Mamici si Gravidute Italia -75-

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Abramburika mie necaz ca nu va puteti bucura pe deplin de vacanta, dar sant sigura ca vei incerca sa stai cat mai izolata.

Nafi , pai asa imi placi cu initiativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LAlexandra spune:

ALI, imi pare rau de cate ai patrimit si inca vad ca mai tragi, lasa ca pana la urma se rezolva toate

...despre ce cheita vorbesti?

PETRO, da, sa ai grija ca se poate face usor bronsita sau alte chestii la plamani, cumnata mea are acum probleme, a fost doctorita si asa i-a zis ca se face f. repede astfel de boli, atunci cand ai varicela, si i-a dat tratament ca ea deja se simtea rau, cu frisoane...

...aici a inceput ploaia...am fost la magazin ca imi trebuia neaparat paine...m-a udat toataaaaaa

Mami de printisor Alessandro - 15.04.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ginger00 spune:

Roxali- cred ca ai nevoie de nervi de otel sa suporti toate de la noi
LaAlexandra - de unde esti ca ploua ? La Milano mori de caldura,ne pregatim sa ducm prichindeii la mare maine, in Liguria,daca ploua maine ma impusc ....

Mergi la inceput

GINGER, eu stau pe langa Latina, pe langa Roma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ginger00 spune:

Ok , atunci e destul de departe ...oricum sper sa prind timp frumos domani , eprima data cand ii duc la mare , sper sa fie totul perfect.
V-am pupat ca merg sa-mi imbrac zmeii sa-i duc la plimbarica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

Roxali, IMI PARE RAU DE NECAZURILE CU EX-ul.Eu nu stiu cum e cu cheita, dar nu cred ca e prea convenabil, depinde cat stai tu pe internet de obicei.

, Giani

fericita de strengar Loris Stefan (02.10.2009)

Loris, o noua stea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Neata!

Suntem acasa, n-am mai plecat. S. e inflorita toata (de bube) si o mananca de nu se poate. Am petrecut o noapte aproape alba, sa fac pe jandarmul ca sa nu se scarpine.

Biletele sunt pierdute ... cautam alte solutii dupa ce trece boala insa. Uffaaaa!! La o situatie de-asta nici ca ma gandisem vreodata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgyiuly spune:

Abramburica imi pare tare rau ca S. are varicela,mai ales in momentul asta in care aveai nevoie sa stea in Romania.!
Multa sanatate si la cat mai putine urme de bubite!
Succes si cu amniocenteza!

Fetele ...va urez o duminica placuta, fiica-mea iar ma tine in fibrilatie,cred ca se pregateste gingia si pentru canini ca ma zapaceste ziua!

Georgiana

mami de Giulia (12.03.2009)
Giulia!

Mergi la inceput

PETRO, sa ii iei ceva solutie-nu stiu cum le zice aici- sa o dai sa nu o mai manance. Ai incercat sa vb cu cei de la agentie cu biletele...nu se poate reprograma?...e totusi o situatie mai speciala
imi pare rau de tot, sper sa reusesti sa rezolvi restul problemelor, nu te poate ajuta sotul, cumva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nafi spune:

Neata' fetelor!

Am alaptat strumful care e plin de gaze , nu stiu ce sa-i mai dau sa-l scap de ele! pediatra zice ca nu digera complet lapticul , chestii cu lactoza si stomacelul inca imatur...dar nu mi-a dat nimic sa-i treaca cat de cat...Poate nu exista remediu decat trecerea timpului dar m-am saturat ca saracul pedaleaza intr-una si nici nu mananca linistit ca din minut in minut se face covrig si se streme de zici ca-i ursu' din padure.

La scos mama afara un pic acum cat inca nu e caldura de foc. ieri l-am dus cu autobuzul prima data si a fost cumintel.

ABRAMBURIKA - insanatosire grabnica Silviei. imi pare rau ca ai pierdut biletele dar asta sa fie raul cel mai mare si sa fie micuta bine. am citit pe undeva ca baile cu apa cu bicarbonat sunt f bune sa-i treaca bubitzele repede si fara semne. daca ai timp da o tura pe net vezi ce gasesti in legatura cu asta. Numai bine!

GINGER - sa ai timp superb la mare si sa se distreze bine pustii! si tu sa te bronzezi frumos!

Fug acum sa mai fac una alta ca daca se intoarce Ricky de la plimbare iar nu mai apuc sa fac nimic.

Va pup fetelor si sa aveti o duminica frumoasa!

Mami de iepuric Riccardo ( 19.04.2010)
http://s809.photobucket.com/albums/zz14/nafi_photos/project_bebe/

Mergi la inceput