Mamici de Sept-Oct'10 alaturi de David (87)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaelka77 spune:

Buna dimineata. Ploaia de afara mi-a stricat tot programul asa ca stau in casa si ma uit pe geam Aveam plan de platit facturi si de facut ceva cumparaturi mai mici... Am ramas iarasi singura ca sotul a zburat ieri spre tarile calde si incerc sa ma acomodez din nou cu situatia. Greu dar asta e...
M-am cantarit si eu sa vad cate kg am luat in sarcina pana acum (nu am fost deloc curioasa)si se pare ca am ajuns la 60 kg....

28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fistiq spune:

O rata, Eveline

Si clatite cred ca o sa-i fac si eu "omului meu" diseara, ca e innebunit dupa

----------------------------------------------

cu BB probabil Tudor intr-o burticuta de 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns office spune:

Crina-s, Oramona: multumesc!

Tina, cu(30+) si mamica de Iulia Maria (24.02.2008)

http://lbdf.lilypie.com/4jHGp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pianna spune:

Eu raportez o bebelina extrem de activa incepand de ieri dupa-masa pana....tarziu in noapte. Facea niste tumbe si rostogoluri de credeam ca o sa-mi iasa prin buric.
Nu-mi pot da seama ce o fi putut-o agita in halul asta, ca nu am ingurgitat nici un energizat sau altceva din aceeasi categorie.

22+ cu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ionela.n

Fistiq, chiar asa, ce nu avem voie sa mancam?

--------------------------------------------------
Sunt o cu de 24+

Minunea noastra

Icrele alea cu ceapa, de le-am facut eu si stau in frigider, de exemplu.
Of, eu sunt pasionata de icre si n-am mai mincat de la inceputul sarcinii. Dar i-am facut de drag sotului, macar sa-l vad pe el cum maninca! Si s-ar putea sa-i trimit si soacrei ca avem o caserola maricica si n-as vrea sa se prapadeasca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns donna79 spune:

Raluca crede-ma ca incerc din rasputeri sa fiu eu cea matura si rezonabila, desi macar o data in viata ar merge sa fie invers. pentru sustinere. Si eu ma gandesc ca bebe ma va solicita incat nu o sa mai am timp de gandit la copilariile sotului.

Eveline nu-s mare pofticioasa dar cirese amare! as da o avere pe 3 lingurite de dulceata...

Eu in continuare nu pot gati nimic. Daca nu ar fi mama care vine si gateste in week-end cate 2-3 feluri de mancare, nu stiu ce m-as face.

Donna 24+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clary spune:

Neata!

Am intrat la "Nasterea unei stele" si am gasit acest link:
http://www.lifeinmotionphotography.com/slideshows/amerlyn/

E superb..mi-au dat lacrimile ,eu una nu as avea atata curaj..

O zi frumoasa!

29+

Bianca Gabriela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Fetelor,facem ce facem si tot la MANCARE ajungem! Acu vreau si eu clatite .
IONELA eu am facut ieri papricas de cartofi si am pus in el scarita(costita) afumata.A iesit f bun.

A venit instalatorul!!!

CHICHIUTZA am si eu o baftaa!!!.....

Ana24+ Maia Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Donna, si eu sustin parerea Ralucai....tu stii cel mai bine ce si cum, nu putem judeca noi....insa se mai intampla, oriunde zic eu, poate nu peste tot dar cu siguranta nu numai la tine. Eu azi dimineata in drum spre servici am avut o contra cu sotul cand i-am spus ca ar trebui sa mai merg la dr....dom'le nu intelege si pace de ce trebuie sa merg de atatea ori, ca X n-a fost deloc, Y la fel, mama m-a nascut pe mine fara sa faca nicun ecograf....etc...uneori parca nu-i el sa mor io...nici nu stiu de unde are asemenea idei. Ca am fost suficient la dr, am cotizat destul...la ce mai merg?! Si scandalu-i gata. Maine cu siguranta va gandi altfel...incerc sa-l inteleg, sa ma gandesc daca n-are acu vreun stres la servici, se mai intampla. Nu-i normal deloc sa-si refuleze nervii provocati in alta parte pe spinarea mea, stiu...insa pe de alta parte de cate ori n-am facut si eu acelasi lucru?? Atata timp cat ne rezumam in cel mai rau caz la a tipa unul la altul si apoi discutam a doua zi,...asta e, nimeni nu-i perfect. Fiecare stie ce-i in curtea lui si atata timp cat am pretentia sa-mi tolereze toanele mele (si crede-ma nici eu n-am toane cum se spune ca au unele gravidute), da am si eu toane de femeie, de om pana la urma, ma mai refulez si eu uneori pe el fara sa aiba nicio treaba...si vreau sustinere, da...apai trebuie sa fie si viceversa. Asta-i cazul meu. La tine tu stii cel mai bine, te inteleg ca esti suparata, am eu un feeling ca o sa treaca, chiar daca ti se pare ceva major...incearca sa nu generalizezi, nu poti sti cu siguranta ca va proceda la fel cand vine bebe...s-ar putea sa ai o surpriza minunata. Hai, fruntea sus!

25+ si mamica de Bianca

Mergi la inceput

Ce ploaie s-a pus!

Nici nu am facut bine oki si deja numai de mincare vorbesc.
Azi am implinit 11kg in plus!

Mergi la inceput