Mamici de Sept-Oct'10 alaturi de David (87)
Raspunsuri - Pagina 15
alynta27 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ana_25 Fetelor am si eu o intrebare. De care cercei e mai bine sa pui la fetitele nou-nascute? Dinaia tip verigi rotunzi sau stil ac,care se baga in ureche si se pune dopulet in spate? mie mi-e sa nu o jeneje in spatele urechii aia tip ac. Voi ce credeti? Editez:scuzati ca am schimbat subiectul,ca e interesant. Ana 24+ Maia Elena |
ANa si eu ma gandeam zilele astea la cercei! Cred ca primii pusi trebuie sa fie din aia speciali- sterili! Ideali mi se par cercelusii tip veriga cat sunt mici! Mi se par incomozi la dormit cei tip "ac"! Si astia tip veriguta se gasesc in multe modele: cu pitricele, modele, simpli! Eu i-am luat finutei la un an si asa i-am luat! Ii veneau tare bine!
Alina-Mirela
29+
Maria si mami de
DAVID (27.06.2007)si
MATEI (15.05.2009)POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
Fistiq spune:
Si eu mi-as dori sa fim singuri. Ai mei sunt la distanta, si poate ca sunt subiectiva, dar in mod sigur ne-ar fi lasat sa facem cum stim noi.
Ai lui insa... de fapt soacra-mea, e teroare! Se baga pina si in cresterea nepotelului sotului meu, adica unde nu ar avea ce cauta sa insiste cu sfaturi. Si insista la modul ca se supara daca mamica baietelului o contazice.
Asta in timp ce ea l-a lasat pe singurul ei copil (sot-ul meu) sa fie crescut de bunica, in alt oras inca de cind era bebelus si pina la 15 ani... Nu vreau eu sa judec motivele pe care le-a avut ca nu stiu mare lucru, eu vreau doar liniste si respect pt noi! Si sper sa ma fac rea dupa ce vine bebelusul, ca acum sunt prea linistita si nu comentez niciodata.
----------------------------------------------
cu BB probabil Tudor intr-o burticuta de 26+
RalucaElenaM spune:
Tanamera eu prefer modul rapid cu oarecare fum...adika direct pe flacara de aragaz..se face mizerie oricum, inainte puneam in tava si le coceam si a venit mama la mine si mi-a recomandat direct pe aragaz injumatatzesti durata de coacere si fumul nu mi s-a parut chiar atat de nasol ...atata timp cat dureaza muuult mai putzin, sa stai pe aproape...a si ies si mult mai albe!
Fetelor eu stiu ca suntetzi mult mai sensibile cand este vorba de puiutz, dar daca e sa invinovatziti pe cineva de cate ceva ..ganditi-va de cate 2 ori, nimeni nu se pune in locul vostru cel de mamica cand face sau spune ceva... o sa ne trebuiasca rabdare..si cu cei din jjurul nostru mai ales parintii..trebuie inteleshi si ei si sfatuiti cu vorba buna...ca sa nu iasa urat ..eu am o prietena mamica de baietzel de 3 ani...si sunt sigura c-am facut muuulte gafe...dar pur si simplu eu nu privesc lucrurile ca si ea...si poate ca m-a atentionat ca sa imi dau seama, poate unele chestii le-am realizat altele nu...
25+
alexuza spune:
Cred ca bunicii astia nu isi dau seama dc fac , mai au conceptia " pe noi ne-au crescut dandune de toate pe nepotei dc sa nu ii rasfete la fel ?" Imi dau seama ca uneori asa este dar cred ca nu erau atatea produse care fac rau , bb-ii de acum sunt mai sensibili , cred eu , si daca de ex ii zici sa il spele pe maini inainte sa ii dai ceva sa manance ..ce zic majoritatea celor mai invarsta " lasa ca ii creste imunitatea "

Burtica de
29 +
alynta27 spune:
EU cred ca sunt doua categorii de bunici: unii grijulii, care se implica si altii nepasatori! Noi avem parte de bunici care vin doar la zilele copiilor, ale noastre(daca ii invitam) si rar in rest! NU se implica constant in cresterea si educarea lor , ma refer la nivel de bunic: o plimbare in parc, sa aduca un fruct, un iaurt sau o pulpita! Ne-am invatat cu asta de nevoie... Dar nu pot sa spun ca nu ne mai consuman si acum!
