Suntem in clasa a doua :2010-2011
Raspunsuri - Pagina 15
sorana spune:
Sabina multa sanatate. Fa-te bine repede. 
Lory cred ca o sa iau si eu Cronicile din Narnia. Cate volume sunt? Si fi-mea e mare fan HP ![]()
Sorana si Monica (7 ani)
Flowers spune:
Mady, multumesc!
Astept concediul acesta de doi ani , la fel ca si tine ne-am sacrificat si noi concediul anul trecut, din cauza de bb mic. Acum mergem o saptamana la bugari. Sper sa fie totul ok si sa ne distram si pentru anul trecut.
Sabina spune:
se pare ca mai are f putin din colt alba Sofia si a inceput si un pic de teme.
Luni ma duc la busteni,sper sa fie bine.
I-am cumparat cartea Micutele Domnae, din sec 19, cred ca o sa-i placa:)
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog,
Sofia Galagia si
bb Gheo
madyrizi spune:
flowers, neaparat sa-mi spui impresii de la bulgari, ca la anul vrem si noi acolo.
Mami
de
www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
veniti la produse noi sau impecabile la preturi foarte bune
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
faby57 spune:
Buna fetelor, ce copii isteti si harnici au unele dintre noi.Al meu baiat a scris jumatate din caietul de vacanta(Joaca de-a scoala)dar cu cititul stam foarte prost.Avem de citit 22 povesti si de facut pentru fiecare Fisa de lectura.De citit, citim dar cu fisele stam foarte prost.In fisa de lectura trebuie sa scriem asa:
Titlul:,Autorul:,Personajele:,Rezumat:,Invatatura deprinsa: si Ce ti-a placut si de ce?.
Problema mare e cu rezumatul,de-abia il face si nu stie cum sa formuleze propozitiile.Nu stiu ce sa fac sa-l ajut sa faca sau sa-l las sa scrie cum ii trece lui prin cap?E foarte greu...Ma gandesc ca ajutandu-l D-na va gandi ca el stie ce trebuie scris si nu le va mai explica,pe de alta parte de unde sa stie cand nici n-au facut asa ceva.
Voi ce parere aveti,cum ma sfatuiti sa procedez?
O zi buna si vacanta placuta in continuare.
Daca vreti sa ne vedeti iata cateva poze:pe utilizator mirela_gruia
http://www.gapo.ro/albume/detaliu/14264-N5VGJ451RKE3H2F/
faby57 spune:
Nu stiu daca va merge pag de mai sus si mai pun una:
http://www.gapo.ro/utilizator/160902/
sorana spune:
Faby eu in locul tau as incerca sa-l ajut. Nu sa-i fac eu rezumatul dar ma gandesc ca nu are de unde sa stie ce-i ala si cum se face.
Macar la una dintre povesti eu l-as ajuta.
Pe urma, dupa ce intelege ce si cum le poate face pe restul singur ...
Chiar aveti fise asa complicate la cls II-a??
Sorana si Monica (7 ani)
filofteia spune:
Faby incearca mai intai sa-l pui sa scoata ideile principale.
Ceva de genul... prima pagina / capitol... sa spuna intr-o propozitie, doua ce s-a intamplat si-l pui s-o scrie si asa mai departe. Dupa ce terminati il pui sa le citeasca si va fi surprins sa vada ca a facut rezumatul.
Mai invata-l, pe limba lui, ca orice expunere... ca-i rezumat, compunere, comentariu etc .. are trei parti...
- introducere - unde s-a intamplat si cand
- cuprins - ce s-a intamplat
- incheiere - cum s-a terminat / concluzii
Succes!
Iasmin08 spune:
Acuma ca vad ce zice Faby
, vin si eu cu o intrebare: stie cineva- ce se poate intampla daca vie copilul la inceput de an fara temele de vacanta facute? Se pun note pe aceste teme? Ce se poate intampla concret daca nu le-a facut- mai ales fisele alea nenorocite (mor cand aud de asa ceva, mi se pare cumplit si ptr mine, ca adult, d'apoi ptr un copil de 8 ani...).
Adica a citit copilul cartile, bon, ce trebuie acuma sa se apuce de scris povesti nemuritoare cu ce a inteles? Offff, offff

Iasmin, mama de strengar de 8 anisori