Mamici si Gravidute Italia -75-

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LAlexandra spune:

NAFI, asa am citit si eu ca daca nu digera complet au gaze, si asta de multe ori se intampla ca mananca prea des, eu de vreo 2 saptamani i-am facut program (ca al meu ar fi mancat si la jumate de ora), si ii dau sa pape la 3 ore, cel mai repede la 2.5 sau in cazuri extremeee la 2 ore. A fost cand mi-a cerut acum numai la 4 ore, iar noaptea cam la 4, chiar 5 ore papa. Se vede ca e mai bine, doarme si mai mult acum in timpul zilei, ceea ce la el nu se intampla.
Nu spun ca nu mai plange ziua, dar nu ca inainte non stop. Inca vrea sa ne vada tot timpul lana el, chiar daca nu il tin in brate, si sa ne jucam, si daca dispar plange....dar macar stiu ca nu il mai doare burtica ca inainte
Cand e foarte cald mai e ca incerc sa ii dau laptic sa nu se deshidrateze, dar daca vad ca nu sta la san..nu insist

tu la cate ore ii dai sa pape?

Mami de printisor Alessandro - 15.04.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nafi spune:

Alexandra - lui Riccardo de la inceput am incercat sa-i las macar 2 ore intre o masa si alta (calculate 2 ore de cand a terminat de papat). acum intr-adevar mananca tot la 2 ore, 2.5 ore distanta dar cred ca mai mult ptr ca s-a invatat asa nu ptr ca ii e f foame . cand ii e cu adevarat foame urla de nu-l mai potolesti cu nimic, pe cand atunci cand e doar un pic infometat isi roade degetele in tacere.

O sa incerc sa-l las si eu mai mult dar cu mama aici care imi repeta din ora in ora ca o moara...i-e foame, i-e foame....ii dau sa manance mai mult sa scap de gura ei!

O sa fac cum zici tu sa vedem poate poate ii mai trec si lui gazele. ca fara ele ar fi un copil exemplu!

Pupicei

Mami de iepuric Riccardo ( 19.04.2010)
http://s809.photobucket.com/albums/zz14/nafi_photos/project_bebe/

Mergi la inceput

asa se invatase si al meu ...nu de foame, plus ca daca il durea burtica, manca ca sa se calmeze si uite asa..cerc vicios.
eu le calculez de cand ii dau sa pape, ca el nu sta mai mult de 10 minute la san, eventual 15-20 cand ne chinuim mult sa scoatem gazele, stiu ca Riccardo sta mai mult pana papa, ca tot plange, asa ziceai, nu?
...lasa sa plece mama si apoi sa incerci sa va intrati in normal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

georgy - merci !
Si Giuliei cat mai putine dureri cu dintisorii!! Nu stiu daca ai retinut, ca am mai zis pe-aici, in perioadele cu dinti noi mai foloseam fiolele homeopate Camilia (la farmacie se gasesc). Ii mai atenua cat de cat din dureri. Miliconul la noi era apa de ploaie.

alexandra - pai am intrebat deja, ca sa aman pe o alta data si diferenta pe care ar fi trebuit sa o platesc era de 280 euro. Imi convine sa caut alte bilete, numai dus, pt. ca intorsul ramane valabil. Sa zicem ca am pierdut jumate din bilete. Dar chiar ca asta e ultima grija pe care mi-o fac. Sa termine S. cat mai repede si cu bine bubitele, apoi mai vedem. Am gasit si o solutie de urgenta sa zicem ...

nafi - merci! Da' am voie sa ii fac baie in conditiile astea, cu bube pe ea? Ca citisem numai de spalaturi pe zone asa, nu baie. Oricum, maine sun pediatrul sa vad ce imi zice.

Mi-a dat de la farmacie un antistaminico (picaturi) ca sa ii mai atenueze senzatia de mancarime. Sa vedem ... mititica nici nu poate sa doarma, asa se chinuie si smiorcaie ca o mananca.

Mergi la inceput

georgy - ce cascata ... nu de Milicon vroiam sa zic, ci de gelul ala mentolat, dentinale parca ii zice. Sau ceva de genul ala.
Am ramas cu gandul la colicii lui Riccardo .

Mergi la inceput

PETRO, eu stiu de la mine ca nu e voie sa faci baie. Mai greu e la inceput cand iasa bubitele, sa vezi sa nu faca febra

...azi m-a sunat cumnata....a facut si nepotelul varicela, mai ramane fratele meu sa intre in club

Mergi la inceput

alexandra - nu are febra. Am inteles ca aia se face inaintea aparitiei bubitelor. Oricum, nu are. Asa stiam si eu de baie, ca nu evoie, decat stearsa prin punctele esentiale.

Sanatate nepotelului ... lasa sa faca si fratele tau si macar asa scapa cu totii, sunt imuni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nafi spune:

Abramburika - uite aici am citit de bicarbonat

http://www.reclama ilegala - avertizare.ro/print-articol.asp/idc=4698

Scrie ca baie cu bicarbonat dar daca scrie aici nu inseamna ca asa trebuie sa faci. e o optiune de discutat cu medicul . vezi ce zice...cine stie, poate chiar ajuta.

Mami de iepuric Riccardo ( 19.04.2010)
http://s809.photobucket.com/albums/zz14/nafi_photos/project_bebe/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

Salutare!
Abramburika, imi pare rau ca vi s-au stricat planurile. Important e sa insanatoseasca fetita cat mai repede.

Seara placuta tuturor!

, Giani

fericita de strengar Loris Stefan (02.10.2009)

Loris, o noua stea

Mergi la inceput

Neata!!

Raportam o noapte mai normala, cu foiala si scancete mai putine. Sa o vad si cum se prezinta cu bubitele cand se trezeste.

nafi - merci, oricum, eventual o sa ii fac spalaturile alea pe zone cu apa cu bicarbonat, daca ajuta. Nu vad link-ul din cauza de reclama.

kemsy - merci.

Restul fetelor, pe unde ati umblat, ce ati facut in we?

Mergi la inceput