Mamici de Sept-Oct'10 alaturi de David (87)
Raspunsuri - Pagina 13
office spune:
Luciana, eu iti dau dreptate! cat sunt de mici atat sunt de smecheri si daca nu ii tii de acum bine in frau nici nu stii cand scapa si nu ii mai "recuperezi"...
Oricum sper sa te imapci repede cu mama ta si cred ca ar trebui sa inteleaga ca intelegi sa-l educi nu sa-i interzici.
Tina,
cu
(30+) si mamica de
Iulia Maria (24.02.2008)
http://lbdf.lilypie.com/4jHGp2.png
lucianna_83 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui adelena Raluca, stii cemi-a spus mie sotul cand avea david vreo 4 ani? "Stiu ca ma iubesti si pe mine si pe David, stiu ca fiecare avem locul nostru in sufletul tau, dar e clar ca de cand il avem pe David locul meu s-a diminuat" A nu se intelege ca nu-l iubeste pe David si poate, inevitabil, de cand a venit david l-am mai neglijat uneori. Ideea este ca barbatii sunt niste copii mai mari care in teorie sunt asi, dar in practica nu se descurca prea bine. Important este sa stim noi sa echilibram balanta astfel incat sa fie liniste si bine pentru intreaga familie 27+ si mami David 03.05.2005 |
:)) eu n-am asteptat sa-si dea el seama, i-am spus din start ca Raul e pe primu loc si el pe 2

22+
si mamica lui Raul Andrei 22.08.2008
puiutza spune:
Lucianna suna asa de cunoscut ce povestesti!!!
Nici acuma nu il las pe Bobi la soacra-mea pt. ca nu vrea sa faca cum zicem noi. Dupa 4 ani a inceput sa sufere si incet incet a cedat....dar am plecat de la....faze de genul " da de ce nu ii dai la 4 luni sarmale la copil - nu vezi ca se uita si ii e pofta?"
si incet incet a cedat cate un pic! noroc ca sotul meu a inteles cum sta treaba si a sustinut ca mine!
dar nici la cumnata-mea nu prea merge (sora sotului) - idem da iama in bomboane, ii lasa sa faca ce vor....desi au si ei un copil...care face toate prostiile din lume! Si merge f. rar pt. ca nu il lasam...noroc ca a inteles si sotul chestiile astea fine si imi da el dreptate!
Cel mai mult conteaza sa fie parintii de acord....bunicii in timp cedeaza...dar ia ceva timp!
Dana
29+ cu
si mami de Bobi (06.03.2006)
donna79 spune:
Pfui... si mie imi e groaza de divergentele de opinie in ceea ce priveste cresterea copiilor atat intre mine si sot cat si intre noi si bunici. Avand de cand ma stiu probleme de greutate mi-e teama sa nu las bunicii sa imi indoape copilul si sper sa am si eu destula minte sa-i respect si sa-i inteleg nevoile.
Eu ma cert de acum cu toti pt ca imi indoapa catelusele cu tot felul de chestii nepermise pt ca "le e pofta, vor si ele sa guste", cu copilul cum or face oare?
Donna
24+ cu 
summertime spune:
| citat din mesajul lui puiutza Mai ia vreuna dintre voi Folowise? Dana 29+ cu si mami de Bobi (06.03.2006) |
Eu iau ogestan: http://www. efarma .ro/ products.php?id=3371
-------------------------------------------------
din ce in ce mai fericita si mai gravida in 27 saptamani cu
adelena spune:
Fetelor, aceeasi problema o cam intampin si eu cu David si ai mei...de fapt cu tata pentru ca mama fiind plecata din tara are posibilitatea sa-l rasfete doar o luna-doua pe an.
In schimb, am vazut si cealalta fata a monedei cu socrii...ok, nu sunt de acord cu rasfatul exagerat, desi vorba mamei mele, daca nu bunicii, atunci cine?...dar vreau sa stiu daca vreuna dintre voi a fost pusa in situatia sa vada ca puiul ii este pedepsit de catre bunici mai aspru decat de catre parinti.
Va spun eu ca vi se rupe sufletul si atunci zici mai bine sa mi-l rasfete un pic, cat sta cu ei decat sa mi-l marcheze pentru intreaga copilarie cu vreo pedeapsa poate prea aspra pentru varsta lui
27+ si mami David 03.05.2005
puiutza spune:
| citat din mesajul lui donna79 Pfui... si mie imi e groaza de divergentele de opinie in ceea ce priveste cresterea copiilor atat intre mine si sot cat si intre noi si bunici. Avand de cand ma stiu probleme de greutate mi-e teama sa nu las bunicii sa imi indoape copilul si sper sa am si eu destula minte sa-i respect si sa-i inteleg nevoile. Eu ma cert de acum cu toti pt ca imi indoapa catelusele cu tot felul de chestii nepermise pt ca "le e pofta, vor si ele sa guste", cu copilul cum or face oare? Donna 24+ cu ![]() |
Trebuie sa fii foarte ferma si in primul rand sa stii tu exact ce vrei. Te pui de acord si cu sotul.....si restul nu mai conteaza daca nu va inteleg optiunile! Noi asa am facut! E drept ca ne-am descurcat cam fara ajutorul lor, am avut bona. Altfel te impui unei bone decat bunicilor! Subliniez ca noi am avut noroc de o super bona! Era si vegetariana si pocaita...l-a educat f. bine in lipsa noastra pe Bobi.
Dana
29+ cu
puiutza spune:
A....si l-am lasat pe Bobi de la 6 luni cu bona.....regret doar ca nu am avut eu mai mult timp sa stau cu el, dar dpdv al educatiei, mancarici...no comments..a fsot totul ok.
Dana
29+ cu
tanamera spune:
Mi groaza de ce ma asteapta privind "educarea" parintilor si a socrilor,mai ales ca nu pot uita cum se lauda soacra mea ca ii dadea ciocolata nepoatei mele la 2 ani jumate pe ascuns
.
Sper sa nu va stresez cu intrebarea mea
,cum as putea sa coc niste vinete si sa nu imi afum toata bucataria?
http://lbdf.lilypie.com/QU3kp2.png