Mamici de Sept-Oct'10 alaturi de David (87)
Raspunsuri - Pagina 14
ionela.n spune:
noi nu o sa avem probl din astea. Nu o sa avem parinti/socri care sa ne zapaceasca de cap.
Nu stiu daca asta e bine sau rau, dar sper sa ne descurcam si sa crestem/educam printesa cat mai bine ![]()
--------------------------------------------------
Sunt o
cu
de 24+
Minunea noastra
alexuza spune:
Si mie imi este groaza de sfaturi de la bunici
, deja mi-am anuntat sotul k nu am de gand sa fac toate traditiile , sa arunci nu stiu cate ape dupa baita (daca stateam la curte poate dar este foarte aiurea sa ma duc pe strada sa arunc apa la pomi
) si tot felul de babisme . nu zic ca nu o sa tin cont deloc dar ....toate au o limita .De ex intr-o zi , pe la inceputul sarcinii i-am zis soacrei ca ma inteapa undeva aproape de coaste ,parca aveam carcel dar nu imi mai trecea ,ea mi-a zis ca este normal ca apasa bb ( eu am crezut
),bine ca dupa cateva zile a trebuit sa ma duc la dr si razand ii zic ca ma tine putin dar stiu ca este din cauza lui bb , s-a facut serios imediat si m-a internat pt ca aveam colita renala
SI nu mai zic ca o vad cum il rasfata pe nepotel , cumnata : mama nu are voie sa manance in casa , trebuie la bucatarie ca toata lumea , soacra : da mama .. dupa ce pleaca cumnata ce credeti ca se intampla ?? sau stie ca are probleme cu dantura si ii da o multime de dulciuri pe zi , are o dermatita care se agraveaza de la oua (mai ales de tara) lui ii plac foarte mult asa ca ii da ( cand nu este cumnata ) de cate ori vrea baiatul ...SI ACUM DACA BAIATUL VREA DC SA NU II DAU 

