Suntem in clasa a doua :2010-2011

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madyrizi spune:

doar sa copieze. cu povestirea e mai greu. el a facut niste compuneri (cu ajutor) in clasa I si a fost tare incantat ca doamna a fost impresionata si a zis ca vrea sa termine caietul cu compuneri, asa ca mai face si cate ceva din asta.
mie mi-a placut mult sa fac compuneri si povestioare cand eram cam ca el si se pare ca ma mosteneste. cica ii place ca poate scrie ce-i trece prin cap legat de un subiect. sa vedem...
as fi vrut sa-l dau la inot, dar nu prea am timp cu bebe mic. avem aproape de noi un club cu piscina pt. copii si antrenori. poate reusesc macar cateva saptamani, ca de plecat la mare nu e cazul anul asta.
voi ce aveti de scris?

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Buna,

Sa revin si eu pe aici, dupa atata chiul . Imediat cum a terminat scoala, am plecat in vacanta. Joi seara serbarea la un club de copii, vineri a fost musai sa mergem la scoala sa ne luam diploma de la careu (diploma de participare si rezultate la concursuri extrascolare, alta decat cea de sf. de clasa 1) si pe la 10 am plecat. 3 saptamani am umblat si ne-am distrat in lumea larga . Nici-o lectie, nimic. Dupa ce ne-am intors am trecut pe modul parc+ teme+ karate, dar vad ca merge destul de bine cu temele, asa ca in 2 saptamani termina caietul primit pentru vacanta. De saptamana viitoare i-ar mai ramane doar cateva povestioare de citit (din caretea primita ca premiu), asa ca va trebui sa-i caut o culegere pentru saptamanile in care va fi deportat la munte cu bunicii. In rest nimic special (in afara faptului ca ma enerveaza vremea asta ploicioasa).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flowers spune:

Madyrizi, Julia nu a primit teme de vacanta obligatorii insa lucram zilnic,cate un pic din toate.

Mergi la inceput

flowers, bine ca nu aude fiimiu ca Julia n-are teme. ar fi tare invidios.
eu i-am luat o carte de pe librarie.net (expert in matematica se numeste) care i-a placut enorm. e mai mult de gandire, de logica combinata cu matematica. bine, i-am mai luat niste caiete de vacanta si o culegere de matematica.

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.andreibabyfashion.shopmania.biz

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui madyrizi

flowers, bine ca nu aude fiimiu ca Julia n-are teme. ar fi tare invidios.
eu i-am luat o carte de pe librarie.net (expert in matematica se numeste) care i-a placut enorm. e mai mult de gandire, de logica combinata cu matematica. bine, i-am mai luat niste caiete de vacanta si o culegere de matematica.

AlexsiMihai
AlexsiMihai

Cartea este pentru clasa 1 ?Pentru ca am vazut inmultiri si impartiri acolo.Sau le manevreaza si pe astea.

Mergi la inceput

da, are si inmultiri si impartiri, dar nu sunt asa multe. cartea e pt. copii de 7-9 ani.
eu am avut o problema: pe Alex nu prea l-am dus la gradinita ca avea taica-su un program lejer si asa ca statea mai mult pe acasa. pentru ca am avut un complex ca copilu' nu invata ce trebuie, l-am invatat sa citeasca (nu sa scrie), adunari, scaderi (si cu treceri peste ordin) si alte prostii, de pe la 6 ani. bine, i-a placut si lui, sa nu va inchipuiti ca am stresat kinderul. cand a intrat in clasa I deja stia multe. din plictiseala (mi-a zis si doamna) i-am luat culegeri de matematica si romana ca sa faca suplimentar. intr-adevar a fost cel mai bun din clasa, dar a fost si plictisit. greseala mea, ce sa mai fac acum. chestia e ca, din plictiseala, a invatat si tabla inmultirii pana pe la 5, asa ca la noi s-a potrivit cartea.

AlexsiMihai
AlexsiMihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miriluta spune:

Salut fetelor. Cred ca o sa incepem si noi sa lucram cate ceva pt ca Miru se cam plictiseste. O sa mergem la mare o saptamana la sf lui iulie, dar inainte si dupa ...
Azi a intepat-o o albina in talpa, noroc ca educatoarea i-a scos acul repede si nu a intrat mult venin. S-a umflat totusi...motiv sa primeasca inghetata.

Mergi la inceput

Julia s-a pricopsit cu o infectie la subrat, eu suspectez deodorantul meu(spray) pe care-l mai folosea si ea.Ideea este ca nu coace si mi-e teama sa nu cumva sa fie un furuncul si sa rateze spectacolul pentru care a muncit atat de mult.Ar fi o mare dezamagire.
Bravo ,Alex, insa in ritmul acesta o sa se plictiseasca la scoala cel putin pana in clasa a treia, asta daca nu-i pregateste doamna lui ceva special.

Mergi la inceput

pai cu asa vacante va laudati voi: intepatura de albina si bubita la subbrat? inghetata e la putere... sa aveti vremuri frumoase in vacanta si sa ne spuneti impresii. noi, din pacate, nu mergem nicaieri in vacanta asta. poate il trimit pe Alex cu taica-su la mare cu nasul astuia mic si cu fiisu. sunt de aceeasi varsta si am mers de mai multe ori impreuna la mare. macar ei sa se distreze, ca zgatia mica nu sta asa mult in masina (am facut proba la munte ).
la anul ne scoatem parleala.
de teme am cam uitat zilele astea. cu piscina (de palstic)in gradina, vreme caniculara si inghetata in congelator... e greu, foarte greu, sa mai faci si teme.

AlexsiMihai
AlexsiMihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorana spune:

Noi maine plecam la mare. Yupiii.

Abia asteptam sa ajungem, altfel avem un pic deemotii pentru drumul lung. E prima oara cand iesim cu masina din tara, sper sa fie ok.

Sorana si Monica (7 ani)

Mergi la inceput