Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (88)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

ioiiiiii am uitat sa ii urez multa bafta la decenuela!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

hai decenuela!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
fa-i praf!!!!!!!!!!!!!!
ia nota maxima!!!!!!!!!!!!!!!
sa fie mandru jiji de mama lui...............sau na, oricum e mandru.......:)
multa bafta la noroc!
asa ne ziceam noi in facultate./..............eheeeeeeeee.....vremuri buneeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
sa vii cu vesti bune!!!!!!!!!!!

Bea de Ivan, iubirea noastra!

Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micki_mica spune:

Aoleu! Uitasem de sarbatoritii zilei!

Yannis Andrei
Zita Amelie
Matei Alexandru

Mihaela, mami de Florin Cristian (16.12.2009) aici poze si povestea piticului

AMR 10 pan'la nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Citat:
citat din mesajul lui micki_mica

Aoleu! Uitasem de sarbatoritii zilei!

Yannis Andrei
Zita Amelie
Matei Alexandru

Mihaela, mami de Florin Cristian (16.12.2009) aici poze si povestea piticului

AMR 10 pan'la nunta

Si eu si eu! Subscriu la urari si cu ocazia asta pun si o intrebare indiscreta, pot? pot? pot?

Al3csa pe Mini de ce il cheama Yannis? ti-a placut tie numele sau ai si tu grecotei prin familie. de mult imi statea pe limba sa te intreb.

de Yannis

AMR 6 kile (de fapt numai 4 pana la momentul 2 liniute)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_fota spune:

Nikole multa bafta la doctor , fi linistita totul va fi bine.
Tuturor sarbatoritilor de azi
Beatrice astept PM.

de Maria Alexandra 26.03.2010

Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sa fim bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Uitasem sa-i spun Ruxitei despre clatite.
Eu le fac cu faina neagra/integrala si leumplu cu magiun de topoloveni. Azi am cumparat faina de naut si de soia, tre' sa vad cu ce se mananca ca nici nu stiam ca exista pana n-am dat de retetele de praji.

Si felicitari pt kg pierdut!

Vreti sa votati o delfinitza in concurs?

_
Mirela fericita de Mara Ioana (27.01.2010)

AMR 9 kg

vai ce sincronizare, azi dimi am facut clatite cu faina integrala de grau... si nu stiu ce am rezolvat ca am pus si ulei si le-am umplut pana la urma cu brazan 0% grasime si gem de coacaze (mix)... deci pana la urma am facut rahatu bici, sau pui lapte degresat si nu pui ulei sau pui lapte normal si nu te mai frichinesti atata... eu desteapta am pus lapte degresat si ulei rafinat, zahar brun, si cireasa de pe tort acel gem... dar oricum fiica-mea a strambat din nas ca nu i-a placut de nicio culoare faina integrala, am insistat sa manance, ca in timp, cine stie, ne obisnuim si poate ajunge sa ne placa... oricum sotu a calcat ieri pe bec, s-a pishat pe cateva reguli late Monti... 3 beri si pat de cartofi mancati cu succes la peshte...

miremia, te rog sa-mi zici ce faina e mai buna la gust pentru clatite, daca tot experimentezi prajituri, plz!

AMR 10 k(z)ile, si se duc cate unul pe zi!

Mergi la inceput

catalutza, trigliceridele si colesterolul scapat de sub control e un alt motiv pentru care tinem aceasta dieta, multumesc pentru ca ne-ai impartasit experienta voastra Monti, m-ai entuziasmat si mai tare. Eu am mancat mai deunazi varza innabusita si piciu n-a avut nimic, deci chiar pot manca acum orice!

Mergi la inceput

si raportul zilnic:

azi Caius a zis cuvantul "glume"... de la "gli" si "tli" si bububababiiii" nu a fost decat un pas!

si ne-am mai plimbat prin ploaie, l-am luat cu mine la piata pentru o plimbare matinela si intre timp a inceput ploaia si desi l-am infasurat intr-o punga bila, si i-am tras coviltiru peste cap, tot l-a plouat saracutzu, dar el oricum n-a avut nicio treaba, s-a jucat cat s-a jucat cu punga si dupa aia a adormit si doarme si acum... ca voinicu din poveste! a strans multe priviri zambitoare, chiar am observat oameni care atunci cand dadeau cu ochii de el, li se lumina chipul si zambeau! Sunt asa de mandra de fiu-meu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns al3csa spune:

Buna dimineata azi facem cinste facem 5 lunite .

Multumesc fetele pt urari

Alexutzza nu am .. mi-a placut mie f mult nici nu-l cunosteam pe sot cand mi s-a pus pata pe numele asta .. de la Ianis al lui Hagi il stiu .. si mie mi s-a parut mai interesant scris Yannis

de Yannis Andrei (23.01.2010)
DOAMNE DA-NE PUTERE SI SANATATE !!!
PozePoze noiPovestea nasterii

O definitie data mamei pe care am auzit-o candva, este "Cineva care spera pentru tine"
-Din "Cartea prieteniei, a lui Francis Gay"

"Stii? Eu m-am nascut ca am vrut sa fiu cu mama mea." -- Yannis

Vot pentru un pisoi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui al3csa

Buna dimineata azi facem cinste facem 5 lunite .

Multumesc fetele pt urari

Alexutzza nu am .. mi-a placut mie f mult nici nu-l cunosteam pe sot cand mi s-a pus pata pe numele asta .. de la Ianis al lui Hagi il stiu .. si mie mi s-a parut mai interesant scris Yannis

de Yannis Andrei (23.01.2010)
DOAMNE DA-NE PUTERE SI SANATATE !!!
PozePoze noiPovestea nasterii

O definitie data mamei pe care am auzit-o candva, este "Cineva care spera pentru tine"
-Din "Cartea prieteniei, a lui Francis Gay"

"Stii? Eu m-am nascut ca am vrut sa fiu cu mama mea." -- Yannis

Vot pentru un pisoi

si asa scrie si in certificat??? Yannis? si noi am avut ceva briz-brizuri cu numele nostru fantezist, ca n-au mai intalnit, ca n-au mai auzit si preotul la botez s-a strambat la numele lui (Toma-Caius)... toata lumea a auzit de Cezar, si cand le zic numel complet Caius Iulius Cezar, fac "Aaaaaa, da"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

da unde aveti voi info pretioase cu Monti asta, vreau si eu plllllsssssssssssssss macar sa citesc...................asa, k de facut nush.................
mersi oricum.............

ruxita acu vroiam sa te strig............ca ai lipsit azi...............feicitari pt glume...................

dar cris mario unde e???????????????????????????
stie cineva ca ma ingrijoreaza............
nu cred k are chiar atata de mult de lucru incat sa nu scrie chiar nik...............................

a fost buni la noi, apoi eu am stat in camera asta la calc.............si cand merg dicolo, ea l-a pus pe jos.....mama da ce punea piciorulllllllllllll
aoleuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu ce dulce era...
zice buni, mno fecioru asta la 8 luni asa o sa umble ...de numa numa
zice ea:trtebiue pus sa umble, cand se intra la biserica.........atunci cand se roaga lumea, si se roaga si pentru el, ca a umbla mai repede............
zic eu, lasa stea acolo in pat, k macar nu am treaba sa umblu dupa curu' lui................

ioana ai pm

Bea de Ivan, iubirea noastra!

Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!

Poze

Mergi la inceput