cum inmormantez cainele?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cl spune:

Olina, ce-ti mai face catelul? Cum se mai simte?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olina87 spune:

n-a fost atac cerebral din fericire, a cazut si s-a lovit rau (la cap si la coloana) insa incet incet si-a revenit! Multumesc pentru intrebare.

Din pacate este si oarba si surda, o tinem cu pampersi, abia se tine in picioare, insa mirosul si memoria ii sunt intacte, la fel si afectiunea pentru noi si prietenii ei :)

Mergi la inceput

Ce bine ca-si revine!!!! Ma bucur mult!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olina87 spune:

iti dai seama cit ne bucuram noi :) chiar daca e o "batrina doamna" de 84 de ani, cam pe aici vine varsta ei in ani umani!

Mergi la inceput

Olina, .
Si noi avem un caine de aproape 13 ani, deci cam 68 de ani umani. Ne-a zis veterinarul ca va orbi si si auzul i se va duce, dar ca se va adapta. Imi pare rau, dar nu avem ce face. Si nici noi nu-l vom eutanasia, daca ni se va propune. Am zis, exact ca si tine, ca-i voi pune si pampers cand va fi cazul, dar viata va avea cat ii va fi dat. A avut o perioada in care nu mai putea sa urce scarile (se sprijinea in bot si-si tragea picioarele , dar i-am dat vitamine si si-a revenit, din fericire!). Deocamdata e jucaus si are chef de joaca, cu toata varsta inaintata .

Mergi la inceput