Suntem in clasa a doua :2010-2011

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns loryi1974 spune:

Totusi sunt deja 2 luni de cand s-a terminat scoala Poate a are prieteni pe care vrea sa ii vada,poate ii lipseste atmosfera
Noi am trecut printr-o luna de scoala de vara,abia acum ne pregatim de vacanta,adica vreau sa nu isi care culegerile cu ea in vacanta,doar carti de citit ,acum ne pregatim de seria Cronicilor din Narnia,cred ca o sa-i placa mai ales ca este experta deja in HP

Mergi la inceput

Sabina,m-a impresionat scrisoarea aia,cu tot cu greselile de ortografie,astea se vor corecta,dar dorul de mami care razbate de acolo ....Nu exista ceva mai frumos de atat.
Nu poti pleca la o clinica in strainatate?
Si fii-mea a citit in vara asta Colt Alb,i-a placut ,apoi a trecut la Fram ,venea cu cartea la mine bazaind sa-mi arate ce a patit Fram-la partea cu moartea mamei a plans doamne-doamne apoi m-a tinut in brate mult timp ....

Mergi la inceput

Imi plac enorm fotografiile facute in Dobrogea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Merci Lori;)
Of, Fram...si eu l-am citit tot dupa clasa 1 si a fost f f impresionant pt mine.
Multumesc mult pot complimente...a fost superba tura dobrogeana din iunie.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iasmin08 spune:

Sabina, e atat de induiosatoare scrisoarea fiicei tale! Eu as inrama-o, pe bune! M-a atins la sufletel. Ce scris frumos are...si pe coala alba inca...

Las' ca te faci tu bine , eu iti trimit multa sanatate de aici de la mine!

Pagina 73 din "Fram, ursul polar"? Ohoho, e grozav... as fi fost multumita sa fie si al meu la pagina 12... macar.

Iasmin, mama de strengar de 8 anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Iasmin
Din Colt Alb:)

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikkibaciu spune:

Sabina, m-a lasat fara cuvinte scrisoarea fetitei tale!

Multa sanatate iti doresc! Numai bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anemona spune:

Sabina, multa sanatate si pupici pentru tine si pentru asa o fetita sensibila si destepta !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flowers spune:

Sorana, foarte interesanta problema.
Loryi, ai o fetita super desteapta si ambitioasa. A mea daca intampina o dificultate cat de mica renunta.E mult mai simplu sa spuna ca nu stie decat sa-si stoarca un pic creierul.Nici cand ii explic eu nu se concentreaza prea tare. Dar nici eu nu ma las usor pacalita.
Sabina, am citit scrisoarea emotionanta a fetitei tale. Sanatate multa!

Plecam si noi in vacanta saptamana viitoare,o saptamana, are liber si de la dansuri pana pe 20 august.A reusit sa citeasca Cartea cu Apoodor, Bunicul si Neghinita.La matematica face ecuatii cu trecere peste ordin.

Lala, multumesc pentru site-uri.Le-am salvat si eu.
Madyrizi, eu anul trecut mergeam cu Bria ( 8 luni) si cu Julia la inot la facultatea de medicina. Cat timp inota Julia o plimbam pe micuta cu caruiorul sau ne holbam pe geam la July sa vedem cum inoata. Julia de descurca singura cu schimbatul/uscatul.

Wenkinz se gasesc la preturi de 20, 40 sau 120 pentru animalutele de lux. In multitudinea de jocuri se gasesc si jocuri educative.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madyrizi spune:

Flowers, sa aveti o vacanta frumoasa ca sigur e binemeritata pentru amantrei.
La cat e de zvapaiat e asta micu' nu cred ca sta potolit atata timp. Sa vedem cum evolueaza lucrurile.
Fiimiu ala mare (scolarelul) iar a evadat la bunici...la 3 statii distanta. Bineinteles fara carti, caiete si alte prostii de astea.

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
veniti la produse noi sau impecabile la preturi foarte bune
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii

Mergi la inceput