Mamici de Sept-Oct'10 alaturi de David (87)
Raspunsuri - Pagina 20
alynta27 spune:
Am pus sarmalutele la cuptor, cornurile sunt gata! Ii asteapta pe baietii mei care dorm!
Nu cred ca e nimeni perfect! Dar eu stiu soacre care sunt mai atasate de nurori decat propia mama! Daca se lasa din orgolii pe ambele parti eu zic ca se poate!
Luciana ce ai tras! Sunt convinsa ca medicii si-au dat interesul! Asta a fost ghinionul tau! Slava lui DD ca a fost bine! Si eu cred ca va fi mai bine la a2a nastere! Si al meu prim nascut a iesit cu o manuta, dar din fericire la mine a fost o fisura superficiala!
Alina-Mirela
29+
Maria si mami de
DAVID (27.06.2007)si
MATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
Klarisse spune:
Summertime ai o burtica tare frumoasa..sa cresteti mari
.
Klarisse
graviduta 24+ 
http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png
Klarisse spune:
Alynta arunca un corn si la mine ca nu sunt departe..

Klarisse
graviduta 24+ 
http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png
alynta27 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Klarisse Alynta arunca un corn si la mine ca nu sunt departe.. ![]() ![]() Klarisse graviduta 24+ ![]() http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png |
Cum sa nu! Prindeeeee!
Alina-Mirela
29+
Maria si mami de
DAVID (27.06.2007)si
MATEI (15.05.2009)POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
alexuza spune:
| citat din mesajul lui summertime Am pus poze noi cu burta in album ------------------------------------------------- din ce in ce mai fericita si mai gravida in 27 saptamani cu ![]() |
burtik frumoasaVreau si eu o ratusca mica
si vreau si eu sa stau la curtee
Burtica de
29 +
ana_25 spune:
| citat din mesajul lui summertime Am pus poze noi cu burta in album ------------------------------------------------- din ce in ce mai fericita si mai gravida in 27 saptamani cu ![]() |
Ce burtica frumoasa! si ratustele sunt frumoase!

Ana
24+
Maia Elena
bebecris26 spune:
buna burticute. ce harnicute sunteti deja a-ti dat gata un capitol si astazi. eu am o verisoara care a venit din spania in vizita si nu am putut intra dar acum icerc sa va citesc si urma sa vad ce a-ti mai facut azi. felicitari fetelor care au schimbat semnatura si care au fost la eco sa vada bebeii
cristina si bebe in burtica
24+sapt
ana_25 spune:
Fetelor,acusi daramam sandramaua
,adik demontam calculatorul si biroul ca sa putem pune parchetul.Nu stiu daca vom reusi maine sa le punem la loc. Chiar ca forumul asta da dependenta! M-am obisnuit asa tare cu voi incat si o zi fara sa vb cu voi mi se pare mult.
Ana
24+
Maia Elena
bebecris26 spune:
Raluca felicitari pt bebelina, sa fie in continuare sanatoasa si sa ajunga sa va bucure o viata intreaga
. ce greutate are fetita acum? ca ai ca si sapt cat mine![]()
cristina si bebe in burtica
24+sapt
LoraG76 spune:
Deschid eu capitol nou.
Lora, mami de Iustina si 
30+
Carti personalizate
Bazar umanitar DC - ajutati copiii
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
(Niciodata sa nu spui niciodata!)