HAI OANA,ANDREEA!BV Tanti,Geo!iul-aug 2010 (141)
Raspunsuri - Pagina 17
aelita spune:
RODICA si eu ii cantaream o data pe saptamana,vinerea aproximativ la aceeasi ora si cam cu aceleasi hainute.Altfel,cantaritul zilnic e o mare capcana si un mare stres pt mama!
OCHIDUT tinem pumniiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

curaj curaj curaj !! sa fii tare !!!
mai,nu vad inca mesaj de la DRAGAICA.
BRAVO SHERI,ai deja 35s si uite ce bine stai !!!!!!!
uf...in sfarsit am ajuns la mesajul de la DRAGAICA,ca deja ma ingrijoram !!!
(eu scriu cu pagina separata pe masura ce citesc)
hahaaaaaaaaaaaaaaaaa s-a shocat spitalul cu kilele eeeeeeeeeeeeeeeei 

Bravo,e totul bine cu baietii !!!!!!!
SHERI ete na si medicul ala al tau,morrr cand aud ca nu le ajungi domle cu prajina uneori la nas,ce sa spun,tu nu stiai ca ai venit la ginecolog...adica daca eu cer un medicament pt arsuri,mi-l reteteaza ginecologul,ca el stie ce am voie in sarcina pe care el o urmareste,ca doar nu ma trimite la nenea ala de stomac sa imi dea orice ! ce sa spun,face el pe interesantul ,mare greutate era sa iti spuna frumos:doamna,nu ma pricep,sunt doar pt un organ eu,ca altele nu le cunosc unde se situeaza.sau ia doamna colea o reteta,ca toate gravidele au o durere-n....era sa zic undeva....si nu trebuie sa umbli de colo colo pt o amarata de reteta.
BTZ OVI nici nu stii tu cum fac astia mici in burta precum Nadia Comaneci,ca nu mai stii cand bat spre stanga,cand spre dreapta,unde au capul,unde au fundul !! la mine ,la toti,aveam impresia ca se urca pe cordon ca pe sfoara si de acolo isi dau drumul in apa ca la piscina de facea baldabac in burta mea ca o ventuza ,simteam ca ma seaca ! si o tiiineau asa,in aruncaturi la piscina(asta e in mintea mea,iti dai seama,ce faceau ei acolo)
32+ 
Sofia (2ian2007) ,
Andres(22mai2008)
giorgia23 spune:
Fetelor tin sa va anunt k la mine au inceput contractiile dureroase drept urmare ma pregatesc sa plec la spital....am luat 2nr de tel si am sa va tin la curent
GEO 38+ cu
Antonia Maria
AMR 11zile 
poze
eladea2005 spune:
neata fete!
mi s-au fisurat membranele..
plus ceva lichid roz, o mica pata de sange...deci...
mergem la clinica...sa-l aducem acasa pe cel mic...pup! ne auzim cu bine...sper...doamne ajuta!
Andreea, Eric (9.12.2007) si
38+ cu bb Filip
AMR: 10 ZILE PANA LA MAREA INTALNIRE...
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
Dragaica spune:
Valeu fetelor, ce faceti. toate odata ![]()
Gata scot majoretele 

Sa ne tineti la curent, vai ce emotii am, sper sa fiti amndoua bine 

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita
31+ de
Tudor Sébastian si
Félix Alexandru
AMR 5 + saptamani de stat la caldurica, Doamne ajuta.
beluistef spune:
Mesaj de la Giorgia:
" Azi la 05.45 s-a nascut Antonia Maria. Are 3 kg, 48 de cm si a luat nota 10.Eu sunt bine doar ca ma doare epi. Pe fata am vazut-o foarte putin."
FELICITARI MAMICO, SA FII SANATOASA, SA AI LAPTE MULT, IAR MICUTEI ANTONIA II URAM BUN VENIT PE LUME SI SA VA BUCURE INIMILESI VETILE.
Elena,
38+ cu
Stefan Christian
Si mamica de Luisa ( 23.07.2005) & Beatrice ( 02.06.2003)
AMR: aproximativ 14 zile 

beluistef spune:
HAI ANDREEA !!!! 

Nastere usoara si bebe sanatos.

Elena,
38+ cu
Stefan Christian
Si mamica de Luisa ( 23.07.2005) & Beatrice ( 02.06.2003)
AMR: aproximativ 14 zile 

laurika1982 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui beluistef Mesaj de la Giorgia: " Azi la 05.45 s-a nascut Antonia Maria. Are 3 kg, 48 de cm si a luat nota 10.Eu sunt bine doar ca ma doare epi. Pe fata am vazut-o foarte putin." FELICITARI MAMICO, SA FII SANATOASA, SA AI LAPTE MULT, IAR MICUTEI ANTONIA II URAM BUN VENIT PE LUME SI SA VA BUCURE INIMILESI VETILE.![]() *************************************************** Elena, 38+ cu Stefan Christian Si mamica de Luisa ( 23.07.2005) & Beatrice ( 02.06.2003) AMR: aproximativ 14 zile ![]() ![]() |
Felicitari!!SA fiti toti sanatosi si fericiti!!nici nu am apucat sa scot motatele.Asteptam vesti !!
ANdreea!!

Laura
34+ cu 
AMR 5+ pana la Marea Intalnire 
Mai e putin si o sa fiu
arissa spune:
Valeu, mai fetelor, ma luati cu emotiile de dimineata! Nici n-am apucat sa felicit pe tanti.
Bine ai venit pe lume, Matei Alexandru! Felicitari tanti!
Bine ai venit pe lume, Antonia Maria! Felicitari Giorgia!

Hai Oana!

Hai Andreea!

arissa - mamica Mayei - 18.03.2007
Vine
doi! 36+
AMR 24
arissa spune:
M-am luat cu ameteala, atatea vesti...Nu mai stiu ce vroiam sa spun.
Am fost si eu la dr alalataieri, totul pare ok, bebita e tot pregatita de lansare, insa nu a coborat foarte jos, ceea ce inseamna ca mai are de stat. Greutate estimata 2762 g, si conform masuratorilor e mai mica cu cateva zile (asa a iesit la toate ecografiilor de pana acum). I-am vazut pasa destul de clar
, ca pana acum tot era cate ceva prin zona care mai bloca imaginea, de nu purtea dr sa fie 100% sigura. I-am vazut si fetisoara intr-un moment in care inghitea lichid
.
Momentan, eu n-am timp de nascut, suntem in mutare. Oricum, bagajul de spital nu e nici 10% pregatit, o mai fi vreo inconstienta ca mine??
Vine
doi! 36+
AMR 24
arissa spune:
Iata si Georgia ce rapid a nascut, la 3 pleca la spital si la 5.45 gata bebe. Imi place cum merge treaba la noi in delfinariu![]()
Am vazut pozele cu delfinasii de pana acum, sunt topita si m-au emotionat si povestile mamicilor. Abia astept sa imi vad si eu puiul!
Vine
doi! 36+
AMR 24