Mamici de Sept-Oct'10 alaturi de David (87)
Raspunsuri - Pagina 3
donna79 spune:
Buna dimineata!
si felicitari pentru semnaturile proaspete.
Raluca felicitari pentru galusca somnoroasa!
Lucianna- ma bucur ca si-a mai revenit puiul tau.
Sunt maraita azi. Am avut aseara o discutie in contradictoriu cu sotul, nu m-a sustinut intr-o privinta si am avut o stare foarte urata toata seara, mi-am dat seama ca nu sunt pregatita pentru ce urmeaza. Ca n-o sa ma inteleaga si n-o sa ma sustina daca fac depresie postnatala. Ca nu o sa inteleaga hormoni, crize, stres, nesiguranta, oboseala etc. Nu pot decat sa ma rog sa am un bebe linistit si sa nu imi pierd cumpatul. Ce ma irita e ca situatia de aseara era cat se poate de obiectiva, nu era vorba de ifose de gravida sau de hormoni dezlantuiti. Eu sunt genul de femeie care plange o data la 6 luni. Poate era mai bine sa ma manifest mai des, sa fie obisnuit. Dar...asta e.
Donna
24+ cu 
Mari-Mariuk spune:
Buna dimineata.
Iar am dormit mai mult...dar am recuperat de asta noapte, ca am stat cu ochii in tavan, nu am putut dormi.
Felicitari pentru schimbarile de semnatura!
Raluca, nu eu fac rochitele, le face soacra mea, si face in toate culorile, dar astea erau pe o comanda si avandu-le la mine, le-am pozat si am postat. De marimea lor pot sa spun ca acestea sunt pentru fetita de 2 ani, dar variaza in functie de cat doresc clientii.
Azi merg sa depun actele la starea civila...sper sa fie ziua ok, ca vineri tanti de la birou de acolo urla si tipa ca disperata ca ea nu calculeaza pentru fiecare om data cand trebuie sa vina acolo...daca nu aveam o urgenta fiziologica atunci, as fi ramas in birou si as fi tipat si eu putin la ea, mai ales ca e platita sa faca socoteli si sa lamureasca oamenii in privinta actelor.
Mariuk
25+
Fistiq spune:
Buna dimineta va spunem si noi!
Mishunel a misunat ieri si asta-noaptea "toata ziua"
Am mincat si eu ceva cu usturoi (fasole galbena pastai cu mamaliguta
)si banuiesc ca asta i-a dat atita energie pozitiva. Azi s-a mai foit putin, dar ne-am impacat cind a auzit ca papam vineteee! 
O zi frumoasa tuturor! 
----------------------------------------------
cu BB probabil Tudor intr-o burticuta de 25+
ionela.n spune:
Fetelor, eu nu stiu ce sa mai fac de mancare 
Dati-mi voi niste idei: ceva usor de facut si fara foarte multe ingrediente scumpe ![]()
--------------------------------------------------
Sunt o
cu
de 24+
Minunea noastra
Fistiq spune:
Ionela, iti enumar ce as minca eu: ar mai merge niste varza cu ciolan, asta cu pastaile pe care am zis-o si mai sus, niste ciorbita de perisoare, niste piure cu chiftelute marinate si eventual niste iahnie de fasole cu salata d ardei copti. 
Si inca niste feluri de care nu avem voie sa mincam ![]()
----------------------------------------------
cu BB probabil Tudor intr-o burticuta de 25+
RalucaElenaM spune:
donna incearca sa nu privesti lucrurile asa dramatic, poti avea si depresia"doar tu si bebe dupa" deci se poate ca nici sa nu il observi pe sotzul tau dupa venirea bebelushului, si poate a avut si el o stare de spirit aiurea... pe mine sotzul meu m-a uimit aseara dupa ce am ajuns de la medic- unde s-a chinuit tare sa ajunga si n-ar fi vrut sa piarda intalnirea cu ecograful sub nici o forma...m-a uimit ca i-a spus mamei lui la telefon: "da, mergem la control lunar ca asa-i la MODA acum" vai sa mor de nervi////cum adika e la MODA?
, daca am sta sa ne luam dupa spusele barbatilor...ar fi naspa, mai bine nu baga in seama toate "prostiile" lor, ca se razgandesc mai des decat un copil ...trebe sa facem ca ursul.."cainii latra ursul merge!"
25+
eveline spune:
Ionela si eu tot o varza am sa fac azi, insa nu cu ciolan ci simpla, cu un pic de morcov ras, ardei si bulion/rosii..depinde ce am prin frigider. Ca un fel de garnitura...nu prea stiu ce o sa pun langa ea, da ma mai gandesc...
V-am spus ca am fost sambata la cules de cirese? Ne-a invitat un nene cica are cirese...n-avea decat o creanga, doua....
...in schimb avea cativa visini si un imens cires amar, de vreo 15 m. Asa ca m-am intors cu vreo 8 kg de visine si vreo 4 de cirese amare...si am pus si de-o visinata (si cu cirese amare) si am facut si dulceturi..mmmm...
Acu ar merge niste clatite...da ce pun langa varza??![]()
25+
si mamica de
Bianca
office spune:
Buna dimineata!
RalucaElenaM:felicitari pentru bebelusa!
Tina,
cu
(29+) si mamica de
Iulia Maria (24.02.2008)
http://lbdf.lilypie.com/4jHGp2.png
ionela.n spune:
Fistiq, chiar asa, ce nu avem voie sa mancam? 
Fasole pastai am facut recent, fasole batuta - acum vreo 2 sapt 
daca ar fi dupa mine, n-as manca nimic, pe bune, nu mi-e foame deloc 
--------------------------------------------------
Sunt o
cu
de 24+
Minunea noastra