Mamici de Sept-Oct'10 alaturi de David (87)
Raspunsuri - Pagina 17
Fistiq spune:
Merci, Ana de lamuririle suplimentare.
Pe oricine ar deranja sa fie cineva mereu in urma lui sa-l verifice si sa-l critice pe nedrept! Iar cum la tine e permanent... E bine ca esti puternica si rezisti, si nu o lasi sa se strecoare intre tine si sot. 
Cit despre bebelusa, cred ca s-a bucurat, ca doar e si urmasa ei. Poate spera sa o educe numai sa nu fie ca tine!
Glumesc 
----------------------------------------------
cu BB probabil Tudor intr-o burticuta de 26+
lucianna_83 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui summertime Lucianna, si acum vrei sa nasti tot normal??? ![]() ------------------------------------------------- din ce in ce mai fericita si mai gravida in 27 saptamani cu ![]() |
Acum o sa ma hotarasc pe la 35-36 sapt...sper sa le apuc....si o sa tin ff mult cont de greutatea copilului...deocamdata am curaj daca o sa fie pana in 3 kg sa merg pe normal....inconstienta sau nebunie....dar dr mea mi-a zis ca ar trebui sa fiu mult prea ghinionista sa se repete totul, plus ca fiind a 2a nastere de obicei travaliul e mai scurt, dilatarea mai repede, muschii deja mai lasati....deci, probleme mai putine. Offf, e o decizie prea grea, incerc doar sa nu ma gandesc inca vreo 10 sapt....cumva trebuie sa-l scot, nu?

22+
si mamica lui Raul Andrei 22.08.2008
ana_25 spune:
Da Fistiq,dar nu stiu cat mai rezist "sa-mi sufle-n ceafa".Cat despre educat ea.....no way!!
As vrea sa ma mut dar sunt asa scumpe chiriile!Si doar cu un salar si cu bb mic in chirie nu prea putem!Ata ete! Ma fac eroina cu statuie!

Lucianna,ce poveste! M-a luat frica de nastere!
Ana
24+
Maia Elena
Klarisse spune:
Salutare burtici. Am avut 2 zile super aglomerate
..aseara a fost o furtuna pe aici, am ramas fara curent de la ora 17 pana pe la 23.30...ne-a prins bine ca am aprins niste lumanari si...am stat de vorba![]()
..am mai schimbat pareri, am mai facut planuri..
Vis a vis de bunici si eu am emotii cu mama, nu ca ar veni sa bata cu pumnul in masa ca ea stie tot..dar cu rasfatul..Ea si pe mine ma trateaza ca pe un bebelus![]()
si is destul de lunga si formata..Dar am sa incerc sa intervin frumos ca sa nu o jignesc si sa nu o indepartez.
Despre sotul meu..el e un copil mare, acasa are masinuta cu telecomanda, zmeu iar la birou conduce vreo 15 oameni .. asta e el pe scurt.. Va trebui sa gasesc formula magica sa nu se simta dat la o parte sau neglijat..
Cuculet este gimnast, toata ziua se invarte, loveste, da cu funduletul/spatele..e o super activitate acolo.
M-am cam intins, va pup..

Klarisse
graviduta 24+ 
http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png
ana_25 spune:
Klarisse si sotul meu are elicoptere cu telecomanda!Se joaca mai ceva ca si copii.![]()
![]()
Ana
24+
Maia Elena
Klarisse spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ana_25 Klarisse si sotul meu are elicoptere cu telecomanda!Se joaca mai ceva ca si copii. Ana 24+ Maia Elena |
Da..si elicoptere si avioane si tot felul de nebunii..Iar la raioanele cu jucarii stam cate 20 de minute sa studieze el...cred ca o sa se joace cot la cot cu copilul..

