Mamici de Sept-Oct'10 alaturi de David (87)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lucianna_83 spune:

Citat:
citat din mesajul lui summertime

Aaaa, Puiutza, nu e vorba de chef, sunt 100% convinsa de pe acum ca nu o sa am :)))

Eu ziceam care cred ca este reteta. Adica daca nu se mai poate si nu se mai poate si nu se mai poate, o aplic ..

-------------------------------------------------
din ce in ce mai fericita si mai gravida in 27 saptamani cu

Ba o sa ai, dar dupa cele 6 sapt obligatorii fara...si eventual bebe sa doarme noaptea mai multe ore legate. Eu am avut noroc, chiar daca am stat 7 sapt de frica....cheful a venit automat ....pentru ca deja Raul doarme cel putin 6 ore legate si eram odihnita. Iar al meu sot si acum se lauda ca cel mai odihnitor concediu al lui au fost cele 3 sapt cand am nascut eu, dormea si cu Raul pe burta .

22+ si mamica lui Raul Andrei 22.08.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chichiutza spune:

Klarisse ma bucur c-ati avut atatea ore de "discutat" la lumina lumanarilor!

Ana si eu vreau sa stau cu sotul...din pacate asta e situatia acum. Vaz ca discutati aprins despre ce si cum va fi, la noi va fi nou, e primul nepot din ambele familii, nu i-am vazut pe niciunii in actiune. Socrii sunt cam reci, deci nu cred ca vor avea vreo pretentie, poate doar sa comenteze cand ceva nu le convine, ai mei sunt super, stam cu ei si-i iubesc tare, nu se baga intre noi, sper sa nu se impuna nici cu bebe. Eu sunt oarecum multumita, ma gandesc ca voi face cam 10 garzi pe luna la spital dupa primele 6 luni, si parca ma simt mai bine stiind ca bebe e acasa cu tati, mamaie si tataie!

Cristina 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Klarisse

Mda un baiatel de 30 de ani, lung si cu ceva mai mult par..

Klarisse graviduta 24+

http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png

Pai....sa-ti traiasca baieteii!

Ana24+ Maia Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Klarisse spune:

Chichi te pup. Ce mai face burtica? Cum stam la capitolul activitate?

Klarisse graviduta 24+

Mergi la inceput

Klari ce sa faca, burtica cred ca creste ( mie mi se pare la fel, sotul zice ca e mai mare ?), activitatea tot cam la fel. Am un placentoi anterior si gros prin care nu simt mare lucru, asa un poc poc de cateva ori pe zi. La spital din ce in ce mai multre probleme, multi prematuri...prea multi... Hai sa ne veselim ca nu e bine sa fim tristi!

Cristina 25+

Mergi la inceput

Ana nu eram online mai devreme, azi am discutat despre celulele stem cu cei de la Cord Blood, sa vedem, sper ca vom reusi sa le luam.
Acu' iar la cumnparaturi, alte magazine pt casa, alte parkete ca nu ne-au placut culorile...

Cristina 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns summertime spune:

Am pus poze noi cu burta in album

-------------------------------------------------
din ce in ce mai fericita si mai gravida in 27 saptamani cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelka77 spune:

Eu inca nu ma gandesc la implicarea bunicilor..vad eu pe parcurs. Mama o sa vina la inceput,dupa ce nasc, asa am stabilit, dar ea seamana cu mine asa ca nu imi fac probleme cu modul ei de abordare. Soacra e mai in varsta si poate are alte idei dar pana acum nu s-a manifestat nici cum, nu s-a amestecat nici in relatia noastra, daca ii spun ca mi-e pofta de ceva de mancare imi face, imi trimite saptamanal mancare prin cumnata mea, vine in vizita destul de rar ca sa nu deranjeze... Sper ca nu se va schimba situtia dupa ce nasc
Nu imi fac de acum probleme ca nu prea am motive...un copil poate va schimba situatia, poate ca cei din jur vor simti nevoia sa se implice dar nu are rost sa ma gandesc de pe acum....

28+

Mergi la inceput

asadar pup burticile si revin mai tarziu!

Cristina 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Klarisse spune:

Chichi ai mai putut afla ceva de David al Carolei..ca n-am mai fost pe faza..

Klarisse graviduta 24+

Mergi la inceput