Mamici de Sept-Oct'10 alaturi de David (87)
Raspunsuri - Pagina 5
eveline spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui crina-s Eveline felicitari pentru semnatura! ![]() ![]() ![]() 26+ crina cu |
Multumesc

25+
si mamica de
Bianca
eveline spune:
| citat din mesajul lui Fistiq O rata, Eveline Si clatite cred ca o sa-i fac si eu "omului meu" diseara, ca e innebunit dupa ---------------------------------------------- cu BB probabil Tudor intr-o burticuta de 26+ |
Daaaa...ca bine zici...
25+
si mamica de
Bianca
RalucaElenaM spune:
Fetelor 

STOP cu mancarica! Eu trebe multa apa, banana, fara sare
, carnitza(bleax), 2-3 pahare laptic pe zi si fructe si legume multe! Ce atatea fasolici, usturoaie...clatite
lesin aici de pofta cu atat mai mult ca la 11 am pauza si merg sa iau banana si lapticu'
, si salata de vinete mi-a pus capac imi ploua in gura
25+
lucianna_83 spune:
Neatza si de la noi!
M-am trezit pe la 9 fara, dar m-am invartit in jurul lui Raul sa vad cum e azi, cum a vazut lapticul l-a baut pe tot, de frica i-am facut mai putin decat de obicei si nu prea i-a convenit, dar am zis s-o luam treptat.
Ploaia ne-a cam stricat planu de plimbare in dimi asta, dar sa speram ca piticu o sa fie bine si sa iesim cand se opreste. 
22+
si mamica lui Raul Andrei 22.08.2008
ana_25 spune:
| citat din mesajul lui clary Neata! ![]() Am intrat la "Nasterea unei stele" si am gasit acest link: http://www.lifeinmotionphotography.com/slideshows/amerlyn/ E superb..mi-au dat lacrimile ,eu una nu as avea atata curaj.. O zi frumoasa! ![]() 29+ Bianca Gabriela |
Impresionant si emotionant!
Ana
24+
Maia Elena
donna79 spune:
Eveline multumesc pentru incurajari. Baiul e ca el de mult e asa, dar in ultima vreme nu l-am mai luat in seama ca am fost mult prea euforica datorita lui bebe. Asta e cu relatiile lungi care lancezesc, se uzeaza. Ce-i drept m-a iritat suplimentar (pe langa faza initiala) pt ca i-a invitat pe ai lui sa mearga la mare cu noi luni, ceea ce inseamna ca eu trebuie sa ma inghesui pe bancheta din spate a masinii, ca socrul meu nu are loc decat in fata. Si dupa cum mi se umfla picioarele in ultima vreme si ma dor toate cele - nu sunt pregatita pt asta. Si nici nu m-a intrebat inainte... Cat despre stres - hmmm, el e in concediu, eu eram dupa 9 ore de munca.
Dar nu vreau sa ma mai gandesc la asta.
Se gaseste de cumparat dulceata de cirese amare?
Cred ca fac o obsesie.
Lucianna
baietelul cuminte, bine ca si-a revenit.
Donna
24+ cu 
RalucaElenaM spune:
eveline deja ma simt mai bine ca nu sunt singura cu sotzul care considera ca merg la control ca e " la moda", imi veanea sa-l strng de gat ca eu stiu ca el e mai panicat decat mine si cred c-a rulat cu ceva km/h ca sa ajunga la doctor in timp util sa vada mogaldeatza si ca daca n-as fi fost asa des la doctor cred ca intreba cand ma mai duc...de ce si cum...etc
25+
ionela.n spune:
Clary, foarte frumos filmuletul 
Cred ca deseara o sa fac o negresa si ceva cu carnita de pui. Inca nu stiu ce, dar tre` sa ma gandesc
Donna, mama a fost la noi in weekend si mi-a adus 3 borcane de dulceata de cirese amare, unul de nuci, 2 de capsuni 
--------------------------------------------------
Sunt o
cu
de 24+
Minunea noastra
donna79 spune:
Ionela sa-ti traiasca mamica!! Tu stateai in zona 13 Septembrie sau incurc eu? Daca da, sa stii ca ies pe balcon la birou cu gura cascata sa-mi arunci o lingurita cu dulceata!
Donna
24+ cu 
RalucaElenaM spune:
In Ploiesti am sesizat ca pe la Real si la Carrefour au aparut standuri pe mijlocul holului cu firma VITA, au dulceatza si nectar, eu cumpar dulceatza de nuci de acolo, alta firma care sa faca dulceatza de nuci nu cunosc, posibil sa faca si din cirese amare, merita sa incerci, dupa ce ies de la scarbici dau o tura sa vad si iti spun maine..
eu imi iau de nuci si inca una, vad eu ce ma atrage..sa fac si yo clatite
25+