Mamici de Sept-Oct'10 alaturi de David (87)
Raspunsuri - Pagina 7
eveline spune:
Imi pare rau ca am creat pofte ... daca nu gasiti si poftiti eu va trimit, numai ziceti!
25+
si mamica de
Bianca
donna79 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui eveline Imi pare rau ca am creat pofte ... daca nu gasiti si poftiti eu va trimit, numai ziceti! ![]() 25+ si mamica de Bianca |
Eu te absolv de orice vina, nu trebuie sa ai constiinta incarcata din pricina mea

Donna
24+ cu
eveline spune:
| citat din mesajul lui Fistiq A, aveam si eu o intrebare: cum mai e cu indemnizatia noastra? A ramas ca la ultima strigare sau au mai modificat ceva? Ca nu m-ar mira... Eu stiu ca s-a redus la 72.25% cu plafon maxim de 3400 lei, nu? ---------------------------------------------- cu BB probabil Tudor intr-o burticuta de 26+ |
Eu una nu stiu nimic sigur, nu vreau sa incurc mai mult...era 85% si s-a redus cu 15%...nu s-a facut 70%?...nu ca nu mi-ar folosi aia 2.25, da de unde??
25+
si mamica de
Bianca
Fistiq spune:
Ionela... cel mai complicat in situatia noastra, e sa stai pe la ghisee, la rinduri... Dar eu am stat cind nu se cunostea burtica, si nu-mi dadea nimeni prioritate ![]()
Acum ca se vede, s-au schimbat muuult lucrurile. ![]()
Sa ma spovedesc ce am facut ieri apropo de asta.
Am iesit din firma cu colega de la personal, care trebuia sa depuna niste state de salarii si declaratii la ITM.
Poate stiti ce inseamna asta, cele care sunteti din Buc.: o coada de citeva sute de persoane cred, carora li se da voie intr-o sala mare si aglomerata in numar de cite 15, la 10 minute sau asa ceva. Apoi, in functie de cum isi termina treaba, ies pe alta parte, pe unde e strict interzisa intrarea.
Asa ca, i-am luat hirtiile din brate colegei, mi-am scos burta la inaintare si ... si... am fost invitate sa intram pe la "intrarea strict interzisa"
Well...
l-am cinstit si noi pe bodyguard si asta a fost... ![]()
----------------------------------------------
cu BB probabil Tudor intr-o burticuta de 26+
Fistiq spune:
Ba da Eveline, s-a redus cu 15%, dar nu se scade 85-15, ci se deduc 15% din 85% 
Cred ca ai inteles tot din explicatiile mele magistrale 

eveline spune:
Fistiq, eu cred ca inteleg pana la urma...da-mi iese 63.75%....
25+
si mamica de
Bianca
ionela.n spune:
| citat din mesajul lui Fistiq Ionela... cel mai complicat in situatia noastra, e sa stai pe la ghisee, la rinduri... Dar eu am stat cind nu se cunostea burtica, si nu-mi dadea nimeni prioritate Acum ca se vede, s-au schimbat muuult lucrurile. Sa ma spovedesc ce am facut ieri apropo de asta. Poate stiti ce inseamna asta, cele care sunteti din Buc.: o coada de citeva sute de persoane cred, carora li se da voie intr-o sala mare si aglomerata in numar de cite 15, la 10 minute sau asa ceva. Apoi, in functie de cum isi termina treaba, ies pe alta parte, pe unde e strict interzisa intrarea. Asa ca, i-am luat hirtiile din brate colegei, mi-am scos burta la inaintare si ... si... am fost invitate sa intram pe la "intrarea strict interzisa" ---------------------------------------------- cu BB probabil Tudor intr-o burticuta de 26+ |
Cam cat dureaza tota procedura de depunere a actelor si pana ies?
--------------------------------------------------
Sunt o
cu
de 24+Minunea noastra
eveline spune:
Valeeeuuuu...capra ce sunt, vorba voastra, neuron gravid....ai dreptate, 72.25% iese....eu scadeam 15% din 75% nu din 85%. Gata, am inteles...
25+
si mamica de
Bianca
Fistiq spune:
Pai daca ai dosarul in regula, sa zicem ca il depui azi si poimiine iti iei certificatul de inregistrare... Nu e mult.
Apoi mai ai de depus niste declaratii in termen de 15 zile pe la ANAF.
Eveline, 85*15%=12.75; apoi 85-12.75=72.25. Sau altfel: 85% din 85, e 72.25%
Stiu cum tre sa sune dar nu stiu cum sa explic asa la distanta.