cum inmormantez cainele?

cum inmormantez cainele? | Autor: Olina87

Link direct la acest mesaj

Catelusa noastra are 17 ani si nu mai are mult, se pare ca a facut atac cerebral, veterinarii deja de acum un an ne-au sfatuit s-o eutanasiem insa nu ne-a lasat inima - in fata blocului nu o putem inmormanta si nici nu cred ca e legal, cei de la clinica veterinara nu raspund la telefon - stiti cumva daca exista vreo alta posibilitate?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Deus spune:

in Cluj la fac. de veterinara au crematoriu si-l incinereaza, altfel noi am facut o groapa in padure...nu aveti vreo padure in zona? un loc cat mai retras si o groapa cat mai adanca(ca altfel ajung la el animale salbatice) unde sa se culce puisorul?
Imi pare rau

devii ceea ce practici
www.de-azi.ro
http://oscarfriends.wordpress.com/

Tot ce poti cumpara cu bani e ieftin! Erich Maria Remarque.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olina87 spune:

nu stiu cit e de legal sa ingropi un animal - fie si in padure... nu stii cine mai da peste tine

am auzit ca exista un cimitir de caini dar nu am aflat inca unde e - se pot incinera dar nu vrem s-o incineram... deocamdata si-a revenit dar oricum nu mai are mult de trait...

multumesc pentru raspuns

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deus spune:

la Bucuresti este cimitir pt animale...
legal sau ilegal... ar trebui sa am alternativa si la Cluj nu am din pacate fiindca vara cand facultatea este inchisa nu am ce sa fac

devii ceea ce practici
www.de-azi.ro
http://oscarfriends.wordpress.com/

Tot ce poti cumpara cu bani e ieftin! Erich Maria Remarque.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cl spune:

Of, Olina, imi pare rau! Poate ca, totusi, isi revine...
De unde esti? In apropierea Bucurestiului, in comuna Catelu, exista un cimitir pentru animale: caini, pisici, pasari, rozatoare, reptile etc...

Mergi la inceput

Am mai gasit unul, "Raiul Animalelor", langa Bucuresti, la intrarea pe autostrada Soarelui, ar mai fi unul pe la Glina. Spune numai in ce localitate cauti.

Mergi la inceput

l-am gasit si eu - Raiul Animalelor

despre cel de la Glina n-am dat - ai vreo informatie?

Mergi la inceput

acum am vazut ca ai scris de cel de la Catelu

Despre Raiul Animalelor am citit impresii bune dar si rele

PS: CL, citesc cu placere si sufletul la gura povestile puilor de vrabiutze :)

Mergi la inceput

Ups, scuze, s-ar parea ca e unul si acelasi. Uite aici locatia exacta:

http://www.raiulanimalelor.ro/parc/index.php/articol/28/Contact

edit:
PS Olina, iti multumesc si sper, din tot sufletul, sa se termine cu bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingridnen spune:

acum 7 ani cand ne-a murit cateaua, sotzul a ingropat-o in parc, intr-un loc mai putin "umblat"
Cu cateva saptamani in urma, un domn in parc care avea un ciobanesc de Bucovina, spunea ca l-a inmormantat intr-o padure spre Jilava.

Sefa mea a dus pisoiul la "Raiul animalelor" a costat-o ceva la vremea respectiva plus ca plateste anual o taxa din cate stiu

Offf..

Ingrid si Cristi 7 ani

Mergi la inceput

si ingropat in padure e o problema, trebuie o groapa suficient de adinca sa n-o rascoleasca anumalele - ea e caniche, acum e slaba rau, cit un miel mic, totusi cred ca trebuie sapata o groapa de cel putin un metru adincime - nu?

in fata blocului au mai ingropat vecinii un caine acum multi ani si pina la urma au trebuit sa toarne o placa de ciment ca tot scormoneau cainii vagabonzi

Mergi la inceput