Mamici de Sept-Oct'10 alaturi de David (87)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexuza spune:

Eu am sunat-o pe mama sa imi faca pentru diseara niste ceafa de porc prajita cu catofi si usturoi
Nu mai am rabdare pana diseara

Burtica de 29 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui pianna

Neatza burtici!

Ce specialitati gatiti astazi?

22+ cu

Sarmalute in frunza de vie noua cu ciuperci si o coptura pt baieti, cornuri (cred) cu dulceata! Sa vad si ce spor voi avea!

Alina-Mirela 29+Maria si mami de DAVID (27.06.2007)siMATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaElenaM spune:

Eu cred ca daca intra pe forum aici nu se mai tinea de nici un meniu! ca nu se poate cu voi fetelor!
adelena nush pare ciudata faza cu inlocuitul, poate nu imi dau eu seama da nu imi prea cocoloshesc sotzul, faza haioasa e ca eu ma asez in pat si ma holbez multicel la burtica si bebelina incepe sa faca valuri da pana sa faca valuri sotzu zice"ai si tu o farama de burtica si tare te mai dai..." si sa vedetzi ce poopa apoi si se benocleaza de aproape la burta de parca ar vedea fetitza in fatza ochilor, sau mai spune: "abia astept s-apara...nici nu imi mai trebe prieteni o sa fiu numai eu si ea":)
Deci baietii se manifesta .."diferit", nush cat ne iau ei pe noi in seama dar noi sigur ar trebui sa nu-i luam in seama la toate chestiile...

25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutza spune:

Salut burtici, vad ca sunteti tare vesele de dimineata si pofticioase! Foarte bine, asa trebuie!

Summertime medicul de familie mi-a spus ca ametelile sunt normale acuma in sarcina, mai ales cu caldurile astea, si ca atata timp cat analizele sunt bune si iau vitaminte e ok si nu am de ce sa imi fac griji. Sa beau apa multa si sa ma asez cand simt ca ma ia ameteala. Aveam tensiunea 10 cu 6 - ok pt. gravidutze. Deci nu e de la tensiune.

Am o usoara anemie si poate fi si de la asta - dar tinand cont ca iau tardyferon - 1 pastila pe zi e suficient a zis (ca eu am intrebat daca nu trebuie cumva sa iau mai mult- dar a zis ca NU).

Eu voi incerca sa mananc mai multe produse care contin FE.
Si s-a documentat mama din cartea lui Mencicopschi in ce gasesc Fe. Daca va intereseaza va trimit si voua.

De azi am inceput sa iau si capsule cu ulei de peste - nu imi place pestele de nici o culoare, imi vine sa il - sorry. Si in prima sarcina am incercat sa imi impun sa mananc, sa transmit creierului ca e pui....no chance...am abandonat. Dar stiu ca e foarte bun pt. BB - asa ca de azi iau ulei de peste in speranta ca macar intr-o anumita masura compenseaza.

Va urez o zi super faina la toate!

Dana 29+ cu si mami de Bobi (06.03.2006)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui clary

Neata!

Am intrat la "Nasterea unei stele" si am gasit acest link:
http://www.lifeinmotionphotography.com/slideshows/amerlyn/

E superb..mi-au dat lacrimile ,eu una nu as avea atata curaj..

O zi frumoasa!

29+

Bianca Gabriela

Fain! D-na a avut parte de un travaliu foarte lung! Emotionant! Cand esti in problema nu mai zici ca nu ai putea! Pur si simplu mergi inainte!

POZE

Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutza spune:

Fetelor sa stiti ca io cred ca toate avem faze lacrimogene, cu precadere acum in sarcina.

La prima sarcina pare mai evidenta starea asta - intr-adevar noi in sarcina suntem mult mai sensibile si orice ni se pare mult mai grav. Dar la fel de adevarat este ca noi asteptam ca barbatii sa se poarte mai altfel cu noi pt. sacrificiul pe care il facem - dar ei vor percepe acest sacrifiu doar dupa ce vine BB si ajung sa constientizeze ce inseamna acest BB pt. ei. Asa ca mai dureaza un pic pana se vor trezi la realitatea cruda si atunci vor regreta atitudinea lor din timpul sarcinii si ar vrea sa dea timpul inapoi.

Sarcina e o perioada speciala atat pt. femeie dar si pt. perechea de langa noi. Sotul meu sincera sa fiu e destul de atent cu mine si Bobi (adica nu s-a schimbat mare lucru in programul lui ) acuma la a 2-a sarcina, dar pt. asta rabdarea mea este aceeasi si multe le percep altfel si ma enerveaza de mor cateodata faze care treceau neobservate inainte de sarcina. Si ma apuca plansul....si Bobi ma "paraste" pe urma lui tati, care vine insistent sa ii spun de ce am plans..... Si iar ma podideste plansul. Stiu ca nu are sens pt. orice tziganie sa discut cu el...acuma depinde fiecare unde trage linia intre lucruri serioase si tziganii...! Nu ca as fi genul lacrimogena, dar eu dintotdeauna am incercat sa le fac pe toate si acuma NU MAI POT si cu Bobi dupa mine.

Hai ca m-au apucat filozofiile...dar nu mai avem mult si ne tinem BB-ii in brate si totul va fi ROZ!

Dana 29+ cu si mami de Bobi (06.03.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexuza

Ana cum ne-am obisnuit cu mancarea , ne face pofta la toate , cred ca foarte curandsotul ma va trimite sa ma mut ori la tine ca tot faci atata mancare ori ma trimite inapoi la mama sa imi faca poftele

Burtica de 29 +

DAAAAA! hai la mine! si-ti fac toate bunataturile!

Ana24+ Maia Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oramona spune:

Ana, dar bunicii ii place mancarea facuta de tine?

mamica de Maria Lavinia si 25+ cu Elena Elisa

Mergi la inceput

Buna!
Dar ce fete harnice!
Discutii in contrdictorii cu sotii sunt si inca vor mai fi! E ceva nou si pentru ei! Chiar daca nu zic dar sunt si ei afectati, stresati! Multi sunt la primul copil, au temeri( de multe ori financiare)! Sufera de lipsa totala de atentie! Un copil ii maturizeaza pe ambii parinti! E$u cand am venit cu Matei de la maternitatea sotul meu parca era impedicat! El care e indemanos la treaba cu copii.... L-am luat mai tare si l-am intrebat ce-i cu el?! Mi-a zis ca e un "rol" nou, are emotii, ii ia timp sa se acomodeze! Rabdare trebuie! Sa vedeti ca veti avea niste parteneri foarte implicati si atenti!

POZE

Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clary spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexuza

Eu am sunat-o pe mama sa imi faca pentru diseara niste ceafa de porc prajita cu catofi si usturoi
Nu mai am rabdare pana diseara

Burtica de 29 +

Ce bine de voi ca aveti mamele alaturi de voi si va sprijina si ajuta..adevarul e ca mama nu poate fi inlocuita de nimeni..mie mi-e dor de mama..as fi vrut sa fie cu mine..

29+

Bianca Gabriela

Mergi la inceput