Mamici de Sept-Oct'10 alaturi de David (87)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui donna79

Ana... iar? nu te lasi. Cred ca diseara incerc si eu niste clatite de post, am mai facut si ies acceptabile.

Donna 24+ cu

Sorry!
Hi,hi cum curg clatitele......la mine-n burtica!Pana acuma toate care le-am facut....le-am mancat.Dar promit ca acu va fac si voua

Ana24+ Maia Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fistiq spune:

Apropo de meniul zilnic, imi amintesc de o mamica (nu de la noi) care isi stabilise meniul pt fiecare zi timp de 1 an! My god, si se tinea si de cumparat produse cit de cit naturale, stiti cum e prin alte tari o manie cu asa ceva!

----------------------------------------------

cu BB probabil Tudor intr-o burticuta de 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Fistiq

Apropo de meniul zilnic, imi amintesc de o mamica (nu de la noi) care isi stabilise meniul pt fiecare zi timp de 1 an! My god, si se tinea si de cumparat produse cit de cit naturale, stiti cum e prin alte tari o manie cu asa ceva!

pai si daca ii era pofta pe ceva ,astepta sa treaca anul sa faca alt meniu?

Ana24+ Maia Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelena spune:

Buna, fetelor vorbarete !

Felicitari celor care si-au schimbat semnaturile astazi!

Donna si Raluca am trecut si trec si eu prin astfel de perioade cu sotul meu. Foaaaaaaarte tarziu am aflat si explicatia comportamentului sau, uneori imatur...de fapt tot cu ajutorul lui am aflat ce si cum sta treaba. Sotii nostri sufera de atentie sporita, daca se poate mai mult decat le-am da copiilor pentru a fi siguri zi de zi de iubirea noastra. Cu atat mai mult acum, cand desi abia asteapta si ei bb-ii, sentimentul ca ei vor trece pe locul 2 se acutizeaza. Teoretic stiu ca locul lor nu va fi luat de nimeni, dar practic se simt cumva amenintati.

Asa ca, dragele mele, inarmati-va cu rabdare dubla pentru a asigura atat de bb cat si pe sot ca-i iubiti in egala masura, ca ei sunt la fel de importanti pentru voi si ca in cuplul vostru nu s-a schimbat nimic, ci, din contra, aveti ceva ce va uneste si mai mult

27+ si mami David 03.05.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fistiq spune:

Mesajul meu suna de parca as fi cunoscut-o personal, dar am vazut la TV.

Nu stiu ce facea, cred ca si le infrina la cit de bine organizata era... Adica isi alcatuia meniul asa incit sa asigure organismului ce are nevoie sa functioneze sanatatos si nu cred ca ii trecea macar prin cap altceva... Presupun, ca nu stiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexuza spune:

BUNA BURTICI POFTICIOASE
Felicitari fetelor care schimba astazi semnatura

Burtica de 29 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelena spune:

Nu mai stiu exact cine intreba ce sa gateasca cu carnita de pui astazi. Eu vreau sa fac un ghiveci de legume, cu pastai, vinete prajite, ardei copti, cartofi, ceapa si rosii, cu aripioare de pui.

Si in week-end, pentru ca dureaza mai mult, vreau sa afc o ciorba de fasole cu rosii si ardei copti

27+ si mami David 03.05.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns summertime spune:

Puiutza, s ane zici de la ce ti-a zis dr ca ar fi ametelile

In alta rodine de idei, cand am intrat eu prima data pe forum si am vazut atatea cafelute si fursecuri si mai stiu eu cu ce va serveati una pe alta, am fost convinsa 2 ziel ca va cunoasteti si ca cel putin o parte dintre voi lucrati in acelasi loc

-------------------------------------------------
din ce in ce mai fericita si mai gravida in 27 saptamani cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexuza spune:

Ana cum ne-am obisnuit cu mancarea , ne face pofta la toate , cred ca foarte curandsotul ma va trimite sa ma mut ori la tine ca tot faci atata mancare ori ma trimite inapoi la mama sa imi faca poftele

Burtica de 29 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanamera spune:

Buna dimineata la amiaza!

Abia la 11 m-am trezit,am avut o noapte cam alba.

Ana,Camisv,Lora,Office,Eveline felicitari pentru noile semanturi.

Luciana ma bucur ca piticul tau si-a revenit.

Fistiq si bebele meu se agita tare de la usturoi.

Noroc ca aveam programate inca de ieri in meniul de azi clatite,ca altfel udam tastatura.La noi in casa sotul face clatitele
.

Pup toate fetele!

Are careva dintre voi cuptor flavor waves?Oare as putea sa coc in el vinetele?Nu as vrea sa le coc pe aragaz,ca nu mai iasa mirosul o saptamana din casa.

http://lbdf.lilypie.com/QU3kp2.png

Mergi la inceput