Suntem in clasa a doua :2010-2011
Raspunsuri - Pagina 19
madyrizi spune:
eu i-am luat lui Alex camasi de la o mamica (virgula) care le-a adus din anglia. se calca foarte usor si au o croiala parca mai frumoasa. si pretul e la fel sau poate chiar mai putin. acum o astept sa-mi aduca si tricouri cu maneca lunga pentru sport ca i-am luat anul trecut (25 lei/buc) de la noi din magazin nishte uratenii... s-au labartat, s-au scamosat, s-au facut tare urate, asa ca astept sa gaseasca ea in anglia. cand mi-a adus tricouri cu maneca scurta pentru sport au fost supercalitate.
noi avem pantalonii care i-am comandat anul trecut ca n-am apucat sa-i scurtam. a primit de la un baietel 3 pantaloni impecabili (nu stiu cum a reusit sa-i pastreze asa ca la fiimiu n-au rezistat la fel
). vestutele speciale trebuie sa le reeditam ca una a pierdut-o si una e foarte mica. a crescut baiatul meu.
si noi am cumparat ghiozdan nou si penar ca erau varza. cartile le-a primit aproape noi. eu i-am facut unei prietene comanda pe net la cartile pe care le-a primit urate sau jupuite si a iesit mai ieftin decat la librarie ca acum sunt reduceri la ele.
Mami
de
www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
veniti la produse noi sau impecabile la preturi foarte bune
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
sorana spune:
Nici eu nu cumpar caiet de desen pentru anul trecut am avut caiet special. Noi plastilina n-am folosit nici anul trecut.
Amcumparat catevacoperti dar evident de-astea o sa mai cumpar dupa ce vad cartile. Am mai luat 2 caiete tip II si 2 mate, acuarele, creioane colorate.
Mai am de luat in special penar, uniforma, adidasi, bluze albe.
Si trebuie sa le iau saptamana asta pentru ca saptamana viitoare plecam la rude in judetul Bistrita Nasaud.
Si noi am platit deja o parte din caietele speciale/culegeri. Presupun ca o sa mai fie cateva dar nu multe.
Sorana si Monica (7 ani)
Flowers spune:
Eu nu am cumparat nimic . Caut ghiozdan si penar pentru moment dar nu gasesc pe gustul si buzunarul meu.Nu as vrea sa-i iau ghiozdan cu Hannah Montana and staff care oricum este si scump, 140 in carrefour si 200 in cora, dar nici simplu sa nu fie, sa nu fie pe roti, bretelele sa fie late si buretate(anul trecut a avut unul pe roti pe care nu-l putea trage dupa ea pana la etajul doi , asa ca i-am dat jos manerul cu roti si i l-am pus in spate insa avea bretelele subtiri si neburetate si o dureau umeii) sa aibe pe lateral buzunare pentru apa si pachetel, sa fie impermeabil . Fii-mea vrea sa aiba penar mare, cu un singur fermoar dar inauntru sa se extinda in ambele parti
, sa fie eventual neutilat.
A inceput din nou dansurile si a avansat-o impreuna cu o colega la grupa mijlocie. A primit si un costumas galben, o sa fie puisor in noul rol.
loryi1974 spune:
Eu tot regret penarul de anul trecut,dar,din pacate,este tare colorat si dat cu diverse![]()
Am luat unul relativ asemanator,se desface in mai multe parti,are un singur fermoar,pare rezistent,din cora,26 lei.
In ceea ce priveste ghiozdanul,il folosim pe cel de anul trecut luat din Diverta,atunci a fost cam scump,este mare,are buzunare pentru apa si mancare si nu intra apa.Este Disney si rezista la traume
La noi,a fost plimbat si la after,aruncat prin diverse locuri,dar coafura rezista
.
Eu mai am de luat pixurile cu guma verzi si negre (pe care ei le folosesc sa inceapa randurile,sa scrie titlurile).
Copilul meu nu are nici urma de talent la dans,in schimb e tare la inot.Si la diverse probe de atletism,dupa cum spune profu de sport.
Iasmin08 spune:
Faby, Lory eu am luat penar din Iasi cu 16 lei si mi s-a parut ca am dat mult..
. Avand in vedere ca baietii mai joaca fotbal cu penarele, chiar nu cred ca as suferi sa dau 30-50 de ron pe el...