Burtica de
29 +
adelena spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui tanamera Mi groaza de ce ma asteapta privind "educarea" parintilor si a socrilor,mai ales ca nu pot uita cum se lauda soacra mea ca ii dadea ciocolata nepoatei mele la 2 ani jumate pe ascuns .Sper sa nu va stresez cu intrebarea mea ,cum as putea sa coc niste vinete si sa nu imi afum toata bucataria?http://lbdf.lilypie.com/QU3kp2.png |
Se mai pot coace si in cuptorul de la aragaz dar nu mai raman atat de albe si pufoase.
27+ si mami David 03.05.2005
summertime spune:
Eu cred acum, cand inca nu am copii, ca iubirea fata de sot si cea fata de copil sunt diferite.
Mai cred si ca temerile si frustrariel sotilor se pot rezolva prin sex
Asta bineinteles dupa ce trece perioada in care nu poti face sex..
Eu ma uit si acum la mine, cata nevoie am de atentie si dragoste si constientizez uneori ca nu dau inapoi la fel. In sufletul meu dau, insa si gesturile vizibile fac diferenta pt celalalt. Adica ma gandesc cum m-as simti eu sa vin sa-l pup pe sotul meu si el sa-mi zica: noapte buna iubita, ma doare spatele acum, acum sunt trist, acum am o crampa, acum trebuie sa schimb bebe, acum ma enerveaza maica-ta, etc. Normal ca m-as simti data la o parte si exclusa. De aia sunt de acord cu Alynta care zice ca barbatii trebuie implicati cat mai mult, in toate chestiile, de la intime pana la banale, altfel nu au cum sa inteleaga.
Eu cand ne certam ii zic dupa aia: hai iarta-ma, te iubesc, nu vreau sa adormim suparati. si il iau in brate si gata. si cu cat zic eu de mai multe ori, cu atat zice si el de mai multe ori. si am grija sa-i fac declaratii mereu, si el mie si asta compenseaza perioadele cand il critic si cand sunt nebuna.
Dragostea dintr-o relatie nu trebuie sa stea numai in suflet, trebuie sa stea si in cuvinte, uneori cuvintele sunt cele care chiar fac diferenta...din experienta mea de pana acum. Din pacate eu fusesem invatata sa fiu introvertita si percepeam astea drept sentimentalisme, le vedeam oarecum penibile si inutile. Dar sotul meu m-a invatat invers si uite ca m-am obisnuit si acum fac pe desteapta 
-------------------------------------------------
din ce in ce mai fericita si mai gravida in 27 saptamani cu 
ana_25 spune:
Ionela ,crede-ma,cel mai bine singuri! Ce noroc pe capul tau,vreau si eu sa stau singura doar cu sotul!
Fetelor am si eu o intrebare. De care cercei e mai bine sa pui la fetitele nou-nascute? Dinaia tip verigi rotunzi sau stil ac,care se baga in ureche si se pune dopulet in spate? mie mi-e sa nu o jeneje in spatele urechii aia tip ac. Voi ce credeti?
Editez:scuzati ca am schimbat subiectul,ca e interesant.![]()
Ana
24+
Maia Elena
summertime spune:
| citat din mesajul lui ana_25 Ionela ,crede-ma,cel mai bine singuri! Ce noroc pe capul tau,vreau si eu sa stau singura doar cu sotul! ![]() Fetelor am si eu o intrebare. De care cercei e mai bine sa pui la fetitele nou-nascute? Dinaia tip verigi rotunzi sau stil ac,care se baga in ureche si se pune dopulet in spate? mie mi-e sa nu o jeneje in spatele urechii aia tip ac. Voi ce credeti? Editez:scuzati ca am schimbat subiectul,ca e interesant. Ana 24+ Maia Elena |
Sunt sigura ca cel mai bine e cu tortite. Cu cei cu ac nici eu nu pot dormi, d'apai bebelusa
-------------------------------------------------
din ce in ce mai fericita si mai gravida in 27 saptamani cu
lucianna_83 spune:
| citat din mesajul lui puiutza Lucianna suna asa de cunoscut ce povestesti!!! ![]() Nici acuma nu il las pe Bobi la soacra-mea pt. ca nu vrea sa faca cum zicem noi. Dupa 4 ani a inceput sa sufere si incet incet a cedat....dar am plecat de la....faze de genul " da de ce nu ii dai la 4 luni sarmale la copil - nu vezi ca se uita si ii e pofta?" si incet incet a cedat cate un pic! noroc ca sotul meu a inteles cum sta treaba si a sustinut ca mine!dar nici la cumnata-mea nu prea merge (sora sotului) - idem da iama in bomboane, ii lasa sa faca ce vor....desi au si ei un copil...care face toate prostiile din lume! Si merge f. rar pt. ca nu il lasam...noroc ca a inteles si sotul chestiile astea fine si imi da el dreptate! Cel mai mult conteaza sa fie parintii de acord....bunicii in timp cedeaza...dar ia ceva timp! Dana 29+ cu si mami de Bobi (06.03.2006) |
Sunt bunici care cedeaza, altii nu, dar n-am nevoie sa cedeze la 4 ani, ar trebui sa mearga in ritmul nostru (de parinti)....e o chestie de mentalitate aici, socrii mei sunt de-o seama cu bunicii mei, nu pot sa le cer ce le cer parinilor mei, ca au in minte toate obiceiurile din batrani, cel mai mic ritual il stiu....iar eu din start n-am vrut "babisme".
Pana s-a prins ca fac numai ce vreau eu, au fost o gramada de discutii, inceputul a fost 'ai intrat in casa te duci si te speli pe maini'..."pai vin de acasa crezi ca sunt jegoasa?" "Nu, sunt microbi pe toate usile, sacose etc" ...apoi si-a imaginat ca ii pun copilul in carut si ea se instaleaza pe prima banca si isi citeste ziarul
....cand eu visam pana sa nasc si cu ochii deschisi cum o sa ma plimb mandra cu copilul meu. Si chestii din astea au fost o gramada, prima baita s-o faca cea mai batrana din fam
, sa-i dau ceai si apa intre alaptari, apoi cu mancarea....n-au fost de acord cu Raul si nu puneau nici accentul cum trebuie, il strigau Andrei
, nu-i spune "hai la bunica" ci "hai la mami",
de cate ori ii cumpara haine, imi aducea mai de fetita, ori rosi cu paiete, un hanorac ciclam
...pana aici mi-a fost i-am facut un taraboi ca n-am mai rezistat. etcAcum suntem intr-un stadiu, nu ma suna deloc, il intreaba doar pe sot de noi, si daca vrea sa-l vada pe Raul tot cu el vorbeste si cere un fel de aprobare daca e sa vina sau sa ne intalnim undeva...ca sa nu ma supere si sa ne certam. Asta alta nebunie, ca daca ar fi incercat de la inceput sa-mi faca pe plac si sa nu-mi faca chestii din astea intentionate ar fi putut sa vina zilnic sa-l vada.....distanta intre noi e de o statie

. Dar decat sa ma enerveze, prefer sa nu ne vedem.....mai ales acum am nevoie de liniste.
22+
si mamica lui Raul Andrei 22.08.2008
alynta27 spune:
Donna multumesc! Nici nu ma vad altfel decat...mama! De felul meu sunt o fire activa si pun suflet in ce fac! Imi place sa fac si cariera dar familia primeaza! Ma gandesc ca atunci cand vom fi batrani nu imi vor tine de cald lucrarile publicate sau titlurile!![]()
Alina-Mirela
29+
Maria si mami de
DAVID (27.06.2007)si
MATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
donna79 spune:
Anaeu zic ca cei mai buni sunt cerceii cu tortite, nu cu ac.
Summertime, ai atins un subiect fff delicat pt mine, incep sa-mi explic de ce vrea sotul meu sa ma "pedepseasca" cu atitudini urate. Nu comentez mai departe dar nu stiu daca pot face ceva sa depasim situatia.
Alexuza suna terifiant ce povestesti tu.
Mie imi spun toti ca acum ma cred mare si tare dar cand o sa pic de oboseala o sa cer ajutor la oricine. Asa o fi? Ma gandesc ca il astept pe bebe de prea multa vreme, ca sunt suficient de matura sa nu dau bir cu fugitii la prima problema. Mi-e teama...
Donna
24+ cu 

si incet incet a cedat cate un pic! noroc ca sotul meu a inteles cum sta treaba si a sustinut ca mine!
merci pentru raspuns.