Alina-Mirela
29+
Maria si mami de
DAVID (27.06.2007)si
MATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
ionela.n spune:
| citat din mesajul lui summertime Eu cred acum, cand inca nu am copii, ca iubirea fata de sot si cea fata de copil sunt diferite. Mai cred si ca temerile si frustrariel sotilor se pot rezolva prin sex Eu ma uit si acum la mine, cata nevoie am de atentie si dragoste si constientizez uneori ca nu dau inapoi la fel. In sufletul meu dau, insa si gesturile vizibile fac diferenta pt celalalt. Adica ma gandesc cum m-as simti eu sa vin sa-l pup pe sotul meu si el sa-mi zica: noapte buna iubita, ma doare spatele acum, acum sunt trist, acum am o crampa, acum trebuie sa schimb bebe, acum ma enerveaza maica-ta, etc. Normal ca m-as simti data la o parte si exclusa. De aia sunt de acord cu Alynta care zice ca barbatii trebuie implicati cat mai mult, in toate chestiile, de la intime pana la banale, altfel nu au cum sa inteleaga. Eu cand ne certam ii zic dupa aia: hai iarta-ma, te iubesc, nu vreau sa adormim suparati. si il iau in brate si gata. si cu cat zic eu de mai multe ori, cu atat zice si el de mai multe ori. si am grija sa-i fac declaratii mereu, si el mie si asta compenseaza perioadele cand il critic si cand sunt nebuna. Dragostea dintr-o relatie nu trebuie sa stea numai in suflet, trebuie sa stea si in cuvinte, uneori cuvintele sunt cele care chiar fac diferenta...din experienta mea de pana acum. Din pacate eu fusesem invatata sa fiu introvertita si percepeam astea drept sentimentalisme, le vedeam oarecum penibile si inutile. Dar sotul meu m-a invatat invers si uite ca m-am obisnuit si acum fac pe desteapta ![]() ------------------------------------------------- din ce in ce mai fericita si mai gravida in 27 saptamani cu ![]() |
Summertime, te inteleg perfect
Cand am fost sa imi replombez dintisorul din fata.Toate bune si frumoase pana am ajuns acasa si mi-am dat seama ca ma deranjeaza ceva la plombita si mi se parea ca ma zgarie la limba. Nu imi gaseam locul. sotul meu mi-a zis ca sa stau asa 1-2 zile si daca ma deranjeaza sa merg din nou. eu nu si nu. M-am imbracat sa merg la dentist, desi nu e f aproape de unde stam. n-a zis nimic sotul meu, decat ca sa il sun sa vina sa ma ia.
pana sa ajung la dentist mi-a venit mintea la cap si m-am intors acasa si el mi-a zis "mi-am dat seama ca ai pitici si n-avea rost sa iti zic sa nu mai mergi. te-am last sa faci cum vrei tu"
Uneori sunt si eu nebuna si stiu ca si pt el e greu sa imi suporte cateodata fitele si piticii, chiar daca sunt mai mult sau mai putini reali. Important e sa ne intelegem si sa stim cand si cat sa lasam de la noi
--------------------------------------------------
Sunt o
cu
de 24+Minunea noastra
ana_25 spune:
Fetele multumesc de raspunsuri!
Si cu educatul copilului,i-am zis de pe acum la sotul meu ca nu am de gand s-o las nici pe mama,nici pe soacra, si mai ales pe bunica-sa sa se bage si sa-mi spuna cum,ce si cand sa-i dau si sa-i fac la copil.Mi-e si groaza ca stiu ca bunica-sa e "bolnava" daca nu se baga,dar o pun eu imediat in banca ei.Sa-si vada fiecare de treaba lor ca de "sfaturi" si babisme absurde nu avem nicicare nevoie. Si soacra-mea a avut probleme cu ea cand l-a nascut pe sotul meu:nu-i da aia la copil,asa se face asta,aia nu e bine,..........Off! ma ia groaza cand ma gandesc!
Ana
24+
Maia Elena
RalucaElenaM spune:
Pff da va facetzi ganduri negre...poate unele dintre voi avetzi de-a face cu chestii dinastea cu bunicii, insa eu cred ca daca expui niste amanunte care ti se par importante... cu ce "are voie" si ce nu are voie bebe...iau de bune bunicii,...repet trebuie discutate unele lucruri poate ca si de 3ori...da poate ca unele lucruri nu le realizeaza...sunt luatzi de valul bucuriei..nush...
25+
RalucaElenaM spune:
Ana eu zic cum vii de la maternitate sa i-o iei inainte , faci o lista si i-o citesti: nu ai voie sa hranesti copilul, sa stranutzi in camera cu el, va dormi intre orele... nu pui mana pe fatzuca etc...
o faci K.O. din prima n-are ce sa mai comenteze...zic eu
25+
ana_25 spune:
| citat din mesajul lui RalucaElenaM Ana eu zic cum vii de la maternitate sa i-o iei inainte , faci o lista si i-o citesti: nu ai voie sa hranesti copilul, sa stranutzi in camera cu el, va dormi intre orele... nu pui mana pe fatzuca etc... 25+![]() |

da foarte tare!Cred ca asa o sa fac! Adica nu cred,SIGUR asa o sa fac!Ana
24+
Maia Elena