Mamici de Sept-Oct'10 alaturi de David (87)
Raspunsuri - Pagina 8
Fistiq spune:
Eveline
----------------------------------------------
cu BB probabil Tudor intr-o burticuta de 26+
ionela.n spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui donna79 Nu, chiar in intersectia 13 Sept cu Trafic Greu (sau Progresului, ma rog, cum se cheama acum). Unde era inainte Administratia Finaciara a sect 5, in spatele statiei de tramvai e cladirea. Donna 24+ cu ![]() |
Aha, cred ca stiu unde e. Eu stau pe langa Prosper
--------------------------------------------------
Sunt o
cu
de 24+Minunea noastra
ana_25 spune:
Fetele,lasati putin socotile deoparte, si poftiti si serviti niste super clatite! Acu' le-am facut!

Ana
24+
Maia Elena
Fistiq spune:
Multumim, Ana! Mie te rog sa-mi pastrezi una cu gem de caise, ca acusica merg la masa. 
----------------------------------------------
cu BB probabil Tudor intr-o burticuta de 26+
ionela.n spune:
Ana, eu as vrea o clatita cu branza 
Sunt o
cu
de 24+
Minunea noastra
anna_ivan spune:
| citat din mesajul lui clary Neata! ![]() Am intrat la "Nasterea unei stele" si am gasit acest link: http://www.lifeinmotionphotography.com/slideshows/amerlyn/ E superb..mi-au dat lacrimile ,eu una nu as avea atata curaj.. O zi frumoasa! ![]() 29+ Bianca Gabriela |
superbeee
am plans ca o toanta. sa vezi tu ce o sa plang cand mi l-or pune pe al meu in brate.
eu sambata am plans si am jelit de ziceai ca vine sfarsitul lumii si asta numai pt ca nu reuseam sa dau de mama la telefon (in decurs de o ora jumate)
23+ cu
bebe michttp://blog.photostories.ro/
poze
ana_25 spune:
citat din mesajul lui Fistiq![]() ---------------------------------------------- cu BB probabil Tudor intr-o burticuta de 26+ |
Cu placere! Si nu doar una!

Am pus in ele niste zahar vanilat bourbon,si au o culoare ciudata dar sunt f gustoase.
Ana
24+
Maia Elena
ana_25 spune:
| citat din mesajul lui ionela.n Ana, eu as vrea o clatita cu branza ![]() -------------------------------------------------- Sunt o cu de 24+Minunea noastra |
Aduci tu branza?ca eu n-am

Ana
24+
Maia Elena
donna79 spune:
Ana... iar? nu te lasi. Cred ca diseara incerc si eu niste clatite de post, am mai facut si ies acceptabile.
Donna
24+ cu 
ionela.n spune:
As aduce, daca n-as fi asa departe
, cred ca o sa fac si eu clatite, dar in weekend 
Sunt o
cu
de 24+
Minunea noastra