Klarisse
graviduta 24+ 
http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png
clary spune:
Am inceput sa caut restaurant pentru botez si nunta..avand in vedere ca le fac pe amandoua in aceeasi zi ..momentan am cautat pe net..astept sa intru in prenatal si sa umblu efectiv sa vad unde e mai convenabil.PRefer sa le am pe toate rezolvate sa nu las in ultimul timp..mai ales cadupa ce nasc n-o sa-mi mai arda sa umblu de nebuna dupa restaurant,muzica,fotograf si toate cele...
In privinta rasfatului bunicilor..la noi situatia e mai delicata pentru ca sotul nu vorbeste cu parintii lui iar eu nu vorbesc cu tata de vreo 4 luni..asa ca in privinta asta ,doar eu cu tati si sor'mea o sa o "rasfatam".
29+
Bianca Gabriela
lucianna_83 spune:
Indiferent daca sotul simte sau vede ca in centrul atentiei noastre este copilul si toate lucrurile se invart in jurul lui, tot el ramane cel mai apropiat "adult" si nu poate fi inlocuit nici de mame/soacre, frati/surori etc....este normal sa pastram atentia reciproca dar in acelasi timp amandoi sa ne invartim in jurul copilului. Al meu sot mereu riposteaza daca il "calca cineva pe coada", de nenumarate ori s-a dat jos de la volan, de nenumarate ori ca chemat toti sefii si managerii de la supermarket, la servici "taie si spanzura" ca sa iasa cum trebuie....nu face chestiile astea la misto, le face numai cand are dreptate, vrea sa iasa bine....ba chiar sa i se ceara si scuze
. In schimb acasa, Raul daca vrea, face ce vrea din el, i-a luat masini cu telecomanda de pe la 4 luni
, se joaca cu el "ca intre baieti"
...se inteleg de minune.
22+
si mamica lui Raul Andrei 22.08.2008
puiutza spune:
Lucianna primele discutii au inceput in momentul in care am intrat in casa de la maternitate cu Bobi - socrii repede sa-l "scuipe" sa nu-l deoache...si doar la cursul de mamici ne-a prevenit dar nu am crezut ca vor face chiar asa... mi s-a facut rau cand i-am vazut ca au lansat si niscaiva saliva facand acest gest...imi venea sa-i bat...dupa care am zis ca asta e...s-a intamplat si nu am fost suficent de rapida, acuma nu mai am ce face. apoi au adus acasa tort de ciocolata, desi ar fi trebuit sa stie ca nu am voie....dar de ce nu mananci doar pt. tine l-am luat....nu pot zic, ...ei na acuma un pic nu poate sa iti faca rau!!! Am zis de sarmale, si oua si cartofi prajiti la 3-4 luni.... Imi aducea haine- doar niste chinezisme...desi am zis ca nu pun pe copil decat bumbac....tot ce am primit de la ei am luat si le-am dat la alti copii saraci. Noroc ca nu a venit sa ma intrebe de ce nu e imbracat copilul cu hainele de la ea. (Cred ca au mai fost unele discutii intre ea si bona - intre timp s-au imprietenit si i-a mai explicat bona ce si cum). Oricum incet incet a mai cedat....acuma ii da bani nu ii mai cumpara nimic - vorba vine bani - 50 ron la ziua lui de nastere si....cat atat. A ba nu a trecut pe fructe acuma dupa ce a vazut ca chiar sunt pe pozitii si nu ii dau bomboane in general, d'apoi alea de 2 lei pe care i le aducea ea!
Mergeam la ei in vizita si duceam cu mine mancare pt. Bobi.
Ei gatesc fffffff gras.....sotul meu la fel era obisnuit sa manance..incet incet a renuntat...sa vedeti cum incepe sotul sa zica ca nu i-a picat prea bine mancarea de la ai lui ca era prea grasa...!
Parintii nu ti poti alege, darmite socrii! Noroc ca la mine mama este exact invers....mai inversunata ca mine in toate cele....dar ghinion sta la Cluj....la 300 km de mine si vine foarte rar! Nu poti sa le ai pe toate!
Voi sa fiti bine in familia voastra....dar eu sunt convinsa ca mama ta va ceda in final....e altfel totusi cu mamele decat cu soacrele!
Iti doresc sa fie bine cat mai repede si sa renunte bunicii la incapatanari...toti au de pierdut!
Summertime iti doresc din tot sufletul sa ai acelasi chef de sex si dupa ce o sa vina BB si o sa ai muuuullllttt mai putin timp la dispozitie! Si eu asa am zis ca tine...dupa s-au cam schimbat lucrurile. Dar le savuram mai mult atunci cand sunt!
Dana
29+ cu
si mami de Bobi (06.03.2006)