Mamici de Sept-Oct'10 alaturi de David (87)
Raspunsuri - Pagina 12
alexuza spune:
Lucianna multa sanatate piticului , bine ca poate manca si nu a mai vomat
Burtica de
29 +
puiutza spune:
Donna mersi - nu am auzit de Folowise dar chiar ma interesez sa vad ce si cum si poate il schimb.. Ca capsulele astea sunt recomendate cam 3 pe zi...si ajung sa simt gustul de ulei de peste...si ma cam enerveaza...dar pt. BB ce nu fac?
MErsi
Dana
29+ cu
si mami de Bobi (06.03.2006)
donna79 spune:
Puiutza, eu iau doar o capsula pe zi, dar partea chiar nasoala la Folowise e ca sunt mari capsulele si...negre. Cu umorul meu mai negru le numesc "gandaci". Dar nu se simte gustul, o arunc pe gat si torn repede apa. Mie mi l-a recomandat dr. Uscatescu de la Fundeni ca fiind un supliment foarte util in sarcina, pe langa Aspenterul pe care il iau in fiecare zi.
Donna
24+ cu 
adelena spune:
Raluca, stii cemi-a spus mie sotul cand avea david vreo 4 ani? "Stiu ca ma iubesti si pe mine si pe David, stiu ca fiecare avem locul nostru in sufletul tau, dar e clar ca de cand il avem pe David locul meu s-a diminuat"
A nu se intelege ca nu-l iubeste pe David si poate, inevitabil, de cand a venit david l-am mai neglijat uneori.
Ideea este ca barbatii sunt niste copii mai mari care in teorie sunt asi, dar in practica nu se descurca prea bine.
Important este sa stim noi sa echilibram balanta astfel incat sa fie liniste si bine pentru intreaga familie ![]()
27+ si mami David 03.05.2005
lucianna_83 spune:
Ana_25, multumesc
.
Eu am devenit o plangacioasa de cand il am pe Raul numai cand vad diferite cazuri cu copii bolnavi pe la TV
, sau filme cu copii...
Cu al meu sot, eu vreau sa cred ca dupa 7 ani a inceput si el sa inteleaga situatia si ca daca vrea sa imbatraneasca langa noi sa-mi respecte parerile. De multe ori venea si-mi expunea parerea socrelei ca fiind mai mult a lui dar ca asa e obiceiul
....imediat imi dadeam seama de unde e, ca-l cunosc. Dar mereu am comunicat cu el, pe partea cealalta a vorbit si el cu maica-sa sa ne lase ca noi ne certam....si uite asa daca e ceva, sa-i duca cu masina, sa-i ajute in timpul cand ar trebui sa fie cu noi etc, imi spune cu o saptamana inainte ca sa fiu pregatita si sa nu-mi fac planuri.
In schimb de 2 zile sunt certata cu mama, venea in fiecare seara sa iesim afara si mai mult ea alerga dupa Raul, dar chiar daca era ok, nu pot sa "inghit" anumite chestii cum ar fi, eu zic "n-are voie", ea vine dupa si "are voie". Am hotarat impreuna cu sotul sa nu ne contrazicem in fata copilului, ca intr-un final sa faca cum ii suna lui, chiar daca unul din noi are de comentat parerea celuilalt s-o spuna cand nu e copilul de fata. E adevarat ca e mic acum dar e tare smecher, daca ii convine cum am zis eu e altfel cu mine fata de sot, sau invers. Si chiar daca bunicii de fel sunt mai permisivi, eu vreau ca ai mei (ca ei veneau mai des la noi) sa faca cum zicem noi.
Cand o sa nasc si il las cu ea cateva zile cap coada, ajung acasa cu bebe si mi se urca in cap de cate mofturi i s-au facut....nici nu ma gandesc.
Mama s-a suparat ca i-am facut observatie, ca ea vrea ce-i mai bine pentru copil si ca n-o sa mai vina daca comentam
.
Mi-am spus oful
....acum cred ca dau o raita pe la bucatarie
.
22+
si mamica lui Raul Andrei 22.08.2008
office spune:
Tanamera:multumesc!
Tina,
cu
(30+) si mamica de
Iulia Maria (24.02.2008)
http://lbdf.lilypie.com/4jHGp2.png
LoraG76 spune:
Revenii!
Mi-am facut doar unghiile, intrucat cosmeticiana nu era si coafeza mi-a zis ca nu ma tunde, ca cica-mi sta bine asa...sa are timp sa ma tunda dupa ce nasc. O sa merg sa ma vopseasca, dar alta data, luna viitoare.
Multumesc pt. urarile pt. noua saptamana! Nu-mi vine nici mie sa cred ca putin a mai ramas!
Lucianna, ma bucur ca Raul e mai bine! 
Raluca, felicitari pentru vizualizarea bebelinei somnoroase si relaxate! 
Tre' sa merg sa fac mancare...inimi si pipote cu ceapa si rosii si mamaliga. Va poftesc si pe voi la masa, daca va plac!
Azi am completat cumparaturile pt. spital cu tampoane, periuta de dinti, pasta, sapun lichid...
Usor-usor, vreau sa am toate pregatite.
Lora, mami de Iustina si 
30+
Carti personalizate
Bazar umanitar DC - ajutati copiii
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
lucianna_83 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alynta27 Luciana tu ai avut o nastere cu probleme la baiat?! Citeam ceva de perfuzii noaptea, transfuzii ziua! Brrr.... Alina-Mirela 29+ Maria si mami de DAVID (27.06.2007)si MATEI (15.05.2009)POZE www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David Cum a aparut Printul! Un ingeras in viata noastra |
Dupa nastere am avut probleme....am povestit, dar nu mai stiu in ce capitol toata aventura nasterii. Poate gasesc cumva si-ti spun.
22+
si mamica lui Raul Andrei 22.08.2008
DAVID (27.06.2007)si
MATEI (15.05.2009)