Suntem in clasa a doua :2010-2011

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Miriluta spune:

Citat:
citat din mesajul lui sorana

Maine avem "petrecere in pijama" cu 4 fete

Sorana si Monica (7 ani)

Eu am avut saptamana trecuta cu 5...s-au culcat la 11 si s-au trezit pe la 4:30..si cine facea clatite la 6 dimineatza ca le era foame la madame? moi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorana spune:

Ups. Nu ma gandisem ca se scoala asa devreme
Ok, am retinut -le alerg pana la 1 noaptea

Sorana si Monica (7 ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flowers spune:

Miriluta, vorbesti cumva de pancakes ...pentru ca vreau si eu reteta ta.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Flowers

Miriluta, vorbesti cumva de pancakes ...pentru ca vreau si eu reteta ta.

Flori, mami de
Julia Alessandra(5.07.2002) si Brianna Theodora (7.11.2008)

Sorry, daca iti dau reteta mea, va trebui sa te ucid. Serios vorbind, nu fac pancakes (alea sunt mai groase) eu fac clatite ochiometric (la noi e tradtie ca sambata sau duminica mancam la micul dejun clatite).
In general pun cam 2 oua, 1/2 l lapte, 1/2 l apa, sare si le amestec bine. Apoi pun faina cam cat sa iasa ca o smantana subtire. Daca nu ai probleme de silueta, poti topi 100g unt si il amesteci in maclavais. Apoi incingi tigaia si faci clatitele (pui cam 3/4 polonic de aluat intr-o tigaie cu diametru de 26cm).
Daca vrei reteta de pancakes, iti trimit PM.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madyrizi spune:

hey, mamici de scolarici! ma primiti si pe mine cu baietelul (Alex) elev de clasa a II-a? noi ne bucuram de vacanta, dar am inceput, asa usurel, sa facem si tema de vacanta. asa ca sa nu ne aglomeram in august, ca tema avem putina.
ma bucur sa gasesc aici si mamici pe care le "cunosc" deja. salut Flowers!

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui madyrizi

hey, mamici de scolarici! ma primiti si pe mine cu baietelul (Alex) elev de clasa a II-a? noi ne bucuram de vacanta, dar am inceput, asa usurel, sa facem si tema de vacanta. asa ca sa nu ne aglomeram in august, ca tema avem putina.
ma bucur sa gasesc aici si mamici pe care le "cunosc" deja. salut Flowers!

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai

Bine te-am regasit!Ce teme de vacanta aveti?

Mergi la inceput

Miriluta, astept PM. Multumesc!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Flowers

Miriluta, astept PM. Multumesc!

Flori, mami de
Julia Alessandra(5.07.2002) si Brianna Theodora (7.11.2008)

Am trimis

Bun-venit madyrizi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madyrizi spune:

hello!
pai noi avem de scris dintr-o carte care a primit-o de Craciun. cate o pagina din fiecare poveste (sunt vreo 20) si citita cartea bineinteles. iar la mate avem o culegere de vreo 100 de pag. de facut, dar e usoara, mai mult reprezentare grafica si scris mare.
eu zic ca nu-i mult si daca scrie in fiecare zi cate putin le termina repede.
multumesc de primire!

AlexsiMihai
AlexsiMihai

Mergi la inceput

Madyrizi, trebuie sa povesteasca in scris sau copieze o pagina din fiecare poveste?

Mergi la inceput