Madyrizi, eu cele mai ieftine camasi le-am gasit la 20 ron. Vreau si eu camasi din England
Cum sa fac? Imprumuta-mi si mie pe prietena ta din Anglia..![]()
Tocmai am spalat ghiozdanelul de anul trecut... sper ca mai merge si anul asta. Daca nu, ghinion! O sa cumparam altul cand va fi cazul.
La noi nici in clasa I nu mai foloseam caiete de romana de tip I, ci in semestrul II scriau numai pe caiete de tip II. Cu siguranta (zic eu) nu se mai reincepe cu tip I. Ei, si daca se reincepe nu-i nimic, mai am unul de anul trecut.
Adevarul e ca m-au salvat multe pe care le-am luat anul trecut. Anul asta nu ar trebui sa mai trebuiasca sa le iau.. Am impresia ca i-au mai ramas rechizite la scoala. Ca de pilda setul de echere+raportor (de geometrie). Sa vad daca le regasesc la inceput de an.
Anul asta am 3 perechi de pantaloni (anul trecut am facut greseala sa cred ca o singura pereche ajunge- asta pana a rupt-o)![]()
Mie incepe sa-mi miroase a scoala.![]()
Iasmin, mama de strengar de 8 anisori
madyrizi spune:
Iasmin, ti-am dat pm. nu stiu cat te ajuta, dar eu sunt mai multumita de camasile alea decat astea din ro. si nu sunt cu fitze, dar le-am probat pe amandoua.
eu mai trebuie sa iau doar ce mi-o da doamna pe lista. plus ca noi n-am platit cartile de engleza. nene, scumpe sunt alea si, intre noi fie vorba, nu-si merita banii. un profesor bun n-are nevoie de lucru manual la engleza. ca al meu mai mult a decupat si a lipit decat sa invete.
i-am cumparat si pixul minune + rezerve. s-au scumpit si astea
de cand a fost criza din iunie de nu se gaseau.
Mami
de
www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
Sabina spune:
eu cred ca-i iau penar de la viena :P, dar ala de anu trecut e destul de bine merci.
Si 2, 3 bluze albe ii mai aiu, nu mai multe, ca mai are de anul trecut.
Ghiozdanul...nu-mi dau seama, trebuie sa mai vorbesc cu ea, dar tot asa, poate ii iau cand plec, ca ma intorc pe 15, deci nu ar fi o nenorocire 3 zile cu ghiozdanul vechi. Numa ca nu e cazul sa car eu chestii multe. Dar cadouri oricum trebuie sa le iau, ca altfel o incurc ![]()
Fimea s-a apucat de teme si face deocamdata la mate. Nu scrie prea frumos...dar nici n-o stresez.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog,
Sofia Galagia si
bb Gheo
Iasmin08 spune:
Madyrizi
multam fain de PM. Am intrat si eu si m-am uitat acolo, intr-adevar din pozici se pare ca e cu totul alta calitate si faza e ca la acelasi pret cu cele mai ietine produse de la noi. Cum ziceam, mai ieftin de 20 ron / camasa eu nu am gasit.
Uite, noua nu ne-au cerut bani pentru manuale de engleza, asta pentru ca e optional? Habar nu am. Ultima oara era 8 lei engleza pe luna. Sa vedem anul acesta cat va mai fi. Ce ma enerveaza este ca nu stii niciodata la ce te astepti. Cand am inceput noi scoala, engleza era 5 lei pe luna. Pe urma a crescut la 6 lei. Ca intr-o zi cand m-am dus sa fie 8 lei. Mie mi-ar place sa fie un pret stabilit de la inceput. Mi-e groaza ca eu imi fac un calcul si cand ajung acolo vad ca e de fapt alta suma...
Iasmin, mama de strengar de 8 anisori
madyrizi spune:
si la noi engleza e optional, dar nu platim nimik. la noi cartea+ caietul costa cam 25 de lei.
Mami
de
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
anya spune:
Cum ai platit engleza? Noi n-am platit nimic. Carti nu au avut, asa ca totul a fost free. Din clasa a 2-a limba straina nu mai e optional, asa ca nu ar trebui sa mai ceara bani pe ora. Doar manual sau caiete speciale sa coste.