Suntem in clasa a doua :2010-2011
Raspunsuri - Pagina 18
madyrizi spune:
sa stiti ca nici eu nu ma apucam de cumparaturi, dar am o prietena foarte buna care are o librarie mica si mi-a zis ca de la 1 septembrie vin rechizitele cu preturi mult mai mari. asa ca m-am apucat si am facut aprovizionarea din iunie putin, cate putin. asa parca nu m-a afectat prea tare la buzunar
.
noi am terminat de mult tema de vacanta, dar mai aveam o culegere cumparata de mine si neterminata, asa ca vrem s-o terminam si pe aia sa ne mandrim la doamna.
Mami
de
www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
veniti la produse noi sau impecabile la preturi foarte bune
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
antguess spune:
Hop si noi.
Dani, fiul meu trece acum cls a 2 la sc 21 din sec 3. noua ne-am dat ca tema pt vacanta un caiet special si o carte pe care trebuia sa o citeasca. a facut la inceputul vacantei vreo 12 pagini, dupa care a umblat de colo-n-coace pe la bunicii din partea mea, ba la cei din partea tatalui....cert e ca NIMIC nu a mai facut.
acum e la bunici, il iau joi si ne apucam serios de caietul de vacanta si sper sa apucam si sa citim.
Dani scrie ingrozitor dar nu am sperante ca se va remedia problema dar macar sa-si faca caietul acela corect.
La cls copiilor vostri nu s-a discutat problema uniformelor? noua vor sa ne bage niste chestii pe gat si sunt curioasa cand o trebui sa le platim.
antguess spune:
Hop si noi.
Dani, fiul meu trece acum cls a 2 la sc 21 din sec 3. noua ne-am dat ca tema pt vacanta un caiet special si o carte pe care trebuia sa o citeasca. a facut la inceputul vacantei vreo 12 pagini, dupa care a umblat de colo-n-coace pe la bunicii din partea mea, ba la cei din partea tatalui....cert e ca NIMIC nu a mai facut.
acum e la bunici, il iau joi si ne apucam serios de caietul de vacanta si sper sa apucam si sa citim.
Dani scrie ingrozitor dar nu am sperante ca se va remedia problema dar macar sa-si faca caietul acela corect.
La cls copiilor vostri nu s-a discutat problema uniformelor? noua vor sa ne bage niste chestii pe gat si sunt curioasa cand o trebui sa le platim.
Gabi. mama lui dani 24.01.2003 si
8+
loryi1974 spune:
Noi avem aceeasi uniforma ca in clasa intai,abia la anul o vom schimba-adica va fi o bentita de alta culoare la sarafan.Noua ne-au dat mai multe tipuri sa le facem singuri ca sa nu existe alte discutii legate de bani.
Drept sa spun doua sarafane o idee mai lungi anul trecut merg doi ani-acum sunt un pic mai scurte ,dar arata chiar ok-de fapt asa vroiam sa fie anul trecut,dar croitorul le-a facut cum a vrut-sa le aveti si la anu'-acum vad ca omu a avut dreptate.
Ghiozdanul este chiar ok,dupa ce l-am curatat si mai merge si anul asta.
happiness spune:
Si noi avem o uniforma mai maricica,ii vine sigur si intr-a 3 a,iar ghiozdanul(al doile cumparat in sem II)este impecabil,deci vo9m investi doar in penar si celelalte rechizite,precum si in 2-3 bluzite albe si rosii noi.
carolinah spune:
Multumesc, doamnelor, pt listuta cu cele necesare
.
(desi fata mea e in cls a II-a, noi n-am avut nevoie de nimic anul trecut, fiind la scoala privata, asa ca eu eram cam pe langa cu astea).
sorana spune:
Ha, ha!
sipenarul nostru a beneficiat de talentul artistic al fiica-mii si acum trebuie altul ![]()
Ghiozdan avem, adica merge cel de anul trecut (de data asta am izbutit sa-l spal fara carnetul de note inauntru).
Uniforma a ramas mica deprin mai, acum nici nuse puneproblema samearga. Fiind uniforma clasica (aia urata) nupot sa-i iau prea mare si asa este foarte larga ....
Sorana si Monica (7 ani)
Iasmin08 spune:
Si noi am facut ieri cumparaturi de rechizite. Sper ca anul acesta nu ne va mai cere cerc, coarda, minge (ca sunt destule de anul trecut). Hai ca o minge merge sa mai cumpar, dar altceva pentru sport...
Ce ma bucur, este ca noi aveam deja uniforma din primavara (noua), si inca ne mai vin treninguturile...
.
Am luat pantofii pentru ora de sport, am luat maletele albe, maieuri, sosetele, boxeri noi, camasi albe (nu gasesti sub 20 ron), cravate.
Dintre rechizite- am luat caiete de romana (tip II), penar (da, cel vechi e varza!!!), stilou, pixuri cu gel, creioane colorate, carioci, set pensoane, foi colorate, foi albe, bloc de desen, hartie creponata (set toate culorile- 10 lei). Mai aveam altele si de anul trecut dintre rechizite. Ce nu am gasit: tempera la ''borcanele''. Am gasit numai la tuburig, si din astea am deja. Am luat si plastilina, desi copilul mi-a spus ca o iau dejeaba, caci nu vor mai lucra cu plastilina anul acesta, doamna le-a subliniat in nenumarate randuri.
Acum astept lista de la doamna (trebuie sa o sun de pe la 1 sept- adica saptamana viitoare) sa vad ce anume mi-a mai ramas.
Vad ca anul acesta nu a mai fost cheltuiala de anul trecut, nu ne-am dus decat pana in 280 de ron....Adica pana acum, ca urmeaza manualele. Caietele speciale le-am platit deja.
Sper ca nu-s singura zapacita printre voi care m-am grabit s fac cumparaturile. Mie nu-mi place aglomeratia, ma oboseste, de aia si fac tot posibilul sa iau toate din timp.
Ce ar mai fi de luat? Voi ce ati mai luat?
Iasmin, mama de strengar de 8 anisori
faby57 spune:
Noi nu am cumparat decat cateva caiete de mate si 2 de tip II,am inteles ca nu se trece pe caiete de tip II,din rpima ,si nici toti copiii deodata.costumul am zis sa-l probam pe cel de anul trecut sa vedem daca ne mai vine(sper ca da).ghozdan as vrea eu ,dar taica-su nu vrea,cica sa-l responsabilizam sa aibe grija de lucruri,nu arata chiar rau dar nici prea bine.penar ne trebie neaparat,dar m-a ingrozit pretul, 30-50 lei ,restul dupa ce incepe scoal.Anul trecut am avut si la desen caiet special,asa ca n-are rost sa cumpar deacum.