Mamici si Gravidute Italia -75-

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ginger00 spune:

Si noi numaram zilelepana mergem acasa , ne-am attrezzat cu DVD cu doua monitoare , ducem toate dvd-urile cu Pippi Calzelunghe ca ai mei sunt innebuniti dupa ea , Toy Story si Era Glaciale ,cam astea sunt preferintele,speram sa fie mai usor ca anul trecut ca am ajuns acasa super obosita cat m-au calarit amandoi
Suntem inca in constructie si asa ca mi tocca di nuovo stare la socrella ,abia astept sa ne terminam tot sa ma pot duce in santa pace la mine acasa.In plus o sa avem si o groza de umblat ca , sa va zic sincera , sunt scarbita de firmele romanesti...mi-au luat o gramada de bani sa-mi faca autorizatie de constructie pentru un garaj si acum face ureche suta , nu mai raspunde la telefon si nu mai e de gasit (am dat 2000 lei si 400 euro ).Acum am hotarat sa-l dau in judecata asa ca am sa-l termin,ba pun si Garda financiara pe el ca mai avem si noi vreo doua cunostinte pe-acolo .Ma bucur ca doar garajul e de facut ca de mai trebuia sa mai fac o casa m-as fi tampit de tot ,trebuie sa stai calare pe ei ca altfel te fura care mai de care ...e foarte greu cand nu esti acasa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Stati linistite ca nu se supara nimeni ... fiecare isi spune parerea. Chiar eu am scris cu ceva timp in urma la un sb despre varicela la Parintii intreaba si "condamnam" mamicile care isi duceau copiii potentiali contagiosi la mare. Bine, era o situatie diferita, in sensul ca eu nu as sta pe ganduri daca ar trebui sa imi aman vacanta sau sa o scurtez pt. un neprevazut de asta. De placere, adica.

La mine nu e deloc vb de placere. De nici un fel: in primul rand ca imi las fata atata timp singura in Ro, ca tre' sa o car pe avion in conditiile astea etc. Imi crapa capul de cate ganduri mi-am facut de dimineata si cum am sucit problema ca sa iasa bine. Singura varianta e sa fac si eu finta di niente, desi e contra princiilor mele. Insa e una din situatiile alea cand socoteala de-acasa nu se potriveste cu cea din targ. V-am spus, nu boala in sine ma ingrijoreaza, ci felul cum s-au aranjat lucrurile.
Pe de alta parte, asa e, daca aia de la PS au lasat copilul ala cu varicela sa astepte 4 ore in sala de asteptare cu atatia copii, fara sa il ia ca o urgenta, poate au considerat ca nu o fi chiar asa de grav.
S. are acum bubite, dar nu multe, deci nu ti-ai da seama ce e. Si, pe buna dreptate nu as fi stiut ce e daca nu faceam legatura cu episodul de la PS.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LAlexandra spune:

PETRO, nu te mai agita ca nu face bine la bebel...asta e! s-a intamplat si basta, uita pana maine, du-te acasa si gata, poate nici nu ii apar asa multe pana plecati, fa si tu maine pe prostul, ca daca zici ca nu se vad tare, zici ca a piscat-o tantarii, ca are alergie la caldura...vezi tu, asta daca intreaba cineva

Mami de printisor Alessandro - 15.04.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nafi spune:

Abramburika - imi pare tare de rau de problema cu varicela aparuta taman acum cand trebuie sa pleci.

Eu iti pot spune ca regulamentul le interzice companiilor sa primeasca la bord persoane...copii cu boli transmisibile deci trebuie sa fii pregatita sa-ti fie refuzata imbarcarea daca se prind ca are varicela.

Un motiv de refuz nu e doar faptul ca se transmite ci si ptr ca organismul copilului e f delicat acum si de la mediul inchis cu aer conditionat din avion iti poate face o pneumonie de toata frumusetea.

Medicii permit sa calatoresti doar daca bubitele sun t uscate, acoperite de o crusta. atunci se considera ca perioada contagioasa a trecut si e ok sa calatoreasca.

Vezi si tu cum e mai bine, te orientezi la fata locului!

Cat despre amniocenteza...poate ai spus dar n-am fost eu pe faza. de ce e musai sa o faci? ti-a iesit risc crescut la morfologica? sper ca medicul ti-a explicat bine ca exista risc de pierdere a sarcinii de la amniocenteza. sunt sigura ca te-ai informat dar ma simt eu mai linistita sa mai zic si eu o data.

Multa bafta cu ambele aspecte de mai sus si sanatate!

Mami de iepuric Riccardo ( 19.04.2010)
http://s809.photobucket.com/albums/zz14/nafi_photos/project_bebe/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

nafi - da, merci de informatii. Uitasem ca as avea pe cine sa intreb aici, sotul tau lucrand in domeniu. Si cu asta nu m-ai linistit deloc, daca mai zic ca pot aparea complicatii. Uffaaa.

