Mamici de Sept-Oct'10 alaturi de David (87)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui oramona

Ana, dar bunicii ii place mancarea facuta de tine?

mamica de Maria Lavinia si 25+ cu Elena Elisa

Hmmm! Buna intrebarea! Intotdeauna gasea cate ceva:e acra,e dulce,e gros sosul.....dar pana la urma golea farfuria.Eu cred ca erau mai mult fite,ca de cand ne-am certat si i-am zis sa-si faca singura ce-i place,toate is f bune. Zicea ca nu-i place,dar tot manca si eu nu cred ca nu-i placea,ci zicea asa sa ma enerveze(ca doar asta e specialitatea ei)
Si daca eu faceam azi o mancare si zicea sotul ca e buna,peste 3 zile facea si ea aceeasi mancare si-i zicea:"asa-i ca-i buna?eu am facut-o!"
E geloasa ca-i place la sotul cum gatesc! In loc sa fie multumita!

Ana24+ Maia Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexuza spune:

Si eu am observat ca sunt mai" sensibila " si sa va dau un exemplu , l-am rugt pe sot sa imi schimbe lenjeria de pe pat si saracu asa a facut dar cand am vazut ca nu este perfect intinsa si nu era nici dreapta , intr-un colt mai sus altul mai jos ..vai doamne m-a apucat un plans de nu ma mai puteam opri
Mai tarziu mi-am dat seama ca era o prostie, plangeam pentru un cearsaf
Dar acum este foarte atent cand il aseaza sa nu cumva sa ma mai apuce vreo " criza "

Burtica de 29 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucianna_83 spune:

Am culcat piticu si am reusit sa intru si eu putin . A fost ff fresh azi, nu a vomitat, nici kk n-a facut, n-a mancat el prea multe, mai ales ca mi-e teama sa-i dau anumite chestii, dar suntem pe drumul cel bun. De fel nu e un mancacios.

Bebe e super activ (macar nu ma mai stresez si cu asta), nu credeam ca e asa mare diferenta intre placenta anterioasa si posterioara, pe Raul abia il simteam, iar pe bebe nici pe scaun nu pot sta ca imi da peste tot, musai sa ma las pe spate sa aibe el spatiu.

22+ si mamica lui Raul Andrei 22.08.2008

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alexuza

Si eu am observat ca sunt mai" sensibila " si sa va dau un exemplu , l-am rugt pe sot sa imi schimbe lenjeria de pe pat si saracu asa a facut dar cand am vazut ca nu este perfect intinsa si nu era nici dreapta , intr-un colt mai sus altul mai jos ..vai doamne m-a apucat un plans de nu ma mai puteam opri
Mai tarziu mi-am dat seama ca era o prostie, plangeam pentru un cearsaf
Dar acum este foarte atent cand il aseaza sa nu cumva sa ma mai apuce vreo " criza "

Burtica de 29 +

saracutul!
Si eu fac la fel,dar nu plang ci ridic tonul.Si el sta saracu si se uita la mine si zice:da acuma ce-am facut de zbieri la mine? E asa dragut!

Ana24+ Maia Elena

Mergi la inceput

Lucianna,ma bucur ca piticu tau e mai bine!

Ana24+ Maia Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Luciana tu ai avut o nastere cu probleme la baiat?! Citeam ceva de perfuzii noaptea, transfuzii ziua! Brrr....

Alina-Mirela 29+Maria si mami de DAVID (27.06.2007)siMATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaElenaM spune:

Eu de 1 saptamana stau la mama, care locuieste fix vis-s-vis de mine, saraca! daca n-am tras de ea cu zugraveala asta ...ea a fost sef de santier si acum e sef de smotru
alynta dupa ceea ce ai scris tu mi-a rasarit"" un sentiment de mila pentru sotzul meu, intotdeauna m-am simtit mai puternica decat el nush de ce si cred ca noi femeile facem parte dintr-o "specie" mai avansata asa, da ma busheste si rasul cand ma gandesc cat de speriatzi sunt ...sa si eu cat is de speriata

25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui alynta27

Buna!
Dar ce fete harnice!
Discutii in contrdictorii cu sotii sunt si inca vor mai fi! E ceva nou si pentru ei! Chiar daca nu zic dar sunt si ei afectati, stresati! Multi sunt la primul copil, au temeri( de multe ori financiare)! Sufera de lipsa totala de atentie! Un copil ii maturizeaza pe ambii parinti! E$u cand am venit cu Matei de la maternitatea sotul meu parca era impedicat! El care e indemanos la treaba cu copii.... L-am luat mai tare si l-am intrebat ce-i cu el?! Mi-a zis ca e un "rol" nou, are emotii, ii ia timp sa se acomodeze! Rabdare trebuie! Sa vedeti ca veti avea niste parteneri foarte implicati si atenti!

Alina-Mirela 29+Maria si mami de DAVID (27.06.2007)siMATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Bine ca a avut puterea sa recunoasca si sa spuna in cuvinte ce si cum... al meu se invartea in jurul cozii sa zic asa....dar il citeam eu perfect!

Dana 29+ cu si mami de Bobi (06.03.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexuza spune:

Citat:
citat din mesajul lui ana_25

Citat:
citat din mesajul lui oramona

Ana, dar bunicii ii place mancarea facuta de tine?

mamica de Maria Lavinia si 25+ cu Elena Elisa

Hmmm! Buna intrebarea! Intotdeauna gasea cate ceva:e acra,e dulce,e gros sosul.....dar pana la urma golea farfuria.Eu cred ca erau mai mult fite,ca de cand ne-am certat si i-am zis sa-si faca singura ce-i place,toate is f bune. Zicea ca nu-i place,dar tot manca si eu nu cred ca nu-i placea,ci zicea asa sa ma enerveze(ca doar asta e specialitatea ei)
Si daca eu faceam azi o mancare si zicea sotul ca e buna,peste 3 zile facea si ea aceeasi mancare si-i zicea:"asa-i ca-i buna?eu am facut-o!"
E geloasa ca-i place la sotul cum gatesc! In loc sa fie multumita!

Ana24+ Maia Elena

Ana cred ca bunik este cum sunt unele soacre , fiind obisnuita sa fie laudata mancarea ei , sa fie ea in centrul atentiei , acum esti tu si sigur este geloasa , dar asta este tu esti mai importanta si tre sa se obisnuiasca

Burtica de 29 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns donna79 spune:

Puiutza eu iau din sapt 12 Folowise (un suplim cu Omega3+putin acid folic) se recomanda pana dupa nastere si in perioada alaptarii, cica are efecte si asupra lui bebe dar si pentru mama, reduce chiar riscul de a dezvolta o depresie postnatala. Asta mi-ar prinde bine . Mai iau si magneziu+B6, o avea ceva de-a face cu apetitul meu nefiresc de mare?

Clary te si te imbratisez sa iti alin dorul.

Alynta tu chiar esti o fire tare si echilibrata, imi place mult de tine. Cred ca rolul de mama ti s-a potrivit din prima.

Ana cred ca atunci cand nu te uitai lingea si farfuria. Cred ca gatesti super, imi dau seama dupa placerea cu care descrii. Pentru mine gatitul e un fel de corvoada.

Donna 24+ cu

Mergi la inceput