Mamici de Sept-Oct'10 alaturi de David (87)
Raspunsuri - Pagina 18
ana_25 spune:
![]()
![]()
Al meu cand si-a luat elicoptere a iesit cu ele pe scara blocului si prin fata blocului,de se minunau vecinii.
Un copil de 30 de ani! Si i-a molipsit si pe altii de si-au luat minuni de-alea.Se intalneau pe scara blocului sa se joace 
Il intrebam:unde mergi? da el:ma duc sa ma joc cu copii!![]()
![]()
Ce sod era!
Ana
24+
Maia Elena
mari_paun spune:
hello bombonici,
referitor la discctia despre ...bunicii.
Parintii mei au murit acum 6 ani, mama in mai si tata in noiembrie...subit, rapid, accident vascular si infarct. Tatal sotului a murit acum 2 ani de ...cancer.
Mama lui(soacra mea ) este de treaba si nu se baga decat daca e solicitata si atunci un pic rezervata pt ca tre sa se imparta la 3
Eu sunt cea mai nou venita in familie si cea mai mare
se pare ca sunt considerata mai ...razboica si indepenta pt ca m-am descurcat atat vreme singura...numai cu Ema, servici, casa, chirie ...terapia Emei.
BAZAR GENERAL PE DC
ajutati la terapia pentru Ema pe DC

Ajutati-ma sa inteleg lumea! BLOG
Mari
24+
si mami de Ema
Klarisse spune:
Ana eu am patit o faza tare cu doamna care ne face curat..gaseste in camera copilului ( acum goala) un zmeu..gata pregatit de joaca
si ma intreaba: "Deja ati luat pentru baiatel zmeu? Nu e cam devreme?"..iar eu i-am zis nonsalant ca zmeul e pentru domnul..el se joaca..Saraca femeie nu a mai stiut ce sa zica..a trecut mai departe..
Klarisse
graviduta 24+ 
http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png
chichiutza spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ana_25
Pai ea a fost invatata toata viata sa comande si sa dea ordine,iar cand am aparut eu.....nu i-am acceptat atitudinea si m-am impus.Atat i-a trebuit!Nimic din ce fac sau spun nu e bine pt ca nu e facut la "sfatul" ei. Daca ea a zis sa fac varza si eu am facut fasole,bineinteles ca nu a fost buna. Eu nu am facut niciodata cum a vrut ea (daca nu mi s-a parut buna ideea) si de aceea e asa "rautacioasa". Eu sunt un pic mai" dili" si-mi place sa fac totul ca la carte,sa fie perfect si mai ales cand vreau eu nu cand mi se spune. In fine,as putea sa scriu un roman! Aaa,si cu bucuratul.....s-a bucurat ea dar poti stii ce-i in sufletul omului?Atat a zis:aaa o sa avem un bb in casa! si a zambit! Ana 24+ Maia Elena |
Cristina
25+
ana_25 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Klarisse Ana eu am patit o faza tare cu doamna care ne face curat..gaseste in camera copilului ( acum goala) un zmeu..gata pregatit de joaca Klarisse graviduta 24+ ![]() http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png |
pai si domnul e baietel nu?Ana
24+
Maia Elena
lucianna_83 spune:
Cred ca nu prea exista o soacra perfecta 
, eu cel putin am dat vina pe diferenta de varsta mai presus de orice, pentru ca din start n-am putut sa-i zic "mama", am vorbit mereu cu "dumneavoastra", nici nu m-a incurajat cum a facut mama cu sotul....o mica prapastie era deja, divergentele de opinie la copil n-au facut decat s-o adanceasca mai mult.
puiutza, in ceea ce priveste mancarea la fel a fost si la noi, socrii ff gras, inainte ne mai dadeau mancare acasa, dar de cand am ramas insarcinata cu Raul am zis ca nu mai vreau nimic de la ei, s-au suparat ca sotul lua mai putin, treptat l-am facut sa nu mai ia nimic, s-au suparat si mai tare.....acum nici el nu mai vrea nimic, ca de fiecare data ii zic: "maioneza era de la borcan, nu facuta in casa","pune sare de lamaie si e cancerigena", "a pus coji de porto sau lamaie si alea sunt stropite sau injectate", orice mancare are si adaos de ulei....etc...a vazut si el ca incepe sa se cam depuna in timp 
22+
si mamica lui Raul Andrei 22.08.2008
Klarisse spune:
Mda un baiatel de 30 de ani, lung si cu ceva mai mult par..![]()
Klarisse
graviduta 24+ 
http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png
summertime spune:
Aaaa, Puiutza, nu e vorba de chef, sunt 100% convinsa de pe acum ca nu o sa am :)))
Eu ziceam care cred ca este reteta. Adica daca nu se mai poate si nu se mai poate si nu se mai poate, o aplic ..
-------------------------------------------------
din ce in ce mai fericita si mai gravida in 27 saptamani cu 
alynta27 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lucianna_83 alynta27, am gasit povestea mea.....pana acum am cautat-o http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=151115&whichpage=16 22+ si mamica lui Raul Andrei 22.08.2008 |
Multumesc! Ma pun pe citit!
Alina-Mirela
29+
Maria si mami de
DAVID (27.06.2007)si
MATEI (15.05.2009)POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
ana_25 spune:
Mari imi pare rau! Si tatal meu a murit acum 2 ani,luna viitoare sunt 2 ani.
chichiutza nu stiu ce zambet a fost! Si pe mine ma umfla cand plansu cand rasu cand vad ce-i poate capul si ce scoate din ea!
Ana
24+
Maia Elena