Da, despre amnio am studiat bine problema, m-am consultat cu medicul si am decis sa o fac. Merci, oricum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yoanag spune:

Abramburika-of of azi toate sintem pe tine
deja esti tu destul de incordata si stresata ceea ce calr nu-ti face bine!
da la amniocentezi asa se zice ca trebuie sa stai ferma la pat citeva zile tocmai pt riscul pierderii sarcinii

Mami de Giulia -20 iunie '07-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Buna gagici!

Am fost stresata rau zilele astea pe multe teme, dar ma bucur ca sau alaturat grupului nostru alte fete noi

Bine ati venit Daviduca si Laura!

Am citit ceva din urma , dar sant intr-o stare de lasa-ma sa te las...se vede ca stresul si munca m-au dat gata...nici putere sa mai deschid pc-ul, darmite sa mai citesc
Pe tema masinii pot spune ca din caza frici de mecanic am vrut mai mult sa o schimb....am dus-o anul trecut de 3 ori la "doctor"si tot cu frica plecam la drum lung(caratrezzi...mi-au acceptat finazamento ptr 11.000/200 luna(e super greu acum sa-ti dea banca ceva)
Pana aici ok, dar sa-mi vina rau ca domnul nu a vrut sa dea nik ptr bollete si m-a amenintat ca nu-mi va da nici ptr mensa si pulmino copii+50% ptr nik...
Alta belea,aveam apartamentul inchiarit in Ro , dar nu mai merg chiriile nici in Buc...asa ca au inceput sa se adune...
Dansul si-a gasit apartament , chiar unul deasupra noastra, dar am zis cai sparg geamurile daca se duce sus.Pai, ce nebuneala ar fi fost, cand sus , cand jos...l-am inrai rau pe tema asta...ca el tine la copii , nu ca ar vrea sa controleze tot.Deci ,pe 1 va avea un nou apart, azi si-a carat ceva lucruri

Pe tema munci, intr-adevar cand pui suflet in ceea ce faci si mai ales te-ai integrat bine in munca respectiva e normal.
Eu nici pe departe ca as fi crezut ca voi ajunge in fabrica(tatal saracul imi zicea :invata ca ajungi in fab sau la vaci) si mai mult sa fac o munca de barbat(pulimentatura met)
Am stat 2 ani de zile f contract, nici macar juma norma(doar era cumnatu patron + omu), cand mi-am gasit in alta parte si au vazut ca muncesc beton si muuuuuuuulte ore s-au rugat sa raman "in familie"
Cand s-a intamplat cu Turnurile din America, nu prea aveam de lucru si incepuse nebuneala cu sotul...mi-am gasit din nou de lucru, dar s-a rugat cumnatul de mine din nou si eu mai rau l-am crezut
Dupa circa 11 ani munca a pus-o pe nevasta nepotului secretara, adik eu eram deja invatata sa stau in picioare sa-mi ard degetelele si era pacat sa ma apuc de facturele
Atunci mi-am data seama ca nu fac parte din familion, dar normal ca am tacut(oricum nu comentam busta paga mai), "mi-am permis" sa mai fac un bb si dupa am inceput sa ma limitez la programul de lucru 8-9 si max 10 min curatenie dupa...ca prostulici stateam si curata toata fabrica, de fapt o faceam din inima si cu trag...deci, si-au dat seama ca m-am racit + ca nu mai treceam pe la ei pe acasa
Acum dansul vrea sa dispar din fab ca ma are incarico pe cei 1000 € dupa 14 ani munca, pe criza asta...adik vrea sa ma vada in strada...deja ma vedeam eu badanta, mama in Ro si copiloi cu el...pana nu ma vede tarandu-ma nu se lasa
muoama si ce mai plange la prieteni...prietenii ma suna sa se milogeaca...daca nu stiam ce criza face si se razbuna pe copii ramaneam cu el...daca as avea o siguranta ca nu il apuca pandaliile

Mergi la inceput

Laura scumpo nu te ingrijora ca aici chiar ca o sa fi tratata c o printesa...poate totusi te duci la ceva cursuri preparto cu sotul(traducatorul) sa mai cunosti ceva moase, spitalul si mai ales sa crezi , ca de fapt e un proces natural, dar care prin anumite metode poti sa iti controlezi singura nasterea

Andreea cat te inteleg la faza cu somnul...eu sant veverit...culc fata cu mama, dupa ma duc la baiat in pat,stau la tv si pe la 1 mai ntorc langa fata

Ioana , abramburika contract de munca indeterminat greeeeeeeeu pe criza asta...depinde mult de patroni, in felul asta le asigura muncitorilor un smaj in caz de faliment si multe altele

Mergi la inceput

Mi-am delectat privirea cu copilasi dragasi

Ginger e normal sa fi obosita , trebuie sa-ti mai incarci bateriile, dupa mine acasa e mult mai mult de lucru...mumosi smecherasi

Ioana am vazut-o si pe printesa(are si tron !) sarbatorita

Daviducu e frumos si norocos cu asa parintii

Mergi la inceput

Fetelor care folositi cheita care e ok??Vreau sa desfiintez linia telefonica de la telecom 50€ luna pre mult

Mergi la inceput