel bun...tine-o asa si o sa scapati de biberon..bravo!
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Pui mic, mic...
BLOG DE PICI...