Suntem in clasa a doua :2010-2011

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns happiness spune:

Ne-am intors din vacanta la mare.Fiica-mea s-a distrat foarte tare,apa a fost incredibil de calda,cu valuri uriase,si a stat maxim 5 minute pe zi in nisip...Fireste ca si-a luat dupa ea carti si reviste,din care a citit 3-4 minute,la pranz,dar doar atat.Acum oscilez intre a o pune sa faca din materia de clasa a II a sau a o lasa sa se bucure de ultimele zile de vacanta complet libera.Ma mai gandesc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorana spune:

Happi exista si varianta de mijloc. Las-o in vacanta pana pe 6-7 septembrie si mai repetati cate ceva in ultima saptamana.
Eu asa as face.
Noi fiind mult in urma (caiet neterminat, carti necitite, engleza zero) de la 1 septembrie intram in program serios de terminat ce-i obligatoriu si eventual ceva recapitulari .... macar sa stiu ca mai stie sa scrie alfabetul

Sorana si Monica (7 ani)

Mergi la inceput

Sorana,da,cred ca asa vom face.Eu oscilez intre dorinta logica de a o lasa sa se bucure de ultimele saptamani de liniste si teama ca va intra greu in ritm daca nu face chiar nimic.Faza e ca acel caiet de vacanta,desi terminat,nuo ajuta cu nimic,pentru ca e extrem de simplu fata de ce au facut ei la scoala de vara,adica un pic din materia de clasa a II a.Stiu ca nivelul de dificultate al fiselor/testelor e foarte ridicat,asa incat nu vreau sa aiba de suferit.Vreau sa stie bine ce si cum in legatura cu ortogramele(se pare ca a prins diferentele nor/n-r,sau/s-au etc)si trecerea peste ordin,mai ales la scaderi,unde merge mai greu.Luati-o si voi usurel,stiu ca ai fata desteapta,recupereaza ea!

Mergi la inceput

Happi noi n-am facut nici ortograme nici treceri peste ordin. Pe astea le va invatat la timpul lor, in cls II-a.
Ceea ce vom repeta in septembrie sunt chestii gen alfabet, che-ce, ghe, ge, si ceva probleme la mate din culegere de la recapitularea de cls I.
Cu alte cuvinte sa ne reamintim ce am facut intr-a I-a, nici vorba de a II-a, aia vom face la anu'.

Mie nu mi se pare normal sa fac cu ea materia de a II-a. O s-o faca invatatoarea .... la timpul potrivit.

Sorana si Monica (7 ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

eu nu numai ca nu fac materia de clasa a doua, dar ma intreb cand o sa pun piciorul in prag sa faca ce i-a dat peste vacanta...:)
mereu spun ca de maine.
Si, ta nanaaaam, a citit toata cartea cu micutele doamne. in cateva zile.Da nu vrea sa mi-o povesteasca:)))

acuma, am alta problema.
Am reusit sa ma programez la medic la viena, si voi lipsi exact saptamana inainte sa inceapa scoala....
Ce caiete le trebuie in clasa a doua? macar sa i le cumpar in weekendul inaintea plcarii(plec pe 6 sept)
Stilou si ghiozdan are, da as vrea sa-i las caietele. Ei vor fi la busteni pana in aproape ultima clipa si dupa ce ca tati are grija de ei amandoi nu il mai incarc si cu d-astea.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madyrizi spune:

eu i-am luat lui Alex:
pt. limba romana - 4 caiete tip II,
pt. matematica - 4 caiete normale de matematica,
1 caiet cu foaie velina
1 vocabular
bloc de desen mic
set de pensule
set carioci
set creioane colorate
hartie glasata
hartie creponata

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
veniti la produse noi sau impecabile la preturi foarte bune
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loryi1974 spune:

Eu tocmai faceam necesaru :)
As adauga la lista dinainte plastilina,lipici,pic,pasta corectoare,o foarfeca pentru copii,cam atat ,dar ,na ,fiecare invatatoare cu ideile ei...
Iti doresc sa stai cat mai putin in spital si sa primesti vesti bune,pana la urma daca tu esti pe drumul bun cu sanatatea,te vei descurca si cu rechizitele cerute de doamna mai tarziu...

Mergi la inceput

Sabina, multa sanatate.
Sa te faci bine, sa vii de acolo complet sanatoasa!

Dupa 1 septembrie o sa ma apuc si eu de cumparaturi.
Noua ne mai trebuie in afara de lista voastra adidasi de interior si de exterior, trening si bluze albe (pentru sport).

Mamicile de fete - fetelor voastre au inceput sa le creasca sanii? Monicai au inceput asa putin. Inca nu a aparut pilozitatea dar sanii au inceput un pic sa-i creasca. Mi se pare foarte devreme dar ... asta e.

Sorana si Monica (7 ani)

Mergi la inceput

Ortograme si trecere peste ordin au facut ei cu invatatoarea si in finalul clasei I si in vacanta,la acele ore de care ziceam,eu nu m-as fi gandit sa fac asa ceva cu ea.oricum,de la ultimul mesaj si pana acum nu a facut decat sa citeasca,si citeste bine daca o pun zilnic,daca nu e jale,merge destul de greu.Noi nu am facut inca cumparaturi,dar e timp destul.
Sabina,sanatate multa !
Pupici la toata lumea si o saptamana usoara!

Mergi la inceput

Da, cu cititul asa e si la noi. Daca face o pauza citeste mult mai rau. Probabil nu e inca bine fixat. Dar se si recupereaza repede.

Sorana si Monica (7 ani)

Mergi la inceput