Mamici de Sept-Oct'10 alaturi de David (87)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ionela.n spune:

Citat:
citat din mesajul lui donna79

Ionela sa-ti traiasca mamica!! Tu stateai in zona 13 Septembrie sau incurc eu? Daca da, sa stii ca ies pe balcon la birou cu gura cascata sa-mi arunci o lingurita cu dulceata!

Donna 24+ cu

Da, in 13 stau . Tu lucrezi prin zona?
Eu am mare noroc in sarcina ca nu am avut pofte deloc

--------------------------------------------------
Sunt o cu de 24+

Minunea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns donna79 spune:

Raluca super idee, cred ca si la Auchan Militari e un stand de genul asta. Maine merg la cumparaturi, sper sa gasesc.

Donna 24+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fistiq spune:

Fetelor, si al meu sot ma supara destul, pe la 3 luni de sarcina chiar pina la lacrimi in fata nasilor, socrilor si inca niste rubedenii, de se uitau toti ca la alien la mine.
Dar ma inmoi toata cind le face pe alea "bune" si imi dau seama ca desi are aproape 40 de ani e de fapt un copil mare, iar "poznele" sunt tocmai pt ca e imatur. Iar pt ca in unele cazuri si imaturitatea lui imi place si are farmecul ei, il iert si aleg sa nu stam multa vreme suparati.
Si bineinteles ca asa facem toate, ii iertam ca-s ai nostri si-i iubim!

----------------------------------------------

cu BB probabil Tudor intr-o burticuta de 26+

Mergi la inceput

A, aveam si eu o intrebare: cum mai e cu indemnizatia noastra? A ramas ca la ultima strigare sau au mai modificat ceva? Ca nu m-ar mira...
Eu stiu ca s-a redus la 72.25% cu plafon maxim de 3400 lei, nu?

Mergi la inceput

Fetele carte si-au facut PFA, acum in ultima vreme... ce imi trebuie? ce acte? cat costa? cine ma ajuta si pe mine?

Sunt o cu de 24+

Minunea noastra

Mergi la inceput

Ionela , iti trimit eu pe PM (sa nu se considere spam) un site unde gasesti tot ce vrei sa stii.

Mergi la inceput

Fistiq .

Ionela - lucrez la intersectia 13 Sept cu sos Progresului, putin mai spre Razoare e o cladire de birouri gri cu 7 etaje.

Cu indemnizatia asa retinusem si eu, ca ramane pe la 72%. O sa supravietuim cumva, bine ca nu-s cei 600 lei cum amenintau la inceput.

Donna 24+ cu

Mergi la inceput

Mersic frumos, Fistiq

Tu ai pfa de mult? e complicat?

Multumesc de PM. M-am uitat putin si sunt total in ceata , tre` sa-mi gasesc pe cineva sa-mi explice ca la prosti

Sunt o cu de 24+

Minunea noastra

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui donna79

Fistiq .

Ionela - lucrez la intersectia 13 Sept cu sos Progresului, putin mai spre Razoare e o cladire de birouri gri cu 7 etaje.

Donna 24+ cu

Cladirea aia care e in zona bisericii de la Razoare? Eu stau in 13 de vreo 3 ani jum, dar nu le am deloc cu orientarea. Eu lucrez pe langa Dinamo

Sunt o cu de 24+

Minunea noastra

Mergi la inceput

Nu, chiar in intersectia 13 Sept cu Trafic Greu (sau Progresului, ma rog, cum se cheama acum). Unde era inainte Administratia Finaciara a sect 5, in spatele statiei de tramvai e cladirea.

Donna 24+ cu

Mergi la inceput