Suntem in clasa a doua :2010-2011

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madyrizi spune:

baiatului meu ii plac astea amuzante, gen: cum poti sa scoti 10 din 10 si sa-ti ramana tot 10 (folositi degetele). ne-am distrat teribil la ea.

noi am terminat tema de la doamna , dar mai are mami supliment . domnisou' citeste 5 pagini in gand si cand il intreb .
el se pregateste de mare... n-are in plan invatatul in urmatoarea perioada.

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
veniti la produse noi sau impecabile la preturi foarte bune
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikkibaciu spune:

Din cate imi aduc eu aminte doar cei care participau la olimpiade lucrau dupa Gazeta Matematica, asta fiind valabila din clasa a v-a.

Multumim Sorana pt problema, interesanta, o sa i-o dau si eu lu'fimiu in weekend sa vedem daca are chef de ea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loryi1974 spune:

Au si pentru clase primare,am gasit acum -este GM seria B si costa 8 lei,abonamentul anual este 70 lei ,iar acum vreo 3-4 ani au scos pe cd toata colectia de 110 ani,nici nu costa enorm,250 lei 110 ani de matematica.Pe langa asta este GM seria A care este trimestriala si are un nivel ridicat de dificultate ,neadresandu-se claselor primare.
Oricum trebuie sa incepem si altfel de probleme.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Citat:
citat din mesajul lui loryi1974

Au si pentru clase primare,am gasit acum -este GM seria B si costa 8 lei,abonamentul anual este 70 lei ,iar acum vreo 3-4 ani au scos pe cd toata colectia de 110 ani,nici nu costa enorm,250 lei 110 ani de matematica.Pe langa asta este GM seria A care este trimestriala si are un nivel ridicat de dificultate ,neadresandu-se claselor primare.
Oricum trebuie sa incepem si altfel de probleme.

De probleme din Gazeta Matematica la clasa a doua inca nu, as spune eu dar din a treia si mai ales a patra e indicat.
Cam toate subiectele la olimpiada de matematica din a patra, 3 etape, au fost din GM.
Mai puteti folosi pentru logica asta : http://egovbus.net/rdl/potw_arhiva.php

Model de subiecte la concursuri gasiti aici :

http://www.sorinborodi.ro/linkuri.html
http://www.sorinborodi.ro/clasa5.html ( aici sunt si cele mai multe din subiectele la olimpiade si concursuri de clasa a patra)

http://www.evaluareineducatie.ro/home.php

Acesta este un concurs pe care il pot recomanda, desi e platit si destul de scump subiectele sunt facute cu cap, la clasa a patra, anul acesta au fost mana in mana ca tematica cu olimpiadele.

mate.info.ro si didactic.ro au teste si lectii folositoare.

Bafta multa scolarilor, clasa a doua este cea mai lejera, ca si programa, din invatamantul primar

Mergi la inceput

Multumim,Lala,cred ca trebuie sa ne gandim si la altfel de probleme in afara de x are 5 mere si mananca 2.
Am vazut si noi si am facut etape din evaluare si la mate si la romana de clasa a doua din cauza ca la afterschool sunt copii din mai multe clase si,inevitabil pentru unii copii curiosi si care termina repede,repede temele,mai trag cu urechea la clasele mai mari si apoi vor sa faca si ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorana spune:

Citat:
citat din mesajul lui loryi1974

M-am uitat si eu mai atent pe problema si pe solutie,pare ok -pana la proba contrara,fiica-mea stie sa impacheteze solutia in ambalaj si s-o livreze ,ma gandeam ca m-a imbrobodit
Eiiii,Sorana,de unde animal din ala virtual?Na,c-am ajuns si la calculator,cica vrea sa ingrijeasca un astfel de animal.Am vazut ca fetita ta are,de unde l-ati luat?A mea ,deocamdata la calculator nu prea a avut acces,de fapt aproape deloc,dar,a sosit momentul ,se pare.

Animalul e un animal fizic deplus si are un "W" pe undeva si il recunosti dupa o chestie de plastic care contin un plientel cu cod si pe care il are la aripa, laba, ureche
Iei animalul (aproape 40 ron, dar mai sunt oferte uneori, cu animale mai ieftine).
Cand iei animalul vezi samai aiba codul atasat ... ca mai sunt unii cu punguta de plastic goala ...
Scrie in plientel ce sa faci... intri pe site-ullor si e simplu, oricum. Site-ul e in romana.
Asta e una din chestiile ok din punctul meu de vedere. Joculetele sunt ok, testele la fel, trebuie sa ai grija de animal ... e ok.

Sorana si Monica (7 ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikkibaciu spune:

La animalutele Webkinz faceti voi referire? Si fimiu a fost o perioada captivat de fenomen, dar slava Domnului ca i-a trecut repede! Personal n-am fost prea incantata de acest fenomen, waste of time!

Mergi la inceput

Da de unde,din cora etc?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorana spune:

Da Lory, Cora, Auchan, magazine de jucarii gen Noriel, sunt peste tot

Da, de animalute Webkinz e vorba, euconsider fenomenul perfect inofensiv.
Oricum fi-mea creste si un Tamagotchi care e mai putin educativ ...

Ce vroiam sa zic: Astazi fi-mea a declarat ca vrea la scoala . S-a plictisit de vacanta, ii e dor de doamna, ii e dor de colegi ba chiar vrea si teme "adevarate"

Sorana si Monica (7 ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

sunteti tari si va invidiez;) Eu problema aia nici n -am inteles-o...da e adevarat ca am probleme mai concrete:)
eu nu ma ocup deloc de fimea, pt ca sunt cu recadere la bucuresti, am stat in spital si ea e la munte.
Insa ceva a facut si ea.
A lucrat un pic din cartea primita la serbare, si citeste.
Acum citeste Colt Alb:) Cica in cateva zile e la pagina 73. Tot e ceva.
Si mi-a scris o scrisoare superba, cu f f multe greseli de ortografie:), da ziceti si voi daca nu arata f fain literele.
pe hartie alba:)
http://armonii.blogspot.com/2010/08/oare-exista-ceva-mai-frumos-de-atat.html

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput